2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047269 بازدید | 684585 پست
فردا عزیزم 

به امید خدا

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😭😭😭😭😭

سلام عزیزم من امروز جواب غربالمو بردم پیش دکتر

برای طول سرویکسم گفت دوهفته دیگه برم سونو فکر کنم واژینال باشه

بعد گفت جفت جنین سمت چپ پایینه چیکار کنم که بالا بره

جالبه گفت پله و استراحت هم هیچ تاثیری نداره

چیکار کنم 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
ممنونم از راهنماییت😘 فقط من دو‌تا امپولمو هر روز بین ۱:۳۰ تا ۲ ظهر می زدم الان شیافو هر ۱۲ ساعت کی ...

ببین گلم یهو آمپول قطع نکنی ها، اول یه شیاف مثلا ساعت 12 شب بذار، یه 5 روز حدودا ادامه بده،بعد آمپول ها رو بکن یک عدد، و یه شیاف هم شب بذار 12 ساعت بعدش، باز اگر همه چی خوب بود، حدود 5 روز بعد دیگه دو تا شیاف بذار یکی صبح مثلا یکی شب 12 ساعت بعدش، ولی این نظر دکتر من بود، باز احتیاط زنگ بزن بپرس

شدیدا مراقب باش یهو تبدیل نکنی 

عزیزم امروز رفتم ازمایش دادم جوابش ساعت 2اماده میشه امروز روزه 20 انتقاله خانمه گفت رنجه این ازمایشگ ...

ان شاالله مثبتی عزیزم.همیشه منفی کاذب دارین ولی مثبت کاذب نداریم.ببخشید مگه میکرو و آی وی اف را داخل رحم تزریق نمیکنن پس برای چی خارج رحم بشه؟

ببین گلم یهو آمپول قطع نکنی ها، اول یه شیاف مثلا ساعت 12 شب بذار، یه 5 روز حدودا ادامه بده،بعد آمپول ...

وای خوب شد گفتی زینب جون.فکر می کردم شیاف جایگزین امپول میشه از همون اول. فکر کنم منظور دوستمون سمانه هم همین بود بهم تذکر داد یهو قطع نکنی.

فردا هم زنگ میزنم مرکز می پرسم ممنونم ازت😘😘

عزیزم یه سوال اگه کسی هم میدونه بگه لطفا بچه تو چه ماههایی بیشتر اکسیژن لازم داره؟💜💜💜💜💜

گلم نیاز به اکسیژن همیشه هست و ضروری، و میزانش توی خون با یه مکانیسم دقیق تقریبا ثابت نگه داشته میشه، مگر این که فرد یهو بره کوهنوردی یا غواصی در اعماق دریا

اما میزان مصرف قطعا تو ماه های بالاتر بیشتر میشه چون سایز جنین و تعداد سلول هایی که نیاز به اکسیژن دارن بیشتر میشه، واسه همین تعداد تنفس مادر کلا تو بارداری بالا میره، خصوصا تو ماه های آخر، البته ماه های آخر حجم ریه مادر هم به خاطر بزرگی رحم کم میشه که باز تنفس بیشتر میشه

بچه ها یه امضا از یه دوستمون خوندم خیلی به دلم نشست، فقط ببخشید غمگینه، ولی گفتم شاید خدا به دل شکست ...

آخی منم انقدر یواشی لباس و وسایل میخرم تقریبا دوتا چمدون لباس و غیره.. گرفتم و اسم انتخاب کردم و باز همچنان امیدوارم بالاخره جواب میگیرم یروزی.....

انشالله همه منتظرا جواب بگیرن 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
ان شاالله مثبتی عزیزم.همیشه منفی کاذب دارین ولی مثبت کاذب نداریم.ببخشید مگه میکرو و آی وی اف را داخل ...

به خاطر خیلی علت‌ها هست گلم، یکیش این که فاکتور التهابی تو لوله ها باشه و جنین رو به اون سمت هدایت کنه

به خاطر خیلی علت‌ها هست گلم، یکیش این که فاکتور التهابی تو لوله ها باشه و جنین رو به اون سمت هدایت ک ...

این رو میدونم اینایی که طبیعی باردار میشن لقاح داخل لوله صورت میگیره و هفت روز بعد خود را به رحم میرسونه و میچسبه ولی وقتی لقاح داخل رحم صورت میگیره مگه میشه یعنی تخم لقاح یافته به سمت لوله یا جاهای دیگه میره؟

سلام عزیزم من امروز جواب غربالمو بردم پیش دکتر برای طول سرویکسم گفت دوهفته دیگه برم سونو فکر کنم وا ...

ببین گلم ما یه چیزی داریم به اسم جاذبه زمین، که روی اجسام سنگین بیشتر اثرش رو نشون میده، مثلا یه بادکنک رو راحت با یه چسب نواری میشه تا مدتها به سقف چسبوند ولی یه توپ فوتبال چی؟ 

حالا اینجا میگیم اوکی تا وقتی دهانه رحم محکم هست و جنین یک قلو و جفت بالا، بله پله و ایستادن اثر نداره، ولی شما الان هم دو تا جنین داری، هم نمی دونم تحمل سرویکست چه قدره، پس تا نوبت بعدی بی احتیاطی نکن

درسته استراحت تو بالا رفتن حفت اثر نداره، جهت رشد عضلات رحم مهم هست ولی وقتی جفت پایین هست و همزمان دو قلو، پس احتیاط کن، نمیگم همش بخواب تو رختخواب ولی قطعا واسه آشپزی و کارهای روتین خونه کمک لازم داری

این رو میدونم اینایی که طبیعی باردار میشن لقاح داخل لوله صورت میگیره و هفت روز بعد خود را به رحم میر ...

آره گلم، نه این که جنین پا داشته باشه ها، نه ولی چون لانه گزینی اولش به صورت یه جور گفتگوی مولکولی بین اندومتر رحم و سلول های جنین هست واسه همین، فاکتور های التهابی لوله ممکنه جنین رو به سمت خودش ببره

یا دیدی خراش رحم که میدن همیشه بهترین جا رو انتخاب می کنن چرا؟ چون یک سری مواد از خودش اون محل آزاد می کنه که جنین رو به سمت خودش میکشه برای لانه گزینی

آره گلم، نه این که جنین پا داشته باشه ها، نه ولی چون لانه گزینی اولش به صورت یه جور گفتگوی مولکولی ب ...

شما که اطلاعاتتون کامله اینو میدونید من که یه لوله دارم شانس بارداریم البته به شرط سلامت کامل شوهر و خودم آیا نسبت به بقیه کمتره یا نه؟آیا مثلا ماهی که تخمک از سمت تخمدان بدون لوله آزاد میشه شانس باروری ندارم؟