2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047632 بازدید | 684621 پست
چند ساعت این فراینده طول میکشه اخه اون خانم دکتری که بیمارستان میرزا کوچک خان بود گفت حتی اگه امشب ...

نمی دونم عزیزم بستگی داره، دختر جان خودت اولویت اولی و سلامتیت، فقط کاش بپرسی میشه فردا قرص بخوری که دوشنبه استراحت کنی؟ چون الانم میگی لخته داری دفع می کنی نمی دونم تا فردا بشه صبر کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوب چیه، عاااااااااالیه، نه اون آز درست بوده، دی اف آی و تحرک و تعداد بهم ربطی ندارن دیدی زحم ...

ممنون عزیزدلم..من به همچی شک دارم به اینم شک دارم. اولینdfiرو تو آزمایشگاه معتبری تو خوزستان داد ولی اینو تو این سینا داد. میگم نکنه اشتباه کرده باشن😑

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
27سالمه  بار اولمه عزیزم شوهرم خیلی اسپرماش داغون بود

خیلی خیلی مبارکه. کجا رفتین عزیزم واسه میکرو

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
خانمی؟  برای ای وی اف کارشون خوب؟ اگه دوستم از شهرستان بیاد بشینه مطب ایشون تا اخر وقت بهش نوبت ...

عزيزم خيليا ازش نتيجه گرفتن 

بعضي ها هم راضي نبودن

نميدونم اگه بره مطب بشينه كارشو راه ميندازن يا نه

به نظر من اگه بتوني از ابن سينا وقت بگيري خيلي زود نوبتش ميشه بايد پرونده تشكيل بده ابن سينا

به نظر من تو ابن سينا هم معطليش كمتره

هم دكتر سر وقت مياد

و مستقيم خودش ويزيت ميكنه

واقعا نمی دونم، ولی آخه 44 تا خیلی خیلی زیاد بوده، سیکل درمانیتون چه جور بود، با ال دی بود یا نه؟&nb ...

نه گلم با ال دی شروع نکردم سیکل رو میگم عزیزم منی که ذخیره ام خیلی بالا هس بخاطر پلی کیست بودنم میتونه علت نابالغ بودن این باشه؟ راستی نابالغ بودن یعنی کیفیت نداشتن؟ اخه میدونی از فرتیل اید بگیر تا مغزیجات از چند ماه قبل میخوردم تو مرکز هم اصلا بهم درست حسابی جواب نمیدن دکتر تو سونو چند تا فولیکول بالای 18دیده بود اون وقت چرا باید جنین شناس بگه نابالغ بودن؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
ابن سینا نوبت گرفتم اما میگنخود هارفی وزیزت نمیکنه و برای ای وی اف خودش نیست. می خوام مطب نوبت بگیر ...

كي بهتون گفت خودش ويزيت نميكنه؟

حتي نسخه رو هم خودش مينويسه تو ابن سينا

به نظر من اول از ابن سينا وقت بگير تا آزمايشاي اوليه رو بهت بده

تا نوبت مطب بشه

من جنينام ابن سينا بود وقتي ميرفتم مطب بهم ميگفت بيا همون ابن سينا

ولي در كل هم اينكه بگين من عجله اي ميخوام آي وي اف كنم معني نداره بايد صبور باشين و مراحلشو طي كنين

من خودم سه ماه تو نوبت دكتر اقصي بودم كه نااميدم كرد

سه ماه هم تو نوبت دكتر عارفي

چون يه مدت ابن سينا نميومد دكتر عارفي

گلم مشکلتون چی بود؟ همسرتون هم ضعیف بوده؟ یا فقط تخمک ها نابالغ بودن، چه قدر دیرتر پانچکرت کردن که ج ...

همسرم یه کم فقط تحرک ش کم بود اونم خیلی کم که الان چندین ماهه تقویت میکنم هم شیمیایی هم از لحاظ تغذیه منی که امپول اویترل رو 7:30 صبح زده بودم روز بعد 5:30 بعد از ظهر پانکچر شدم گفتم بهشون مشکل اسپرم بوده گفتن در مورد اون مشکل خاصی ندیدیم فقط تخمک ها نابالغ بودن

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
شوهرمن یه عالمه از اینا خورد فایده نداشت  فقط با orthomolیه خورده بهتر شد

قرصه؟یعنی روی مورفولوژی تاثیر داشته؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...