2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684597 پست
اره دوتا دیگه دارم  .ببینم شرایطم چطوره روحی و جسمی .فعلا اونقدر داغونم که نمیتونم فکر اینده را ...

انشالله نتیجهدمیگیری بدبختی من راه دور ه من این ماه یه ماه از خونم دور بودن برایه لین انتقال مضخرف این همه رفت وامد واسترس اگه تو شهر خودم بود خیلی خوب میشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من روزی دو تا پیورگان، 75میزدم تا روز، 14 سیکل و hmgکارما زدم اینا کافی نبود یعنی نه؟ البته من ...

عزیزم شاید پیورگان برای شما جواب نداده چون من که ذخیرم نسبت به سنم پایین بود (۱/۳) و چندتا دیگه از دوستان که ذخیرشون پایین بود پیورگان داشتیم...بنظرم پیورگان قوی تره و نباید برای شما با این ذخیره تجویز میشد

حالا هم غصه نخور خدارو چه دیدی گلم؟ان شاالله با همین ۳ تا جنین بار اول مامان میشی 😍😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها من 8 روز از آخرین آمپول هاش سی جی که زدم میگذره، بی بی چکم مثبت شده، بنظرتون کاذب الآن؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من کیسه اب گرم می ذارم از این کوچیکا که تازه گرمیش از حوله هم بیشتره تا دیروز جواب میداد اما الان نه ...

عزيزم منم آمپول دارم نزديك دوماه دارم ميزنم روزي دوتا داخل يه سرنگ دكتر گفت تا هفته ١٢ بايد بزني بعد كمش كني تا قطع شه و ديگه نزني. چون هفته ١٢ به بعد خوب نيست ديگه بزني. 

ميخاستم بهت بگم اگر هم خاستي قطعش كني يه دفعه قطع نكن خوب نيست. 

واسه منم بعضي روزا خون مياد و دردش زياده بعضي روزا خوبه ولي من واقعا عادت مردم و كاملا ب ا س ن م  سر شده😁

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بچه ها من 8 روز از آخرین آمپول هاش سی جی که زدم میگذره، بی بی چکم مثبت شده، بنظرتون کاذب الآن؟؟  ...

ان شاالله که واقعیه😍 ولی‌چه زود بی بی زدی عزیزم.صبر کن تا روز ازمایشت.ان شاالله با بتای تپلت خوشحالمون کنی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ان شاالله که واقعیه😍 ولی‌چه زود بی بی زدی عزیزم.صبر کن تا روز ازمایشت.ان شاالله با بتای تپلت خوشحال ...

خاکستری جان چند روز بگذره میتونم آزمایش بدم؟ آخه وضعیت روحی خوبی ندارم، امروز 14 م انتقالم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

سلام.وقت همگی بخیر.نمیدونم چند تا مامان تا حالا داشتیم .هر کی جدیدا مامان شده بهش تبریک میگم و بقیه هم امیدوارم زود زود مامان بشن.

ما امروز برگشتیم شهرمون.تهران که بودیم هم پیش دکتر بیمارستان نفت رفتیم هم پیش دکتر امیر جنتی هم رویان.راستش رو بخواین دکتر امیر جنتی اصلا اونجوری که دوستان ازش تعریف کرده بودن نبود اصلا پروندمون رو نگاه نکرد با اینکه آزمایشات همه تو مرکز ناباروری انجام داده بودیم

وقت هم نداد که ما کامل مشکلمون رو توضیح بدیم همش هم عجله داشت زود نسخه رو بنویسه و ما بریم بیرون بقیه مریضا رو ببینه نمیدونم کلا با تصورات من از ایشون تفاوت داشت.برا آخر مرداد وقت داد برا میکرو تسه.وقتی برا شوهرم با تسه اسپرم پیدا شده دیگه چرا باید میکروتسه بشه؟ مگه نه اینکه میکروتسه مرحله بعدیه و برا کسایی استفاده میشه که با تسه اسپرم پیدا نکردن؟چرا همون تسه انجام نمیده؟

یبار هم آزمایش فرستادمون ابن سینا که باز بجز جنین شناسش از رفتار بقیه کارمندای اونجا خوشم نیومد انگار یچیزی از آدم طلبکار بودن و کلی هم گیج بازی درآوردن.واسه یه جواب آزمایش پروسسینگ منو ده بار بالا و پایین فرستادن میرفتم بالا میگفت شرایط آزمایش رو نداشته و آزمایش رو نمونه انجام نشده میفرستادنم پایین دوباره پایین میفرستادنم بالا مطب مردان اونجا میگفتن چرا انجام شده ما تو صفحه جوابش رو داریم دوبار آزمایشگاه میگفت نه انجام نشده.آخرش هم مجبور شدم با گوشی از صفحه کامپیوتر عکس بگیرم و فرداش برم جواب آز پروسسینگ رو بگیرم.خلاصه که خوشم نیومد اصلا.

ولی در عوض رفتیم رویان خیلی خوشم اومد دکترش خیلی وقت گذاشت و تموم حرفای شوهرم رو گوش داد دوتا آزمایش ژنتیک هم برا شوهرم نوشت یکی کاریوتایب یکی هم azf که دومی برا آزو اسپرمی و بررسی دلایل اونه.آخه آخرین باری که شوهرم از داد انگار صفر شده تقریبا.نمیدونم چرا اینطور شده.واسه گرفتن جواب پروسسینگ که رفتیم ابن سینا دوباره .شوهرم با جنین شناس ابن سینا که صحبت کرده بود بهش گفته فعلا بر اساس برنامه رویان پیش بره و آزمایش ها رو انجام بده تا علت این پسرفت اوضاع اسپرم ها معلوم بشه بعد بیاد پیش امیرجنتی .دکتر امیر جنتی هم انگار آزهای رویان رو قبول داره.خلاصه از رویان خیلی خوشم اومده تا الان شوهرم پیش ۵ تا اورولوژیست رفته رویان از همشون بهتر بوده.از نظم رویان هم خوشم اومده راستش رو بخواین.ولی احتمالا آزهای رویان رو انجام بدیم ولی اگه قرار بر عمل شد پیش امیر جنتی عمل بشه شوهرم و بعدش بریم تحت نظر دکتر زنانی که امیر جنتی معرفی میکنه..

ببخشید که زیاد شد.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خاکستری جان چند روز بگذره میتونم آزمایش بدم؟ آخه وضعیت روحی خوبی ندارم، امروز 14 م انتقالم  

امروز ۱۴ روزه انتقال دادی؟!پس همین فردا ازمایش بدی معلومه😍 چرا وضعیت روحی خوبی نداری عزیزم؟از این به بعد باید مواظب فسقلت هم باشی...چندتا جنین انتقال دادی؟