2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
ببین من مشکلم ذخیره ‌پایینه همسرمم مورفوش پایینه چهارشنبه با دکتر حیدر پانکچر کردم اما نتیجه نداشت ...

ببين يه ويزيت پيشش برو خيليا ميومدن ذخيرشون پايين بود ولي جنين خوب داشتن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من مشکلم ذخیره ‌پایینه همسرمم مورفوش پایینه چهارشنبه با دکتر حیدر پانکچر کردم اما نتیجه نداشت ...

همسر منم مورفولوژيش پايين بود

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزدلم..ان شاء الله گلم...ان شاء الله که به سلامتی و دل خوش بغل بگیری گل پسری رو ❤❤❤ یاسی من ...

ممنون عزیزم، منم فکر کنم یکم تهوع داشتم ولی قرص نخوردم، یعنی در اون حد نبود، من يادمه زیاد نسبت به تاریخ پریود ماه قبلم اختلاف نداشت، یعنی مثلا ماه پیشش هفتم شدم، ماهی که قرص میخوردم دهم شدم، بعد با خودم میگفتم این پروژسترونا رو من اثر نداره

منم نشدم چرا اينجوري شديم چكار كنيم 🤣

نمیدونم میگم شاید هورمونامون به هم ریخته چون من خیلی منظم میشم الان ۴ روزه عقب انداختم البته جمعه چند تا لک دیدما ولی قطع شد😑😑😑😑

من که رسوای جهانم حتما میرم٫ مطبش کدوم سمته

حتما برو ببين مطبش سمت ونك ولي بري بيمارستان بهتر زودتر وقت ميده يكشنبه ساعت ١٠برو بيمارستان تا ١نوبتت ميشه همه مدارك هم ببر

نمیدونم میگم شاید هورمونامون به هم ریخته چون من خیلی منظم میشم الان ۴ روزه عقب انداختم البته جمعه چن ...

اره فكر كنم استرسمون زياد من تاحالا اينجوري نشدم ولي هيچ لكي نديدم

ممنون عزیزم❤️❤️❤️

تلفني بيمارستان دير وقت ميدن فقط حضوري بايد بري يك شنبه و چهارشنبه بيمارستان فقط اين هفته نرو خارج از كشوره

تلفني بيمارستان دير وقت ميدن فقط حضوري بايد بري يك شنبه و چهارشنبه بيمارستان فقط اين هفته نرو خارج ا ...

باشه عزیزم

اگه بتونم از مطبش وقت بگیرم که عالیه چون من کارمندم طی روز برام سخته مرخصی گرفتن

ممنون عزیزم، منم فکر کنم یکم تهوع داشتم ولی قرص نخوردم، یعنی در اون حد نبود، من يادمه زیاد نسبت به ت ...

مرسی گلم

منم قطع کردم پریود شم برم دکتر سونو کنه ببینه اوضاع درچه حاله..دو سه ماه اقدام کنم.باردار نشدم برم دوباره انتقال بدم..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی گلم منم قطع کردم پریود شم برم دکتر سونو کنه ببینه اوضاع درچه حاله..دو سه ماه اقدام کنم.باردار ...

اصلا نگو باردار نميشم، تو همین دو سه ماه حتما نتیجه میگیری، به انتقال نمیرسه😍