2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047680 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا که حکم طلا پیدا کرده همسری صبح رفته بخره همه گفتن تموم شده دیگه ظرف گذاشتیم تا برامون نگه دارن ...

فقط سیرابی رو میخورین ؟

پاچه اش هم میشه خورد مثلا یبار در هوس کردن ؟

بعد  همون پخت بیرون میشه خورد یا خودتون میپزین ؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزيزم مسهل چيا ميخوري؟؟ كارتو راه ميندازن؟؟ منم گرفتارم☹️

روغن زیتون رو کاهو بریز خوبه 

اگه طبعت سرد هست الو نخور چون بدتر میشه🙄

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام دوست عزیز چن تا جنین داری؟ 

سلام عزیزم دیروز رفتم گفتن شنبه بیا بعضی از تخمک ها نابالغ بودن خدا کمکمون کنه منم نگرانم 😞

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام دوستان فردا باید آمپول دیفرلین رو بزنم برای شروع سیکل انتقال جنین  صبح بزنم یا عصر عضلانی ...

به سلامتی انتقال بدی عزیزم 

دیفرلین عضلانیه عزیزم ولی من یادم نیست صبح زدم یا عصر

خدا جونم شکرت...
فعلا که حکم طلا پیدا کرده همسری صبح رفته بخره همه گفتن تموم شده دیگه ظرف گذاشتیم تا برامون نگه دارن ...

امروز جمعست عزیزم برای همون بو گندو خان و ندارن😂 روزای جمعه کشتارگاه ها توزیع ندارن

خدا جونم شکرت...
سلام عزیزم دیروز رفتم گفتن شنبه بیا بعضی از تخمک ها نابالغ بودن خدا کمکمون کنه منم نگرانم 😞

ناراحت نباس سونو آخری سایزشون گفته نیگا کن ببین چن تا بالغ داری 

...... 
سلام دوستان عزيزم ، خيلي خيلي از پيامهاي محبت آميزتون ممنونم ، پسر گل من هم ديروز پا به اين دنياي قش ...

عزیزم قدم نو رسیدت مبارک انشالللله ک زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و عاقبت بخیر   

خدا جونم شکرررت  
سلام دوستان عزيزم ، خيلي خيلي از پيامهاي محبت آميزتون ممنونم ، پسر گل من هم ديروز پا به اين دنياي قش ...

سلام مامان دوتا وروجک.خیلی خیلی تبریک میگم عزیزم.قدمش پر از خیر و برکت باشه و زندگیتون سرشار از آرامش...ممنونم که به یادمون بودین و برامون دعا کردین.حتما سر بزنین چون شدیدا دلتنگتون میشیم😘😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوبی خاکستری جون؟😍 دیدم نی نیت دخمله کلی ذوقشو کردم😍😍

سلام عزیزدلم ممنون.خودت خوبی؟فداتشم مهربونم ان شاالله قسمت خودت شه به زودی که ما ذوق کنیم برای فسقلت😍❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام

یه سوال

من فردا انتقال دارم

دکتر بهم دیروز پماد کلوتریمازول دادن که دو شب استفاده کنم یعنی دیشب و امشب

کسی بوده که از این پماد قبل از انتقال استفاده کرده باشه؟

اشکالی نداره؟

چون پماد رو شب میزنم میمونه تو رحم

یعنی امشب بزنم تا فردا میمونه تو رحم یعنی موقع انتقال

ممنون میشم اگه کسی اطلاعات داره بهم بگه

بهاري چن تا اورتومول خورد؟ كدوم دكتر داد بهش؟ واريكوسل دارن؟

الان از بهمن می خوره البته دو ماه پروکسید من میخورد که دیگه پیدا نکردیم شوهرمم خیلی سخت می خورد اونو چون مثل جوشان بود مزه بدی داشت دکتر بهش قرص اورتومول داد از فروردین داره می خوره آره واریکوسل مادرزادی داره دکتر زنان بهش داد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

من که دوستم باردار بود اصلا خبر نداشت رفته بود پارک آبی تمام اون چیزای وحشتناک و استفاده کرد دقیقا اون موقع زمان لانه گزینیش بود والا بچه اش هیچی نشد و بسلامتی دنیا اومد هیچ علایمی هم تا هفته ۶ یا ۷ نداشت زمانی که رفت دکتر و سونو زمانی بود که صدای قلب جنین و شنید حالا ما بشین راه نرو نخور نرو بیا دراز بکش لک اومده وای چی شده لک نیومده وای پس چی شده سینه ام درد میکنه درد نمیکنه وای علایم دارم وای ندارم و .....

من که میگم اصلا به این چیزا نیست فقط اگر خدا بخواد میده و اگر زمانش نباشه نمیده . غذا و خواب و بشین و دراز بکش و .... همش الکیه . اونی که باید بخواد باید برامون بخواد . انشالا که برای هممون بخواااااااد☺