2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بچه دار میشم ولی دختره...شکر امل شوهرم پسردوسته🙄خستم کرده با اداهاش گفتم اینبار برم ای وی اف خلا ...

عزیزم شما اختیار بدن خودت رو داری، به خاطر بی عقلی بقیه لطفا خودتو تو درد سر و هزینه ننداز، خواسته همسرتون اصلا منطقی نیست، بعد از کجا معلوم تو آی وی اف همه جنین ها دوباره دختر نشن

والا ما الان سال 2019 هستیم همه میدونن اسپرم مرد باعث دختر یا پسر شدن جنین میشه

خواهر عزیزم آی وی اف درد داره، زحمت داره، ببین از  10 هزار صفحه اینجا رو فقط 500 صفحه اولش رو بخون بعد تصمیم بگیر 

درسته احترام به خواسته همسر خوبه ولی این خواسته همسرتون عین بی احترامی به شماست 

ان شاالله خدا دخترهای گلت رو برات نگه داره، من عااااااشق دخترم😍😍😍😍😍صد البته هر چی خدا بده شکر

جدا؟ ممنون. بخاطر سوزنش میگی یا موادش؟ چون من اون داروهای تحریک تخمدان رو خودم به بازو میزدم اوکی ...

مرجان جون منم دور ناف داشتن دور بازو هم داشتم البته داروهای تخمک کشی و انتقال رو میگم، واقعا دور ناف خیییییلی راحت تر بودم تا دور بازو، دور ناف راحت خودم میزدم 

آغا بی خیال 20 لیوان🤣🤣🤣🤣من دکترم گفته روزی 10 تا 12 لیوان آب دارم جررررررررررر می خورم

تازه ۲۰تاشو علامت زدم هرچی هم اضافه خوردم😂😂😂😂 کسی میخواد بیاد منو ببینه در دستشویی رو بزنه😂❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دچار افسردگی بعد زایمان نشدم اما شماها منو دچار بحران هویت کردین😂😂😂😂 فسقل خان از وقتی خونه تشری ...

اخه عزیز دلم بچه گناه داره 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
منم روز دوشنبه پانچکر شدم اما یه مقدار درد دارم و شکمم سفت شده و بزرگ تو هم این علایم رو داری؟ چند ت ...

عزیزم علائم هایپری داری جدی بگیر، اگر ادرارت کم شد و تیره حتما سریع برو بیمارستان برات سرم آلبومین بزنن

والا از نزدیک ندیدم ولی باهاش فرق انقباض کاذب و واقعی یا شروع دردهای زایمان رو میشه فهمید، اصولا همه ...

هعی خواهر نگو که دلم خونه 😑 

دعا کن به سلامتی بگذره این روزا...بیمارستان اینجا بی شباهت به کشتارگاه نیست...

کلا ما ترجیح میدیم هرچی شد خونه بمونیم خوددرمانی کنیم😂بیمارستان جدید ساختن و کلی خیر سرشون رسیدن بهش ولی یه دکتر خوب نداره...منم برای زایمان میرم شیراز ان شاالله.دعا کنین تا اونموقع همه چی خوب پیش بره فقط❤

مرسی عزیزم این سری به دکترم میگم ببینم اینجا همچین چیزی هست یا نه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
رژیم درست یعنی چی؟ شبا شام سبک میخوره مثلا یه کاسه ماست یا سالاد... ناهار چون سرکار میره میخوره. میو ...

عزیزم شبها اگه سالاد و ماست میخورین و هر سردی دیگه ای خوب نیست اگرم میخورید چایی و نبات بخورین قبل خواب که معتدل شه🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
انجام کارهای عقب افتاده و خوش گذرونی، یه جوری 2 نفره حال کنین که انگار تازه نامزد کردین، اون قدر اثر ...

وای این و راست گفتی بیچاره ها😁😁😁😁

آغا بی خیال 20 لیوان🤣🤣🤣🤣من دکترم گفته روزی 10 تا 12 لیوان آب دارم جررررررررررر می خورم

چجوری میخورین دلدرد نمیشین من که انگار سردیم میکنه دلم یه جوری میشه🌷

عزیزم الان کتک بزنم تو رو یا نه🍳🍳🍳🍳😁😁😁😁آخه رفتی سر خود داروهاتم قطع کردی، من خودمو منفجر کرد ...

منم زدمش تازه۳روزه داروهاشو قطع کرده😥🤐😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😫😫😫😫😫😫🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤من که دست به دعام براش انشاللله پس فردا با خبرهای خوب بیاد🌷

عزیزم شما اختیار بدن خودت رو داری، به خاطر بی عقلی بقیه لطفا خودتو تو درد سر و هزینه ننداز، خواسته ه ...

افرین واقعا این جهالت تا کی

مادر شوهرا میگن بعضیاشون البته میگن

تو دختر زایی

بابا مرد تعیین جنسیت میکنه برین بگین پسرتون دختر زاست

والا😧