2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه زینب جان، دارو گرفتم‌برای طبیعی، جنین ندارم دیگه و انتقالی هم‌در‌کار نیست، همسرم فعلا دیگه راضی ب ...

گلم من تجربه تلقیح تخمدان ندارم ولی گویا زیاد سونو نمی کنن و کلا معمولا یه فولی خوب ازش بیرون میاد، و این که هر فولی تو آی یو آی روزی 2 میل رشد میکنه ولی واسه تلقیح نمی دونم، فقط بعد از زدن آمپول آزاد سازی حتما یک شب درمیون رابطه داشته باشین، ان شاء الله جواب بگیرین این جوری، یعنی عالیه، خیلی کم عوارض تره

نمیتونم عزیزم جایی برم حتی کارهای خونمم نمیتونم انجام بدم دست و دلم به هیچ کاری نمیره بزور میرم سرکا ...

تاراجون خداب دلت آرامش بده عزیزم شرایطت خیلی سخته حقداری اینجوری بیتاب باشی امافک کن ادم توهرشرایطیکه باشه همیشه ادمهایی هستن ک شرایطشون بدترازماست،مثلامن خودم کنسرتخمدان گرفتم تواوج جونی تو۲۰سالگی تخمدانموازدست دادم شیمی درمانی شدم وبایدتخمک اهدایی بگیرم و۶تاانتقال ناموفق داشتم،لااقل خداروهزاربارشکرتوسالمی ومیتونی ازتخمک خودت استفاده کنی وبچه ازسلولهای خودته ،پس بدون همیشه بایدخداروشکرکنیم ک بدترازاینم میتونس باشع ونشد،الهیکه خداهرچ زودتردلتوشادکنه عزیزم💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
چشم فدات شم هرچند دکترم به نظرش این چیزا اهمیت نداره موندم چرا اینقد صرفه جویی میکنه از این زرد رنگ ...

گلم تغییر بده حتما ولی مواد تشکیل دهنده روی اون رو بخون باید عین هم باشن، تا اثر دلخواه بدست بیاد، بعد میگن این دارو ها رو راس ساعت معین و با آب زیاد باید خورد تا تهوع کمتر بده، آها سعی کن تو نور آفتاب هم خیلی نری

کلا کسانی که باردار هستن یا ال دی دارن آفتاب باعث لکه های خاص رو پوستش ن میشه

عزیزم شرمنده من اصلا یادم نیست قبل پری زدم یا نه فقط من مشکل اندومتریوزم دارم شاید برای اون برام تجو ...

ممنون ازت عزیزم🌼🌼🌼🌼

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
دردها و استرسهامون تمومی نداره دو ماهه که واسه این انتقال و سقط روزگارمون سیاهه نتیجه هم هیچی نمیدو ...

تارا جا ببین اگر به چشم جرم و گناه نگاه کنی هیچ وقت نمی تونی مهربونی خدا رو ببینی یا حکمتش رو و نمی تونی با خدا صمیمی و راحت باشی و همش فکر می کنی خدا دنبال اذیت کردن آدم هاست، ولی اگر با تمام سختی ها اینا رو امتحان سخت خدا ببینی این جوری ازش کمک می خوای و مهربونیش رو حس می کنی، دیگه نا امید نمیشی

برای منم زیاد پیش اومده وقتی خدا رو در جایگاه عدالتش گذاشتم اذیت شدم ولی وقتی رحمتش رو دیدم اصلا گره باز شده و بعدا ناراحت شدم چرا بهش ظن و گمان بد بردم

امیدوارم این روزای تلخ زودتر بگذره برات ولی قدرشو بدون خدا الان بی واسطه صدای دل شکسته تو رو گوش میده، شاید همین الان جواب نده ولی حتما جبران می کنه برات

ببین اگه هنوز جنین تشکیل ندادین با خیال راحت dfi بده بعد ادامه بدین اشتباه مارو نکن اوناام دلشون به ...

فقط میترسم تا به دکتر شوهرم بگم برامون بنویسه قبول نکنه دیدی که بدشون میاد ما در درمان دخالت کنیم فکر میکنن میخوایم بگیم شما دکتر خوبی نیستی.میترسم مرکز هم اگه نسخه دکتر نباشه قبول نکنه.باید برم دنبالش ببینم چی میشه

دوستان یک لیستی بود آناجون داشتن روز شمار انتقال بلاست و معمولی بود ، که هر روز چه مرحله ای طی میسه. ...

گلم من اونو ندارم ولی یه لینک هست برات میذارم انگلیسی هست، یا از روی کتابم عکس میگیرم میذارم

فقط خلاصه بگم جنین حوالی روز 6 لقاح شروع به لانه گزینی می کنهو اول هم قطب جفتی رشد بیشتری نسبت به قطب رویانی داره، بعد حوالی روز 9 بعد از لقاح کامل تو آندومتر میره و روی اون رو یک لخته فیبرینی می پوشونه، حوالی روز12 یا 13 لقاح سلول های سلول های جفت به مویرگ های آندومتر حمله می کنن و ارتباط خونی مادر و جنین شکل میگیره و ممکنه لکه بینی شروع بشه که تو بارداری طبیعی گاهی با پریود اشتباه می گیرن 

قطب جنینی هم فقط در حد یک قرص زایا با دو ردیف سلول هست به نام های اپی بلاست مه جنین رو می‌ سازه و هایپو بلاست که مزودرم خارج رویانی رو تشکیل میده

در طی این چند روز بند ناف اولیه، کیسه آمنیون اولیه و کیسه زده اولیه در حال شکل گیری در حفره کوریونی (جفتی) هستن و... 

شروع هفته دوم رشد رو میگن هفته دوتایی ها

اون زمان هم که ما آز میدیم شروع هفته سوم گاسترولاسیون هست یعنی لایه های جنینی دارن به سمت تخصصی شدن میرن، یعنی سه لایه اصلی مزودرم، آندودرم و اکتودرم بوجود میاد که هر کردم منشا یک سری از اعضا و اندام های بدن هستن

ببخشید اصطلاحات زیادی تخصصی شد ولی سعی کردم ساده اش کنم اگر باز هم بد گفتم ببخشید 🙈🙈🙈

دوستان یک لیستی بود آناجون داشتن روز شمار انتقال بلاست و معمولی بود ، که هر روز چه مرحله ای طی میسه. ...

https://embryology.med.unsw.edu.au/embryology/index.php/Timeline_human_development

گلم اینم لینک یه پیج هست از سلول تخم تا نوزاد و حتی بعد از تولد رو با عکس داره

ببخشید میتونم بپرسن یخ رای شما چه تجربه تلخی بوجود آورده 

گلم باعث شد همسرم التهاب بیضه و اپیدیدیم بگیره و تو بیمارستان هم نشد تشخیص بدن به تورشن پارشیال(نصفه) شک کردن و بنده خدا الکی عمل شد، بعد از اون دیگه اسپرم تحرک آ نداشتن هیچی

سلام بچه ها منو از دعاي كميل حذف كنين، من نتونستم بخونم، نميخوام مديون كسي باشم  ممنونم  ...

عزیزم من اصلا دلم نمیاد، همون آیه الکرسی بخون دیگه، سختش نکن گلم خدا هم سخت نمیگیره، مهم جو دعا کردن واسه هم هست،بعدم فدات شم دعا کمیل!!! نبودا، توسل هست، اگر رسیدی خوبه اگر نه آیه الکرسی بخون واقعا دستم به پاک کردن اسم هیچ عزیزی نمیره