2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047495 بازدید | 684604 پست

16.zizgol، ترانه _70

17.سارا 1369،

18.آزی اهوازی، 

19.رویا مشهدی

20.تورک آنا

21.محیا

22.نسرین_مهر

23.elin 6262

24.آینوووووش 3

25.samaneh_m

26.rakhsh 67

27.pary 12

28. نیلاسمان

29. ninitopol, 

30.لی_لا1

31.مینویی فندق داره 

32.الهام 67 

33.مرمر40 

35.سهیلا_جون

36 فاطیما259

37.afshannn

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نترس عزیزم،طبیعیه،منم همین بود بعد از پانکچر،منم ذخیرم زیر یکه،،به خاطر داروهاست،

عه خب مثله همیم 

ببین بعدش پریودات سنگین شد ؟ 

اولش لک داشتی بعد پریود اومد ؟ 

چند بار ای وی اف کردی ؟ ا یو ای هم کردی ؟ 

میشه بگی ذخیرت چقدر اومد پایین ؟ 

پس پریود میشم مثل قبل ؟ 

تو رو خدا میشه همه رو جواب بدی 

عزيز دلم ان شا الله خيلي زود ميا و خبر بارداري و زايمانت رو بهمون ميدي ، اين روزهاي سخت براي شما هم ...

مامان سبحان جوني منو يادتون نره😚 منم براتون دعا ميكنم

...
ببخشید شما هستین جواب سوال منو میدونین ؟؟ سلام من انتقالم منفی شد  بعدش داروهامو قطع کردم&nb ...

نه نگران نباشين، امكان نداره الان يهو قطع بشين چون اون تو الان ضخامت داره و پُرخون هس كه داخلش جنين انتقال دادن ديگه، خب پس اصلا امكان نداره اون فضا با اون ضخامت ريزش نكنه، نگران نباشين مياد، داروها تنظيماتشو به صورت خيلي جزيي تغيير داده وگرنه به تدريج باز ميشه اصلا نگران نباش، ب خدا فكر و خيال دمار از روزگار بشر درمياره

...
سلام دوستان گلم ، من الان دارم بيمارستان ان شا الله براي زايمان ، هميشه هميشه تو يادت همتون هستم ، ه ...

وای عزیزم خیلی خوشحالم برات ممنون که دعامون میکنی😙😙😙😙انشاللله به سلامتی بیای خبر خوب نینی نتزمونو بدی🌷🌷🌷🌷🎂🎂🎂🎂مبارکت باشه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه نگران نباشين، امكان نداره الان يهو قطع بشين چون اون تو الان ضخامت داره و پُرخون هس كه داخلش ...

پس این پریود شدنه ربطی به ذخیره فعلا نداره 

کم کم اثر آمپولا میره و پریود میاد 

کلا خیلی نگران ذخیرمم 

مرسی 

احساس فشار روی مثانه دارم قبل از پانکچر تا الان اما امروز کمتره علایم هایپری ندارم  آمپو ...

خیلی تاثیر داره گلم منم چون کیست آندومتریوما داشتم قبل پانکچر بهم زدن، دو شب قبل پانکچر ژل بتادین هم دادن با اپلیکاتور واژینال استفاده کردم

سلام مامان سبحان واسه من خيلي دعا كن ني ني ام رفته زودتر يكي جاش برگرده طفلي شوهرم دلشو خوش كرده به ...

خوبی تارا جان نیازی به کورتاژ نشد عزیزم دفع شد با قرص؟خودت خوبی

انشاللله به سلامتی اینبار و خیلی خیلی زود مامان شی و به سلامتی نینیت و در آغوش بگیری🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام من انتقالم منفی شد  بعدش داروهامو قطع کردم  از دیروز لک شدم  و شبش یه خورده خ ...

متاسفم عزیزم ان شاءالله خدا دلت و شاد کنه 

عزیزم نگران نباش بخاطر داروهاست 

خدا جونم شکرت...
آزمایش خونه؟یا یه جور سونو گرافی؟قبلش دارو باید مصرف کنم؟

ن دارو نمیخواد و آز خون هست هر روزی هم بری تو هر ساعتی فرقی نداره ناشتایی هم نمیخواد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین