2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
فردا عزیزم 

حتما مثبت خواهد بود 😍

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا با نوشته هات اشکام سرازیر شد ولی میگم خدایا من که پیشت رو سیاه تر از اونیم که بخوام برای کسی ...

دقیقا منم اشکم دراومد.نتونستم چیزی براشون بنویسم.ان شاالله دل تک تک منتظرا خیلی زود شاد شه❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
حقیقتش دلم نمیاد برم آزمایش میترسم  خانوادمم اینجا هستن همش ذوق دارن خجالت میکشم

عزیزم امیدوارم فردا بیام بتای تپل مپلتو ببینم😍😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بله سخته واقعا سخته خصوصا امروز خونه مادرم کلی مهمون داشتن همه دورم کرده بودن یکی میگفت برو امام رضا ...

ای خدا در برابر زجری که کشیدی چیزی ندارم بگم خدا صبرت بده و زود زود دلتو شاد کنه عزیزم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم من روزی دو تا پیورگان، 75میزدم تا روز، 14 سیکل و hmgکارما زدم اینا کافی نبود یعنی نه؟ البته من ...

گلم پیورگان که جزء بهترین هاست، گونال هم پس واسه این که سری قبل این جور شدی نداده

عزیزم اولا ان شاء الله با همین ها مامان میشی، فقط تو فاصله پانکچر تا انتقال حسابی برو طب سنتی تقویت کن

اگر یک در میلیون هم جواب نگرفتی باز طب سنتی رو کنار نذار، یعنی برای شما عوض کردن سبک زندگی از واجباته

مثلا جای سر نشین اصلا، خودتو با آب سرد نشور، تو پریودی سعی کن حموم نری کامل منظورم اینه فقط یه جوری بالا تنه آن رو بشوری، اصلا تو پریودی آب به سمت واژنت نزن، اگر طبعت سرده مصرف سردی ها تو شب برای شما مثل سم می مونه، از اون ور نیمرو با تخم مرغ محلی و روغن زیتون و سه تا خرما و 7 تا زیتون خیلی کمک کننده هست

یه سوال دیگه ذخیره تون چند هست؟ تخمدان پلی کیستیک داری؟ کیست آندومتریوما که نداری؟ 

شما اول بی بی چک گذاشتی؟؟ 

اره عزیزم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آهان،من فکر کردم واسه بهبود مورفو میدن،مرسی عزیزم،زینب جان ی سوال دیگه،فریز اسپرم به چه صورت،منظورم ...

ببین گلم اینا چیزایی بود که می دونستم ولی شاید به دلایل دیگه به افراد دیگه هم بدن و من هنوز اطلاع نداشته باشم

[QUOTE=97969281]تارا جان همونطور که میدونی منم دوقلو شش ماهه سقط کردم اونم طبیعی که خدا سر هیچکس نیاره اما بقایا داش ...[/QUOبمیرم برات چی کشیدی امروز منم رفته بودم مهمونی راجب این حرف میزدن دستگاه بزارن چکار کنن حامله نشن اینقدر دلم به حاله خودم وامثال خودم سوخت خودمون رو به اب واتیش میزنیم دریغ از بارداری خدایا خودت این مشکل رو دادی خودتم کمکمون کن منم اینقدر ناراحت ودرماندم نمیدونم چکار کنم 

ای بابا خونه همش به فکرتم دوست دارم یه کاری کنم راحت شی عزیزم  اگه حرف تکراری زدم خودت ببخش&nb ...

انشالله فردا میای با یک بتای تپل خوشحالم‌میکنی چی بهتر از این دوستم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آهان،من فکر کردم واسه بهبود مورفو میدن،مرسی عزیزم،زینب جان ی سوال دیگه،فریز اسپرم به چه صورت،منظورم ...

گلم از نحوه فریز اسپرم اطلاعی ندارم، فقط می دونم تو شرایط خیلی خاص انجام میشه🙈🙈🙈🙈

من اون قدری می برم که ببخشید حدودا یک سانت انگشتم بره یا کمتر، کلا دریچه رو رد کنه و چیزی بیرون نباش ...

ممنونم از راهنماییت😘

فقط من دو‌تا امپولمو هر روز بین ۱:۳۰ تا ۲ ظهر می زدم الان شیافو هر ۱۲ ساعت کی باید بذارم که تعادل هورمون ها بهم نخوره؟