2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگفتی بله امپراطور

بعدشم رو میکردی به مادرشوهرت میگفتی منو بکشید ملکه ی مادر

😐🥳😏😂

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

میگفتی بله امپراطوربعدشم رو میکردی به مادرشوهرت میگفتی منو بکشید ملکه ی مادر😐🥳😏😂

😂تجدید نظر کنید بانو

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...
فلفل بریز تو غذاش

😂😏🗿 به شوهرت بگو عزیزم بهرحال که تهش کنار من میخوابی

اونجا دهنتو سلف سرویس میکنم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

😂تجدید نظر کنید بانو

نه راه نداااره

منووو بکششس

😂😏🗿 به شوهرت بگو عزیزم بهرحال که تهش کنار من میخوابیاونجا دهنتو سلف سرویس میکنم

آخ آخ راست میگی

یاد امبر هرد افتادم

بشین تو دهنش /=

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

آخ آخ راست میگییاد امبر هرد افتادمبشین تو دهنش /=

😂😂😂

اینجور وقتا فقط با لبخند بگو

باز تو مامانتو دیدی شیر شدی

خونه که میای سوسک میشی

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )