2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047391 بازدید | 684597 پست
یعنی بقايا داری گلم، حتما به دکترت بگو، نگران چیزای دیگه هم نباش، فقط ببین تو این مرحله واسه بقایای ...

گفت شنبه اول وقت بیا گاندی سونوت کنم و تصمیم بگیریم که چکار کنی

۹ هزار خیلی زیاده انگار هیچی خارج نشده!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من یه وحب بغل نافم سمت راست یعنی استخون لگنم امروز یه کم درد میکرد نمیدونین برای چی اینجور شد ...

گلم من همون سمت که کیست آندو داشتم درد می کرد گاهی، الانم همین طور واسه شما رو نمی دونم، ولی آمپولا رو یه مدت رو بازو بزن و استراحت بده به اطراف شکمت ببین بهتر میشی

سلام دوستان     درد تخمدان ۱۵ روز بعد از پانکچر، طبیعیه؟ (من انتقال فِرِش داشتم،هنوز &nbs ...

سلام عزیزم اتفاقا به یادت بودم دیروز، خدا رو شکر مبارکت باشه عزیزم، دردت در چه حدیه؟ اگر کمه مهم نیست ولی اگر زیاده حتما برو دکتر

رویا جون وقت کردی بیا از تجربه ی شیردهی بگو، راحت سینه ی خودتو گرفت؟ امروز به مامانم میگم برم سرنگ م ...

عزیزم نگران نباش میخوره هر چه قدر زود تسلیم بشی بدتر شیرت دیرتر میاد.... 

بذار تا میتونه بمکه اصلا با چیزای دیگه سیرش نکن.... 

اتفاقا بذار گشنه بمونه که مجبور بشه بمکه.... 

شیر خشک تا وقتی دکتر نگفته اصلا بهش نده.... 

شاید فکر کنی دلسوزی اما به نظرم ظلمه مگر اینکه واقعا با شیرت وزن نگیره اون وقت دکتر خودش تجویز میکنه اونم کمکی نه اینکه شیر ندی بهش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی انتقال بدی عزیزم  دیفرلین عضلانیه عزیزم ولی من یادم نیست صبح زدم یا عصر

گلم دکترتون نگفت دیفرلین چرا تجویزکرده؟؟ و اینکه چ مدت بعدش پریود شدید؟؟ اگه بگی ضخامتت چند بوده ممنون میشم من همچنان نگران ضخامتمم با این قرصهای ایرانی الکی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
گلم مواد نگه دارنده داره اونم زیاد نخوری بهتره 

تنها چیزی که دکتر من تاکید داشت نخوریم همین تن و آبمیوه حاضری بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من متولد ۷۰ شوهرم ۶۵ چند سالته مگه؟والا تنها جایی که سنم به دردمون نخورد همین آی وی اف بود چه فا ...

ای جانم چه قدر کوچولویی؟؟؟؟ 

وقتی تو رفتی تازه مدرسه من دانشگاه میرفتم..... 

ای بابا والا مردم هیچی رو رعایت نمیکنن هیچیشونم نمیشه ما همه چیزمون خاصه 😒فکر نکنم خوردم مویز ضرر د ...

بخور گلم نوش جون، منم هر وقت یه کوچولو تنها میشم اگر حالم خوب باشه یواشکی چیزای خوشمزه می خورم🙈🙈🙈🙈 ولی مراقبم زیاده روی نکنم 😉😉😉