2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
عجیبه که پروژسترون دادن بهتون! از خودشون بپرسین اگر میتونین...

متاسفانه پنجشنبه قراره ببینم دکتر رو. البته من پریودهام نامنظم هس بخاطر pco بودنم یا ربطی نداره به پروژسترون دادن؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه پنجشنبه قراره ببینم دکتر رو. البته من پریودهام نامنظم هس بخاطر pco بودنم یا ربطی نداره به پ ...

ربطی نداره. منم pco هستم. برام قبل از پانکچر نوشتن ولی بعد از پانکچر گفتن نزن چون هایپر شدی این سیکل انتقال نمیدیم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ومن یبار سرم داشتم اما امروز مجدد بروشور خوندم  ترس به دلم افتاد ،نوشته واسه ویروسهای ناشناخته ...

ارمغان جون دكتر منم پيشنهاد داد انتقال بعد سرم بده بهم

الان داشتم يك مقاله ميخوندم كه ميگه سرم در جلوگيري از بارداري پوچ تاثيري نداره ولي براي جلوگيري اززمرگ داخل رحمي جنين (مرگ جنين داخل رحم بين 8 تا 20 هفته) تاثير زيادي داره 

آخه من كه اصلا به اين مرحله نرسيدم همون هفته 6-5 متوقف شده بود

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S001502821656511X

نميدونم قبول كنم سرم رو براي دفعه بعد يا نه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام.

رفقا من فردا میرم برای انتقال .

امیدوارم اینار ، خواست من و خدا یکی باشه.

این چند روزم سعی کردم لوبیا سبز و گوجه اورگانیک بخورم برای ضخامت.

و شکمم رو با روغن سیاهدانه ماساژ دادم و .....

کار دیگه ای لازمه بگین ، ممنون میشم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
باید بگم دیگه نمیخوام چون دیگه از اینکه هرماه منتظر بودم خسته شدم

میگی خواهر جون منم چند ساله میگم بیخیال هرماه خسته میشم و کلافه از انتظار...اما دوباره عاشقاته میرم تو کارش😁مطمئن باش هر ماه انتظار تو کت ما زنا ثبت شده.چون عاشق بچه ایم....انشاله ماه اول به دوم نکشیده بارداری....

من سر پسرم همین اتفاق تو برام افتاد ....بعد از جابجایی و کوچ ماه اول درگیر وفق شدن با فرهنگ و محیط بودم ماه دوم بعد از یکسال یهو باردار شدم😂برا همین که خودم اینجور شدم دلم میگه تو هم بزودی میایی خبر میدی از بارداری 😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام ساناز جون ، چون آزمايش قند داري بايد ناشتا باشي ، اشكالي نداره عزيزم سونو رو يك روز بده فرداش ب ...

سلام عزیزم اوک خانمی ان شا الله بسلامتی زایمان کنی برای منم دعا کن بسلامتی بگذرونم این دورانو

بچه ها باید ببخشید من صبح شیاف مقعدی گذاشتم بعد 10مین دفع داشتم از منشی پرسیدم گفت نیاز نیست باز بزاری همون کافیع برای کسی پیش اومده این اتفاق اخه جذب شد اون شیاف یعنی ؟؟؟؟

ارمغان جون دكتر منم پيشنهاد داد انتقال بعد سرم بده بهم الان داشتم يك مقاله ميخوندم كه ميگه سرم در ج ...

تارا جان خیلی ناراحت شدم عزیزم امیدت از دست نده ان شا الله خودت طبیعی مامان میشی خوب تقویت کن  اقدام کن توکل ب خدا عزیزم

دوستانی ک منفی شدین خیلی متاسفم امیدتون ب خدا باشه من این دوران گذروندم خیلی سخته و ناراحت کنندس منفی شدن می دونم ولی اقدام کنین امیدتون ب خدا باشه ان شا الله طبیعی باردار میشین خیلی ها بعد منفی خودشون شدن 

گلم کل داروهایی که داری الانو  بگو و فاکتوری که باعث شده 2 تا 5000 براتون تجویز کنن

مشکلم همین که نمیدونم کدوم فاکتوراس سر در نمیارم ازمایشامم عکسش بیکیفیت میفته دیده نمیشه بفرستم

داروهام استرادیول و دوفاستون و پردنیزولون که داره قطع میشه💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اره برامنم داره سفت تر میشه..مخصوصا امروز سفتیشو خیلی حس میکردم

انقباظ چجوره ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ارمغان جون دكتر منم پيشنهاد داد انتقال بعد سرم بده بهم الان داشتم يك مقاله ميخوندم كه ميگه سرم در ج ...

تارا جون دکترا میگن هنوز در مرحله تحقیقاته و مشخص نشده چقدر تاثیر داره 

اما مساله اصلی اینه که خطرات این سرم زیاده توی بروشورش نوشته کسانی که ivigتزریق میکنن دوره ای باید آزمایش cbcو هپاتیکAبررسی بشن و انتقال بیماریهای عفونی ناشناخته  رد نشده

قبل تزریق این سرم حتما آزAggو agAبدی اگهAgaپایین باشه نباید تزریق کنی و اگهaggبالا باشه بازم باید احتیاط کرد 

اینم بگم همه ی داروها عوارضی دارن ولی نکات مثبتثون باید در نظر گرفت 

اگه ایمنولوژی تایید کرد نیاز داری بنظر من بزن شاید ایمنی بدنت بالا بوده و باعث شده رشد جنین مختل بشه

من روزی یه آسپرین ۸۰ دارم دوتا هپارین ۵۰۰۰ فک کنم

عزیزم کدوم فاکتورتون مشکل داشت میشه اسم انگلیسیش و بزارین من تو ازمایشام نگاه کنم؟💜💜💜💜ممنون میشم ازت 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم