2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047605 بازدید | 684617 پست

سلام دوستان فردا باید آمپول دیفرلین رو بزنم برای شروع سیکل انتقال جنین 

صبح بزنم یا عصر عضلانی ؟

به کجا بزنم بازو  یا ..... 

به لحظات شروع پرسشهای مداومم نزدیک میشم 

ببخشید از همتون

الهی مرا  آن ده که آن به 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزيزم ، خيلي خيلي از پيامهاي محبت آميزتون ممنونم ، پسر گل من هم ديروز پا به اين دنياي قش ...

سلام عزیزم مبارک باشه قدم نو رسیده مباااارک 💜💜💜💜

خداجونم شکرت       
ذخیره من۸دهم من دوروز قبل پانکچر شدم گفتن۵ تا تخمک داشتی اما از وضعیت جنین هنوز بیخبرم شما چند تا ف ...

سلام ارمغان جون 

ان شاءلله جنین های تپل مپل برات تشکیل شه بعدشم خبر بارداریت رو بشنویم انشاءلله 😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
دوستان تو بارداری روز ی چند تا دونه پسته مجاز هست خوردنش؟ بعضی جاها نوشته زیادش خوب نیست !

عزيزم دكتر طب سنتي ميگفت اگه يبوست دارين پسته نخورين تو بارداري 

گردو و بادام و فندق بهتره

پسته گرم و خشكه تو اين روزا كه هوا داغ شده هرچي چيزاي گرم و خشك كمتر بخوريم بهتره

سلام ارمغان جون  ان شاءلله جنین های تپل مپل برات تشکیل شه بعدشم خبر بارداریت رو بشنویم انشاءلل ...

سلام نی نی تپل جون مرسی بیادم بودی 

کی آزمایش داری منتظر خبر خوش بارداریت هستم

نه گلم من تجربه ندارم ولی گویا خودم دارم گرفتارش میشم از وقتی بیدار میشم شروع میشه تا 7 و 8 بعد از ظ ...

فعلا که حکم طلا پیدا کرده همسری صبح رفته بخره همه گفتن تموم شده دیگه ظرف گذاشتیم تا برامون نگه دارن اخر شب بریم بگیریم. فکر کنم همه حامله ان و بد ویار وگرنه درحالت طبیعی اخه کی حاضره اون سیرابی بوگندو رو بخوره😂😂😂