2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047234 بازدید | 684581 پست
عزیزم دکترتون کی هستش

دكتر ژيلا عابدي اصل

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیانا جون به دوستت دسترسی داری بپرسی بعد تزریق کمپرس گرم یا سرد میزاره ؟ من صبح اولین پرولوتکس زدم ...

عزيزم همين  يك ساعت پيش ازش سوال كردم اونم موقع تزريق اصلا درد نداره بعدش يذره ولي اصلا كمپرس گرم يا سرد نميزاره نبايد بهش دست بزني اون با سوزن انسولين ميزنه ببين راستي ميگفت بالاي ناف اصلا نزن چون درد داره چپ و راست يا پايين ناف 

يذره درد طبيعي گفت مثلا ديگه جاي آمپول اولي درد نميكنه تا الان ٨تا زده ر كدوم كه ميزنه تا همون روز دردش بعدش رفع ميشه نگران نباش

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام سارا جون خوبی؟ بهتری؟ انشاءالله به زودی میای خبر بارداریتو میدی❤️، فکر کنم خراش دو ماه اثرش بمو ...

سلام عزیزدلم..ان شاء الله گلم...ان شاء الله که به سلامتی و دل خوش بغل بگیری گل پسری رو ❤❤❤

یاسی من از وقتی مدروکسی پروژسترونارو میخورم حالت تهوع شدید دارم.روزی سه چهار تا دمیترون میخورم بازم حالم خرابه.دیگه از دیشب اصلا نخوردم.ولی بازم حالم بده...چند روز بعد از مدروکسی پریود شدی عزیزم؟یادته؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بیمارستان بهمن؟ از دکترتون راضی هستین؟

بله بهمن 

ببين دكترم خيلي خوبه ولي خب سرشم شلوغه خيليم مهربونه من كه از داروهايي كه واسه پانكچر بهم داد خيلي راضي بودم بعد از شهراي خيلي دور ميان پيشش حالا انشاالله انتقال ميدم جوابشو ميام ميدم ولي اون ديگه بايد خدا بخواد 

انتقالش هم با سونو انجام ميده 

آره عزیزم چرا نه. من کسی رو دیدم بعد ۱۲ سال رفت جنین فریزش رو انتقال داد ، برای دخترش ، داداش آورد.

همش تقصیره اون مرکزه باید بهم میگفتن چندتا جنین فریز دارم یا برگه جنین فریز رو بهم میدادن باردوم خودشون برگه رو دادن گفتن 12 تا فریز داری من بیتجربه بودم اصلا ای وی اف هم برام عجیب بود چیزه زیادی هم نمیدونستم ولی کاره خدا بیحکمت نیست انشالله بتونم اینارو بزارم نتیجه بگیرم ازش. ممنون مرجان جان از راهنماییت

سلام دوستان عزیز شرمنده نگرانتون کردم خدا رو شکر بخیر گذشت تو سونو همه چی عالی بود، بدنم حساسیت دارو ...

خدارو شكر عزيزم

حامله ای شاید!؟

نه بعید میدونم کلا یه بار برنامه داشتم اونم تو بدترین زمان سیکل که تقریبا محاله باردار شی 

درثانی با این اسپرم های بی حرکت ۵ سال نشده الان که منتظرم برم انتقال ؟؟؟؟!!!!!محاله 

خیلیییییی بعیده 

فکر کنم انقدر منتطرشم نمیاد 😣😣😣😣😣

همش تقصیره اون مرکزه باید بهم میگفتن چندتا جنین فریز دارم یا برگه جنین فریز رو بهم میدادن باردوم خود ...

یه نفس راحت بکش ، کلی کارت جلو افتاد، برو حالشو ببر.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام به سلامتی مبارررررک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم دنبال خبر خوب تو تاپیک بودم ان شاءالله بارداری خ ...

عزيزم پريود شدي؟

بله بهمن  ببين دكترم خيلي خوبه ولي خب سرشم شلوغه خيليم مهربونه من كه از داروهايي كه واسه پانكچ ...

ببین من مشکلم ذخیره ‌پایینه همسرمم مورفوش پایینه

چهارشنبه با دکتر حیدر پانکچر کردم اما نتیجه نداشت

الان بین عارفی و طرازی و فروتن و عابدی موندم

واقعا نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم

نه بعید میدونم کلا یه بار برنامه داشتم اونم تو بدترین زمان سیکل که تقریبا محاله باردار شی  درث ...

منم نشدم چرا اينجوري شديم چكار كنيم 🤣