2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047561 بازدید | 684609 پست
دکترم گفت ایمنی ب درد نمیخوره.انعقادی رو نمیدونم شاید لازم نبوده چیزی نشنیدم

ببین گلم من هر چه قدر برای دفعات اول به همه آرامش میدم که حالا این آزمایشات رو ندادین جای نگرانی نداره ولی برای بعد از سه تا منفی خیلی محکم عقیده دارم باید بررسی بشه

پیشنهاد جنین بلاست، یا هچینگ جنین داده بشه یا بپرسین پی آر پی به کارتون میاد

ببین ‌‌ما کلی هزینه کردی، و از همه بدتر کلی دارو با عوارض قوی وارد بدنتون میشه، پس بررسی کن دوست عزیزم، ان شاء الله این بار مامان بشی

مشکلتون چی بوده گلم که آی وی اف کردیم؟ 

چجوری میخورین دلدرد نمیشین من که انگار سردیم میکنه دلم یه جوری میشه🌷

خخخخخخخخخ منم اون قدر نمی تونم بخورم حالت تهوع می گیرم، تا یه مدت پیش انگار نه انگار ولی الان با ترس و از مجبوری می خورم ولی نه 10 تا😁😁😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم بازم امشب مثل بقیه شبها بیخواب شدم خیلی غصه دارم همش میگم خدایا چرا بچمو ازم گرفتی که به این روزگار دچار شم؟؟چهار ساله در به در این دکترها هستیم از عمل بگیر تا چند بار ای یو ای منفی و انتقال منفی 😢😢 الان بیشتر از همیشه غصه دارم چون انقدر واسه بچه دارشدن هزینه کردیم که الان دیگه جیبمونم بتکونیم بزور پول انتقال دیگه رو میتونیم جور کنیم گرچه شاید برای اولین بار کارمون به قرض هم بکشه😢😢 همش میگم خدایا داری میبینی چقدر عرصه بهمون تنگه پس کجایی که دل بندتو شاد کنی؟؟ متاسفانه اعتقاداتمم توی این مدت خیلی کمرنگ شده حتی گاهی شک میکنم که نعوذبالله خدا سمیع و بصیره😫😫

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
به من گفتن تخمک هات زیاده چون من پلی کیست هستم اکثرا برا پلی کیست ها این اتفاق می افته فقط خدا کنه ب ...

گلم با کیفیتن حتما، بشین واسه جنین های خوشمل و نازت دعا کن، تبریز جزء بهترین شهرها از همه نظر و از لحاظ پزشکی هست

بچه ها یه سوال بی ربط  بنظرتون بادام کاغذی با بادام درختی چه فرقی داره از نظر خاصیت؟!

خخخخخخخخخ از نظر مامان من بادام باید با بمب اتم شکسته بشه تا خاصیت داشته باشه، با این کاغذیا حال نمی کنه😂😂😂😂 دیگه علمی نمی دونم

بچه ها منی که هایپر شدم میتونم آب بخورم یا نه اخه ماما گفت فقط دوغ پرنمک بخور اما بعضی ها هم میگن ما ...

نه گلم به ما اتفاقا گفتن آبمیوه طبیعی بهتر هست، در کنارش دوغ هم باشه، فقط سفیده تخم مرغ فعلا روزی 8 تا بخور، معجزه میکنه چون سرشار از آلبومینه

بچه ها منی که هایپر شدم میتونم آب بخورم یا نه اخه ماما گفت فقط دوغ پرنمک بخور اما بعضی ها هم میگن ما ...

آها نمک زیاد خودش باعث احتباس آب تو بدن میشه، اصلا لازم نیست عزیزم شور باشه، عادی باشه کافیه

راستی بچه ها ویتامین دی رو همه تا اخر بارداری دارن؟من شنیدم زیادیش مسمومیت بارداری میاره...دیروز که ...

فدات بشم شما هر وقت آز داشتی یه بررسی ویتامین د3 هم بگو برات بنویسن، این جوری خیالت راحت میشه

راستی یکی از دوستام نشتی کیسه آب داشت، دکتر بهش گفته بود روی 8 تا 10 لیوان آب

سلام دوستان رفتم پیش دکترم امپول هپارین داد . بعد چند بار سوال کرد نزدی تا الان امروز روز ۱۵ ای وی ا ...

گلم نگران نباش بودن دوستانی که با مشکل انعقادی طبیعی باردار شدن و بعد از + شدن دکتر بهشون هپارین و اینا رو داده، خاطرت جمع استرس نده به خودت

دوستای گلم ببخشین که ناراحت و نگرانتون کردم....  تو این مدت خیلی تلاش کردم دلنگرانیمو بهتون من ...

عزیزم تو همیشه ناراحتی های ما رو از رو دوشمون کم می کردی و برمی‌داشتی، خوب آدمیزاد کوه که نیست، هر چه قدر هم قوی باشی یه جا کم میاری، دلت می خواد گریه کنی، درد دل کنی، بعد که سبک میشی دوباره با قوت ادامه میدی

ان شاالله به زودی مشکلتون حل بشه و بیایی اینجا بگی، ما برات دعا می کنیم همیشه،چه مشکل داشته باشی چه نداشته باشی، چه بگی التماس دعا چه نگی

آنا جون ندیدمت ولی کلی تو خیالم باهات صحبت کردم حتی خوابت هم دیدم، مطمئنم خیلیا دیگه این حسو بهت داریم، شما هم خیلی ما رو دعا کن

من یه دفعه طبیعی حامله شدم خارج رحم شد لوله ام ترکید تیر بتام رو هم دکتر گفته بود خوبه.اتفاقا خودم ب ...

راستی یادم رفت بگم عدد بتام واقعا خوب بو و حتی اون موقع که تو بیمارستان بستری شدم برای لاپراتومی عدد پایین نمیومد.پنج هزار بود خیلی جالبه سفت چسبیده بود ولی توی لوله.دکتر باید بفهمه و به مریض بگه درصدی از خارج رحم ها بتاشون پایینه ولی تعدادی مثل من بتای واقعا نرمال و خوبی داشتم که تا آخرین لحظه توی بیمارستان بالا بود