2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
از ۱۳ آبان گرفتم فقط کره ای داشت روی بروشورش نوشته سرم آی وی احتمال انتقال عفونتهای خون وجود داره&n ...

واسه منم فکر کنم نوشته عوارض داره،فکر نکنم فرقی داشته باشه،به من طرازی گفت اسپانیاییو آلمانی هست آلمانی بهتره البته گفت اونقدر فرقی ندارن فقط بعضیا موقع تزریق با اسپانیایی لرز میگیرن که مشکل خاصی نیست،گفت فقط ایرانی نگیر

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚زینب جان یا هر کسی که میدونه لطفا جواب بده  کدوم فاکتور نشون میده ...

عزیزم فاکتور زیاد هست ولی معروفترین هاش میزان پلاکت، Pai 1,mthfr,leiden v، Protein s, و hemosistein و اینا هست، چه طور مگه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم فکر کنم نوشته عوارض داره،فکر نکنم فرقی داشته باشه،به من طرازی گفت اسپانیاییو آلمانی هست آلم ...

ومن یبار سرم داشتم اما امروز مجدد بروشور خوندم  ترس به دلم افتاد ،نوشته واسه ویروسهای ناشناخته یا تازه بوجود آمده و هپاتیت aو ویروس b19خیلی نمیشه گفت ایمنه

کسی پیام منو نخوند😭😭😭😭

دوست جان پیامت صفحه چنده؟

عزیزم اینجا هر کی جواب سئوالتون رو بدونه حتما، حتما جواب میده

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ومن یبار سرم داشتم اما امروز مجدد بروشور خوندم  ترس به دلم افتاد ،نوشته واسه ویروسهای ناشناخته ...

خب برای اینکه ایمنی بدنو میاره پایین،باز از دکترت بپرس،من خودم میخواستم برم آزمایشگاه کار کنم ولی دکترم گفت نری بهتره میری آلودگی میگیری داستان میشه

واسه همین میگم باید مواظب باشی جاهای آلوده نری  

خب برای اینکه ایمنی بدنو میاره پایین،باز از دکترت بپرس،من خودم میخواستم برم آزمایشگاه کار کنم ولی دک ...

نه عزیزم  بخاطر ایمنی نمیگم خود سرم بصورت صد در صد از نظر عفونتهای ناشناخته ایمن نیست احتمال انتقال بیماری وجود داره 

عزيزم منم آندوم گريد ٤ و خيلي شديد بود اسفند با دكتر گرگين عمل شدم هر دو لوله رو برداشت بخاطره چسبند ...

خیلی بدِ واقعا با تمام وجود درکت میکنم اما عادت میکنی بهش و به جایی میرسه که میگی خدایا یه بچه سالم بهم بده بعد رحم هم مال تو😉

غصه نخوری ها اینجا همه یه جورایی در حال تلاش ن که مامان بشن انشالله 

عزیزم به فال نیک بگیر، ولی دیگه با شکمت کاری نداشته باش نیازی نیست چرب کنی 

مرسی عزیزم بحال خودش گزاشتمش فعلا😄

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
گلم متفورمین فقط با داروهای ضد انعقادی خوراکی باید با احتیاط مصرف بشه، و چون قند خون رو تنظیم میکنه، ...

ممنون از جوابت 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام، می فهممت، واقعا زمان سخت میگذره، انگار وزنه داره عقربه های ساعت، از کلاس های بعد از ظهر و ناها ...

بی تربیت👊👊👊

کدوم دانشگاهی فقط بگو تا بگم دیگه نزارن بری تو😉