2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
 چه خوب ، پس هی برید عروسی تا خوش حالتِ. مامان سبحان انشالله زایمان راحتی داشته باشی منتظر خبر ...

اتفاقا دقيقا قبل از بارداري ٢ تا عروسي رفتم ولي ديگه بعدش اصلا عروسي نداشتيم ، ممنون عزيزم از دعاي قشنگت ، دعاگوي همه دوستان هستم هميشه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ومن یبار سرم داشتم اما امروز مجدد بروشور خوندم  ترس به دلم افتاد ،نوشته واسه ویروسهای ناشناخته ...

گلم قبلا خونده بودم این سرم مجموع آنتی بادی های 2000 نفر هست، حالا بقیه شو یادم رفته، باز میرم یه نگاهی ميندازم، روی عوارض داروها کلا باید همه چیزو بنویسن، نگران نباش تا حالا که چیزی نشده ان شاء الله بازهم نمیشه

والا ما از اخرین نزدیکیمون تقریبا 1.5روز گذشت تا آز داد ممکنه اون تاثیر داشته باشه روی حرکت و مورفو؟ ...

قبلا هم مرکز ناباروری آز داد؟ببین معمولا میگن شرایط بین ۲ تا ۳ روز باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خوبی عزیزم  دیگه چیزی ب زایمانت نمونده تا گل پسرو بغل کنی🥰 منم ب دخترم آپتامیل میدم دکت ...

سلام عزيزم ، خوبي بهار جون ؟ دختر گلت خوبه ؟ واقعا ديگه چيزي نمونده خودم هم باورم نميشه اصلا .

من هم ديدم كه بعضي بچه ها ديگه سينه نميگيرن ، پسر جاريم هم كه دو ماه از دختر من كوچيكتره با خوردن شير خشك كمكي ديگه از ٦ ماه سينه نگرفت .

چرا خانمي دختر من سينه رو هم ول نميكرد و داشت وابسته هم ميشد بهش شانس آوردم ١٠ ماهگي از شير گرفتمش وگرنه اگر يه كمي بيشتر ميفهميد سخت تر ميشد كارم . البته من اون موقع كه بهش هم شير خشك ميدادم و هم سينه فقط صبح ها و شبها در حد ٦٠ الي ١٢٠ سي سي هر بار بهش شير خشك ميدادم . 

نه عزیزم  بخاطر ایمنی نمیگم خود سرم بصورت صد در صد از نظر عفونتهای ناشناخته ایمن نیست احتمال ان ...

گلم ربطی به کشورش نداره هر جای دنیا ساخته بشه این احتمال هست، چون الان فقط از نظر ویروس ها و کلا عفونت های شناخته شده بررسی میشه کرد، خیلی ذهنتو درگیر نکن، کلا واسه همین چیزاست که با یک یا دو منفی دکترا زیر بار نوشتن این چیزا نمیرن، 

ولی الان برای شما تشخیص دادن باید بزنی پس دیگه بقیه شو بسپار به خدا

[QUOTE=97378513]آخه من که نمیگم خدایا چرا من میکرو کنم؟ من از اینکه تو این مسیر هم آنقدر اذیت شیم ناراحتم. اینهمه از ...[/QUOTE

انشالله که این بار نتیجه میگیریم عزیزم،از خدا میخوام که صبرت رو هم زیاد کنه تا راحت تر بتونی با مشکلات کنار بیای

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بچه ها دوستانی که هفته های ۱۸ به بالا هستین یه سوال دارم ازتون،همتون قرص کلسیم مصرف میکنین؟و ا ...

خانمي بايد داشته باشي قرص كلسيم رو ، تازه دكتر من تا دو الي ٣ ماه بعد از زايمان هم ميگه هم آهن و هم كلسيم و هم پريناتال بايد مصرف بشه براي من تمام شده بود امروز دوباره ١٠٠ تا از هر كدام گرفتم .

فقط كسي كه مشكل سنگ كليه داشته باشه نبايد كلسيم مصرف كنه .

سلام. من سنو آنومالی رفتم و همه چی نرمال بود خداروشکر. انشاالله قسمت همه دوستان منتظر بشه. فقط گفت ب ...

سلام عزیزم خدا رو شکر، چون آی وی اف کردیم گاهی بعضی دکترا ترجیح میدن اکو قلب هم انجام بشه، خیالت جمع

والا ما از اخرین نزدیکیمون تقریبا 1.5روز گذشت تا آز داد ممکنه اون تاثیر داشته باشه روی حرکت و مورفو؟ ...

عزیزم اون موفو 50 و 70 کاذب بوده، خاطرت جمع اون تحرک هم چون تو مرکز ناباروری نبوده قابل استناد نیست، اصلا بهش فکر نکن، واقعا ارزش این همه ناراحتی رو نداشت، بابا این انرژی رو جای اسپرم بذار رو دعا واسه هدفتون بهتر نتیجه می گیری، فقط بحث تعداد هست که هر چی دفعات نزدیکی بیشتر بشه تعداد محسوس کم میشه

گلم حتما جواب می گیری، این همه گریه و ناراحتی برای این مرحله اصلا قابل قبول نیست

دوستان یه سوال داشتم من دو ماه که رفتم سراغ میکرو الان روز دوم پریودم هست ماه پیش تا دی مصرف کردم ول ...

عزيزم براي من هم با مصرف ال دي پريود كم ميشد ، ميدونم كه خيلي از دوستان هم بودن كه پريودشون اينطوري شده ، نگران نباش .