2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
عزیزم خوبی . بعد سونو قلب بازم سونو دادی یانه ؟

سلام عزیزم شکر خودت درچه حالی با جوجه ها😍

اره گلم دوباره برای پرونده و فسقلی رو کنترل کردن صدای قلبشو و اندازه گیری کردن 😁

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم همین طور بودم دکتر گفت اره داخل رحم دیدمش کفتم خدایا شکرت دکتر نگام می کرد 😂فهمیده بود ترسی ...

خب واقعا ادم هر مرحله ش کلی استرس داره.من تا سونو قلب داشتم دیوونه میشدم.از شانسم خوردم به تعطیلات کلا همه چی دست به دست هم داد تا منو ادب کنه😂 هفته ی ۱۰ تاازه من رفتم سونو قلب که‌وروجک قشنگ تو سونو دست و پاهاشم تکون میداد...همش میگفتم صدای قلبشو بشنوم دیگه استرسو از وجودم حذف میکنم...سه هفته بعدش رفتم ان تی دکتر گفت هم هماتوم داری هم جفتت پایینه😐 بعدش اون ازمایش کوفتی که الکی ریسک متوسط نشون داد...بعدش خودخوری کردم تا انومالی.یعنی تنها سونویی که منو نترسوند همون انومالی بود که گفت همه چی عالیه نی نی هم دختره.کلا اون روز خیلی حالم خوب بود.تا دیروز که گفتم برم سونو ببینم هماتومم در چه حاله.که دکتر لطف کرد حال منو دگرگون کرد اصلا!دیگه تا خونه هیچی نمیشنیدم!

خلاصه شانس از دکتر خوبم نداریم😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
تشکر عزیزم امروز واقعا نگران بودم با پاسخت خیالم راحت شد 😘 بارداری هم مشکلات خودشو هر روز داره خدا ...

آره گلم از اول تا آخرش استرسه ولی بعدش ک میبینی استرست الکی بوده انگار دنیا رو بهت میدن.انشالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نیت سلامت بدنیا بیاد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اره واقعا.وقتی یادم میاد خنده م میگیره.من بتای اولم هزار و خوردی بود دومیش سه هزار و‌خوردی،نزدیک چها ...

قبل بارداری یه درد سر داشتیم د 😶 

الان با هر درد یا سونو هزارتا فکر و استرس دیگه 🤕 مخصوصا وقتی دکترا به ادم استرس میده دیگه هیچی

اره والا من قبل سونو قلب تا صبح نخوابیدم داشتم خل میشدم موقع سونو دکتر واژینال انجام داد اصلا ب فکر ...

برای منم همینطور بود  هی فشار میداد تا قلبشو ببینه مردم زنده شدم تا دیدمش خدا برامون صحیح سالم نگهدااره🙏🏻🌹 

آره گلم از اول تا آخرش استرسه ولی بعدش ک میبینی استرست الکی بوده انگار دنیا رو بهت میدن.انشالله بارد ...

ممنون عزیزم ان شالله شماهم بخیر خوشی بغل بگیری کاکلی رو 😘🌹😍🙏🏻

خدایی دکتر طرازی اصلا استرس نمیده بهت خیلی ریلکس کارش می کنه ارومه

این هماتوم و جفت چرا تو سونو قلب نفهمید می خوام بگم شاید اشتباه گفته مخصوص ک سری اخر خیلی الکی حرف زد ب نظرم بهت به حرف هاش اعتماد نکن صبر کن تا بری جای خوب سونو

بچه ها یه اتفاق عجیب من امروز با ناامیدی رفتم جواب تیتر بتام رو گرفتم 211 بود 17 روز پس از انتقال نو ...

وااااای چه عاااالی . مبارکه عزیزم . انقدر این روزها استرس گرفته بودم خدارو شکر شما بارداری . هنوزم بی بی چک منفیه ؟ من که گفتم روزی که آزمایش مثبت شه باز اون بی بی چک کوفتی منفیه از بس از اول برا ماها منفی شده زیر لفظی میخواد تا مثبت شه😄 علائم هم داشتی از روز انتقال تا حالا ؟