2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردها و استرسهامون تمومی نداره دو ماهه که واسه این انتقال و سقط روزگارمون سیاهه نتیجه هم هیچی نمیدو ...

اینقدر غصه نخور من از شما بدترم امروزم بیبیچک گذاشتم تا فر ا برم از بدم یعنی منفی منفیه حتی هاله هم نداشت فقط میگم خدایا کاش بتا منفیبشه از اول ولی بازم گرفتار سقط وخارج رحم نشم مثله پارسال

اینقدر عصه نخور من از شما بدترم امروزم بیبیچک گذاشتم تا فر ا برم از بدم یعنی منفی منفیه حتی هاله هم ...

از اون طرفم ازم یه بتایه ضعیف رو نشون داد فکر نکنم با این بتا بچه ایی از اب دربیاد. فردا میرم بیبینم بتام دوبرابر شده البته بایدحداقل فردا 1000 بشه که اصلا چشمم اب نمیخوره 

گلم دکترتون نگفت دیفرلین چرا تجویزکرده؟؟ و اینکه چ مدت بعدش پریود شدید؟؟ اگه بگی ضخامتت چند بوده ممن ...

عزیزم شرمنده من اصلا یادم نیست قبل پری زدم یا نه فقط من مشکل اندومتریوزم دارم شاید برای اون برام تجویز کردن

من آخرین سونو اندومترم ۷/۵وسه خطی بود نگران نباش من همه داروهام ایرانی بود استرس نداشته باش ان شاءالله همه چی خوب پیش میره

خدا جونم شکرت...
اینقدر غصه نخور من از شما بدترم امروزم بیبیچک گذاشتم تا فر ا برم از بدم یعنی منفی منفیه حتی هاله هم ...

هرچی میگذره حالم بدتر میشه اولش حالیم نبود چی شده انگار امروز غروب تو پارک حسابی گریه کردم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بی علائم بودن مهم نیست چون همش اثر پروژسترونه والا من الان منفی شدم تازه دیروز لک دیدم و یکم دلدرد پ ...

نمیدونم والا 

نه  بی بی چک که اصلا جرات نمیکنم

خداجونم شکرت       
دوستان یک لیستی بود آناجون داشتن روز شمار انتقال بلاست و معمولی بود ، که هر روز چه مرحله ای طی میسه. ...

سلام عزیزم دکتر طرازی به شماهم آمپول اچ سی جی داد ؟؟؟

خداجونم شکرت       
از اون طرفم ازم یه بتایه ضعیف رو نشون داد فکر نکنم با این بتا بچه ایی از اب دربیاد. فردا میرم بیبینم ...

مثبت فک کن برناجون 

ان شاءلله ختم به خیر میشه همه چی 

خداجونم شکرت