2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047257 بازدید | 684583 پست
آره گلم، نه این که جنین پا داشته باشه ها، نه ولی چون لانه گزینی اولش به صورت یه جور گفتگوی مولکولی ب ...

بعضی دکترا میگن شانست کمتره ولی یه جا خوندم که گاهی تخمک از تخمدانی که لوله ندارد در محیط رحم شناور شده و خود را به لوله مقابل میرساند و لقاح صورت میگیرد یعنی تخمک و اسپرم حتما باید توی لوله لقاح پیدا کنن نمیشه تخمک من ازتخمدانی که لوله نداره بیاد داخل رحم و اسپرم هم بیاد و داخل رحم لقاح صورت بگیره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخخخخخخخ من از ترس شناسایی وقتی رویان میرم کلا یه گوشه ساکت می شینم🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وااااااای خوش به حالشون چه قدر عالیه این سبک زندگی

آره، البته آدمِ تنبلم بینشون هست، ولی اکثریت خیلی سرحالن  

راستی سونوِ قلب واژینالِ یا شکمی؟ دوست دارم شکمی باشه  

اینام فقط آزمایشِ بتا گرفتنو گفتن، برو، بعدا خبرت میکنیم کی بیای سونو. شما کی رفتین؟

سلام عزیزم من امروز جواب غربالمو بردم پیش دکتر برای طول سرویکسم گفت دوهفته دیگه برم سونو فکر کنم وا ...

عزیزم نگران نباش چرا با استراحت و گذر زمان و بزرگتر شدن جنین بالا میره.... 

نگرانم نباش.... 

برا من و خیلیای دیگه بالا رفت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاالله مثبتی عزیزم.همیشه منفی کاذب دارین ولی مثبت کاذب نداریم.ببخشید مگه میکرو و آی وی اف را داخل ...

عزیزم احتمال خارج رحمی در هر دو حالت هست.... 

اما خوب برا میکرو کمتره اما غیرممکن نیست.....  

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخی منم انقدر یواشی لباس و وسایل میخرم تقریبا دوتا چمدون لباس و غیره.. گرفتم و اسم انتخاب کردم و باز ...

انشالله به زودی تن فرشته نازت بکنی عزیزم.... 

این رو میدونم اینایی که طبیعی باردار میشن لقاح داخل لوله صورت میگیره و هفت روز بعد خود را به رحم میر ...

بله عزیزم تخمک لقاح یافته قبل لانه گزینی ممکنه جابجا بشه و عوامل متعددی میتونن باعثش بشن.... 

شما که اطلاعاتتون کامله اینو میدونید من که یه لوله دارم شانس بارداریم البته به شرط سلامت کامل شوهر و ...

شانس بارداری با یه لوله از دو تا کمتره اما بودن کسایی که با همین یه لوله طبیعی باردار شدن. برا سوال دومت خوب وقتی تخمک از سمت مخالف لولت آزاد بشه شانس باز پایینتره اما غیرممکن نیست.... 

سلام اناجون خوبي؟پسرمن يك ماهشه دوروزه مدفوع نكرده طبيعيه يا ببرمش دكتر؟شيرخودمو بهش ميدم روزي دو سه ...

عزیزم سلام به روی ماهت..... 

خدارو شکر که این روزا م داری میبینی..... 

انشالله دانشگاه رفتنشو ببینی.... 

دومادی و پدر شدنش و.... 

عزیزم در این حد طبیعیه اما اگه دیدی اذامه پیدا کرد یه گوش پاک کن رو به روغن زیتون آغشته کن و آروم رکتال استفاده کن.... 

برا دختر من که به تجویز دکترش این کارو بعضا انجام می‌دادم بعدش به چند دقیقه نمی‌رسید شکمش کار می‌کرد.... 

اگه بازم جواب نگرفتی اون وقت ببرش دکتر ولی تا یه چهار روز فکر کنم طبیعیه.... 

آره، البته آدمِ تنبلم بینشون هست، ولی اکثریت خیلی سرحالن     راستی سونوِ قلب واژینالِ یا ...

عزیزم مبارکت باشه.... 

انشالله تک به تک مراحل رو به شادی و سلامتی بگذرونی.... 

دوستای گلم اگه بدونین چقدر دلتنگتونم؟؟؟؟؟؟ 

چقدر دلم برا دونه دونه خوندن پستا تنگ شده.... 

چه قدر دوست جدید داریم..... 

تک به تکتون به خونه خودتون خوش اومدین.... 

انشالله این خونه شاهد شادیات ن باشه.... 

[QUOTE=97969281]تارا جان همونطور که میدونی منم دوقلو شش ماهه سقط کردم اونم طبیعی که خدا سر هیچکس نیا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.... 

خدا دوقلوها تو به بهترین شکل ممکن بهت برگردونه.... 

خخخخخخخخخ من از ترس شناسایی وقتی رویان میرم کلا یه گوشه ساکت می شینم🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣

منم از این ترسها زیاد داشتم.... 

خخخخخخخ... 

اما بازم به سختی جلوی خودمو میگرفتم حرفی نزنم.... 

بعضا لبخندهای معنی‌داری میدیدم و منم لبخند میزدم.... 

بخدا از عصری همینطوری توی دلم میلرزه وقتی یاد خودم و این روزگار تلخم میفتم ، اخه چرا بقیه با حرفهاشو ...

بمیرم برا دلت.... 

انشالله به زودی مملو از شادی میشه و جایی برا آه کشیدن نمیمونه....