2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047599 بازدید | 684617 پست
سلام دوستان گلم ، من الان دارم بيمارستان ان شا الله براي زايمان ، هميشه هميشه تو يادت همتون هستم ، ه ...

خیلی دعا کن برامون مامانی، به سلامتی بیاد بغلت، زایمان خوبی داشته باشی دوستم🌺🌺💖💖❤️❤️

سلام دوستان 

يكي از دوستان بود كه سرم ivig داشت و يكيش تو بيمارستان شكست... آيديشو فراموش كردم ايشون مثبت شد؟ يهو ديشب يادش افتادم كه چه استرسي كشيد بنده خدا

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم ، من الان دارم بيمارستان ان شا الله براي زايمان ، هميشه هميشه تو يادت همتون هستم ، ه ...

سلام مامان سبحان واسه من خيلي دعا كن ني ني ام رفته زودتر يكي جاش برگرده طفلي شوهرم دلشو خوش كرده به اينكه يكي رفته دوتا برميگرده 

انشالله زايمان راحتي داشته باشي

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم چون تا الان فرش انتقال دادم فاصله بین پانکچر و انتقالم نهایت ۳ تا ۵ روز بوده دارو نگرفتم. اما ...

سلام عزیزم من دیروزچهارشنبه ۸صبح پانکچر شدم دکتر حیدر  گفته یکشنبه صبح انتقال میده 

جنین ۳ روزه یا ۴ روزه میشه تا یکشنبه

و بمن اکوئین1/25شبی یکی داده این دوز کم نیست؟

کدیین کارش چیز دیگه ست باید دارو مناسب درد رو بخوری اول کیسه اب گرم بزار خودت رو ریلکس کن شل بشی و ...

احساس فشار روی مثانه دارم قبل از پانکچر تا الان اما امروز کمتره علایم هایپری ندارم 

آمپول مترونیدازول موقع ترخیص زدن نمیدونم چقد تاثیر داره عفونت نگیرم

نيواجون سلام خوبي عزيزم؟ ني ني گلت خوبه؟ نيواجون ميگم اون طب إسلامي كه شمام رفته بودي به من گفت نباي ...

سلام فدات شم ممنون گلم شما خوبی؟ن عزیزم برا ما کلا یجور دیگه بود.ب همسرم حجامت نگفت،گفت زالو درمانی مثلثی 3 جلسه و بهش صفرابر و سودابر و داروهای غلظت خون داد چون غلظت خون داشت و تین فیل و کاسنی و کور.ب منم باه زنان ک عالیه و سویق گندم و جو و اون جوشونده ها چون من لوله م بسته بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزيز دلم ان شا الله خيلي زود ميا و خبر بارداري و زايمانت رو بهمون ميدي ، اين روزهاي سخت براي شما هم ...

عزیزم انشالله گل پسر سلامت و راحت بیاد بغلت.برا همه منتظرا  و نگین جون هم دعا کن سر زایمانت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها کی بود امروز آز داشت؟انشالله ک میاد جو تاپیکو عوض میکنه ب امید خدا و دد همه خاله ها رو شاد😍😍

عزیزم نمیدونم چی بگم متاسفم ان شاالله به زودی همگی مادر میشیم .این شعرم بخون من همیشه اینو برا خودم ...

خیلی زیبا بود عزیزم ممنونم ، واسم دعا کن این روزها بگذره 💐💐

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزيز دلم ان شا الله خيلي زود ميا و خبر بارداري و زايمانت رو بهمون ميدي ، اين روزهاي سخت براي شما هم ...

امیدوارم اینطور بشه عزیزم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊