2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
عجبا شوهر من اصلا تو اینا مشکل نداشت پس چرا دادن بهش

ببین گلم اینا اطلاعات منه که چون اورولوژیست نیستم کامل نیست، ببین حتی پزشک عمومی هم این چیزا رو نمی دونه 

فکر کن یه دوست پزشک داشتم خیلی هم دکتر خوبیه ولی وقتی گفتم amh نمی دونست چی هست 

واقعا خیلی گسترده و ناشناخته است بدن انسان و علم پزشکی

گلم از نحوه فریز اسپرم اطلاعی ندارم، فقط می دونم تو شرایط خیلی خاص انجام میشه🙈🙈🙈🙈

ممنونم عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم تاثیر داره هر شب ماساژ بده واقعا عالیه اصلا کیسه گرم تاثیر نداشت برا من این فقط اثر داشت ع ...

ممنون ارامش جان❤️ امشب دوبار برام انجام داد بهتر شدم. البته دردش رفته اما جاش قلمبه مونده. عزیزم شما چند تا امپول و چند تا شیاف داری؟

[QUOTE=97969281]تارا جان همونطور که میدونی منم دوقلو شش ماهه سقط کردم اونم طبیعی که خدا سر هیچکس نیا ...

بخدا از عصری همینطوری توی دلم میلرزه وقتی یاد خودم و این روزگار تلخم میفتم ، اخه چرا بقیه با حرفهاشون جیگرمونو خون کنن ، فقط از ته ته دلم میتونم آه بکشم 

دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من 😢😢😢😢😢

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بچه ها من 8 روز از آخرین آمپول هاش سی جی که زدم میگذره، بی بی چکم مثبت شده، بنظرتون کاذب الآن؟؟  ...

البته حالا مامان شدی گلم، مبارکت باشه😍😍😍😍😍😍😍💖💖💖ان شاء الله محکم 9 ماه به دلت بچسبه

ممنون ارامش جان❤️ امشب دوبار برام انجام داد بهتر شدم. البته دردش رفته اما جاش قلمبه مونده. عزیزم شما ...

خدارو شکر من۲تا امپول داشتم و ۱ شیاف

که تقریبا ۲هفتس ۱امپول و ۲تا شیاف میزارم

مطمین باش هر شب تکرار کنی کلا کبودی و ورمش میره 🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خاکستری جان چند روز بگذره میتونم آزمایش بدم؟ آخه وضعیت روحی خوبی ندارم، امروز 14 م انتقالم 

برو آز بده گلم اثر آمپول اگر باشه بتا در حد خیلی کمه مثلا 10 و اینا ولی اگر بالا باشه یعنی نی نی😍😍😍😍

ببین گلم اینا اطلاعات منه که چون اورولوژیست نیستم کامل نیست، ببین حتی پزشک عمومی هم این چیزا رو نمی ...

عزیزم یه سوال اگه کسی هم میدونه بگه لطفا

بچه تو چه ماههایی بیشتر اکسیژن لازم داره؟💜💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام.وقت همگی بخیر.نمیدونم چند تا مامان تا حالا داشتیم .هر کی جدیدا مامان شده بهش تبریک میگم و بقیه ...

اينجا از بچه ها شنيدم شايد به دردتون بخورن از بچه ها شنيدم كه ميكرو نسه دقيق تره و اس پ ر هاي بهتري ميتونن باهاش انتخاب كنن

دكتر جنتي چه دكتر زناني رو معرفي ميكنه؟ منظورم اينن كدوم زنان رو؟ يعني كسي رو توي رويان معرفي ميكنن؟

...
سلام.وقت همگی بخیر.نمیدونم چند تا مامان تا حالا داشتیم .هر کی جدیدا مامان شده بهش تبریک میگم و بقیه ...

عزیزم ان شاالله بهترین ها براتون پیش بیاد، اورولوژیست همسرتون کی بود تو رویان؟ 

و یه نکته دیگه من همسرم بار دوم که عمل غیر اورژانسی داشت رویان عمل کرد با هزینه خیلی کم و خیلی راضی بودیم، دکترش هم دکتر صدیقی بود، بعد از همسرم یه عمل جراحی واریکوسل با میکروسکوپ داشتن، که طول عمل 4 ساعت بود، ولی نه زیر میزی، نه هزینه نجومی، و خیلی دقیق هم انجام میدن، یه مطب هم بیرون دارن تو فرمانیه، فکر کن آخرین بار مهر ماه رفتیم مطب خودش ویزیت 20 تومن بود!!! اصلا باورم نمیشد این پول ویزیت یه متخصص کار کشته باشه، تازه نیم ساعت هم تو اتاق بودیم، کلا همیشه برامون کلی وقت میذاشت 

عزيزم منم آمپول دارم نزديك دوماه دارم ميزنم روزي دوتا داخل يه سرنگ دكتر گفت تا هفته ١٢ بايد بزني بعد ...

ممنونم❤️. نه قطعش که نمی خوام کنم دوستان پیشنهاد دادن جاش شیاف بذارم. دکترمم قبلا گفته بود هر امپول معادل به شیافه

مال منم روزای قبل خون می اومد جاش اما کم و درد هم داشت ولی هیچ وقت مثه امروز نشده بود

تارا جان همونطور که میدونی منم دوقلو شش ماهه سقط کردم اونم طبیعی که خدا سر هیچکس نیاره اما بقایا داش ...

عزیزم خدا اجرت بده، چه روزایی تلخی رو پشت سر گذاشتی😢😢😢😢 حتی تصورش هم دل آدمو به درد میاره

ان شاالله خدا به زودی دلتو شاد کنه