2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
بیمارستان گاندی دکتر نصر،من سری قبل مثانم خیلی پر بود بعد از انتقال نتونستم خودمو نگه دارم خیلی بهم ...

راستش منم هیچ وقت این نیمه پرو نتونستم رعایت کنم 😂

منم نصر بودم اشکال نداره تو آب بخور اگر زیادی از حد. بود. دکتر سوند میزنه هیچی هم نمیگه 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی نوشته رنج نرمال بالای 40 مگه میشه وجود نداشته باشه 

ببین گلم تو حتی آزمایشگاه های خوب و معتبر آنالیز اسپرم با کامپیوتر انجام میشه و همه چیز رو گل و بلبل نشون میده ولی تو مراکز ناباروری با چشم انسان و زیر میکروسکوپ انجام میشه واسه همین این قدر تفاوت هست، تو رویان هم رنج نرمال از 4 درصد هست واسه موفولوژی، همسرم منم فقط تا حالا اونجا نمونه داده و اوایل 4 درصد بود موقع میکرو شده بود 3 درصد

خلاصه آزمایشگاه بیرون اصلا دقیق نیست

چون دیگه تحمل منفی شدن ندارم. برای این سری دیگه اومدم تهران . پیش دکتر نصر میترسم این همه هزینه و س ...

عزیزم چرا جواب نگیری، الان کلی چیز رو تغییر دادی حتما جواب میگیری ولی اگر هر چیز منفی رو به خودت بچسبونی که دیگه قانون جذبو خودت می دونی گلم

آرامش بهترین وسیله واسه شماست حتما با آرامش جلو برو تا بهترین نتیجه رو بگیری

اصل مطلب گرفتی زینب جون،این سرم برای بیماریهای عفونی شناخته شده کاملا ایمن هست اما خدای نکرده موارد ...

آره گلم کاملا متوجه هستم، منم گفتم تا بیشتر خاطرت جمع بشه شما الان کیس دریافت سرم هستی و نگران مسائل ناشناخته نباشی😉😉😉😉

آخه دیگه دیروز خیلی درد داشتم😐 من خوشبختانه حالت تهوع ندارم فعلا ولی بعضی از غذاها حالم و بد میکنه ...

عزیزم اگر خیلی زیاده حتما زنگ بزن مرکزت بپرس چون مال من خیلی هم زیاد نیست ولی کم هم نیست دردام

مشکلم همین که نمیدونم کدوم فاکتوراس سر در نمیارم ازمایشامم عکسش بیکیفیت میفته دیده نمیشه بفرستم دار ...

ببین گلم فکر کنم الان همون یکی کافی باشه چون داری داروهاتو کم می کنی، ولی باز برای این که خیالت راحت بشه حتما بپرس از دکترت

14.مریم_مادر

15.بهار 213, صنم، armaghan

16.zizgol، ترانه _70

17.سارا 1369،

18.آزی اهوازی، eleejoooon

19.رویا مشهدی

20.تورک آنا

21.محیا

22.نسرین_مهر

23.elin 6262

24.آینوووووش 3

25.samaneh_m