2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی.من تا همین الان ۲۰ تا لیوان آب خوردم😐واقعا زیاد خوردنش ضرر داره؟اگه رعای ...

بله ضرر داره اسید معده رو از بین میبره و خون رو بیش از حد رقیق میکنه و معده باد میکنه دردناک میشه

شما از صبح تا عصر ۱۲ لیوان اب بخوری کافی هست

تازه شاید این سونو گرافِ چرت گفته باشه اصلا بهش حس خوبی ندارم.واسه همین اسرار دارم دکتر خودت بگه چیکار کنی بهتره.

ممنون از دعای قشنگت

انشالله که فندوق من هم به زودی میاد و من از اسیر شدن هام براتون میگم😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مرجان جون گفتی دکترت حدودی تاریخ سزارین رو گفته 10 تا 12 شهریور؟ بمن فعلا تاریخ نداده، ولی احتمالا م ...

آره عزیزم.. گفت دهم دوازدهم شهریور😍

ان شاءالله بسلامتی گل پسرو در آغوش بگیری 😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منظورت اینه وقتی ویتامینمو خوردم تا یه ساعت بعدش آب زیاد نخورم؟

اصلا نخور نه اینکه زیاد نخوری

مگه ویتامین ت محلول در اب باشه مثل ویتامین C

اصلا نخور نه اینکه زیاد نخوری مگه ویتامین ت محلول در اب باشه مثل ویتامین C

اوه اینو اصلا نمیدونستم...مرسی که گفتی عزیزدلم❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها یه اتفاق عجیب من امروز با ناامیدی رفتم جواب تیتر بتام رو گرفتم 211 بود 17 روز پس از انتقال نو ...

مبارکت باشه عزیزم

تکرار کن حدودا باید ۲برابر بشه این مهمِ نه عدد بتا.

بسلامتی و دلخوشی

سلام دوستان رفتم پیش دکترم امپول هپارین داد . بعد چند بار سوال کرد نزدی تا الان امروز روز ۱۵ ای وی اف هست .گفتم ننوشته بودید برام . فقط پروژسترون بود . بعد برام نوشت .گفتم نکنه یادش رفته بود شما چطور بودید توی دوهفته اول زدید ؟

راستی بچه ها ویتامین دی رو همه تا اخر بارداری دارن؟من شنیدم زیادیش مسمومیت بارداری میاره...دیروز که ...

منم امروز بهم گفت روزی یدونه هزار رو بخور با اینکه چون من همیشه میخوردم  رنجش نرمال بود اما با این حال گفت بخور 

بله ضرر داره اسید معده رو از بین میبره و خون رو بیش از حد رقیق میکنه و معده باد میکنه دردناک میشه ش ...

اخه هرجا خوندم نوشته بودن تا میتونی آب بخور!و خیلیا به قول خودشون همینجوری بچشونو نجات داده بودن!عزیزم اگه دستگاهش ۱٪ هم سالم باشه عدد ۷ برای کیسه ی آب خوب نیست فکرکنم😔واسه همین میخوام تمام تلاشمو کنم حل شه

میدونم خودمم حس خوبی به سونوگرافه ندارم ولی چیکار کنم الان که نمیتونم سونومو تکرار کنم دکترمم نهایتش بخواد حرفای اونو تایید کنه ... اینجا فکرنکنم تست امنیوشور گیرم بیاد که بخوام از اون نظر چک کنم...از طرفی تنها راهش شنیدم استراحت و آب خوردنه...خب همینکارو مجبورم تا ۱۸ روز دیگه انجام بدم😑حالا از اونور بوم نیفتمممممم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی.من تا همین الان ۲۰ تا لیوان آب خوردم😐واقعا زیاد خوردنش ضرر داره؟اگه رعای ...

عزیزم من ی سری پیامای دیروز نرسیدم بخونم...حس میکنم از چیزی نگرانی؟چیزی شده گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سایز دو صفر هم داریم من هانا نیستم. رویام😊 صبحانه تخم مرغ آبپز روز در میون.... روزای دیگه اش چهار ...

ببین مشکل کجاست یادتِ منم بهت الهام گفتم 

الان هم این دوستمون هانا صدات کرد

😉😂😂😂

فسقل جان چطوره در چه حالی مامان خانم؟

عزیزم من ی سری پیامای دیروز نرسیدم بخونم...حس میکنم از چیزی نگرانی؟چیزی شده گلم

نفسی جونم خوبی؟عشق خاله خوبه؟

راستش دیروز سرخود رفتم سونو بدم که مثلا خیالم بابت هماتوم راحت شه و چک کرده باشم وضعیتمو که دکتر از یه جهت دیگه منو شدیدا انداخت توی استرس و گفت دقت و تمرکزتو بذار روی بچت چون داره رشدش از نمودار میزنه پایین و حجم کیسه ی آبش هم داره کم میشه😔

منم امروز بهم گفت روزی یدونه هزار رو بخور با اینکه چون من همیشه میخوردم  رنجش نرمال بود اما با ...

خب پس طبیعیه.ببینم بقیه دوستان هم داشتن یا نه‌.‌چون منم چند دوره داشتم ولی دکتر برام قطع کرد

بچه ها من دکتر رفتم طبق سونوی قلب برام هفته ی بارداری رو حساب کرد گفت امروز ۲۴ هفته و ۵ روز هستی. ق ...

@نفسی835    

عزیزم اینجا و چندتا پست پایینترش توضیح دادم که چیشده دقیقا

به اندازه ی کافی دیروز تاحالا تاپیکو شلوغ کردم گفتم تگت کنم اگه دوست داشتی بخونی❤😘