2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
چه بد، شاید زود رفتین، بتاتون چند بود؟ 

زیر یک

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدا کمک کنه بهمون اگر نمیخواد فرزندی بده صبر نداشتنش و بهمون بده درکت میکنم با تک به تک سلولها ...

من دیگه وقت ندارم

یکماه دیگه از ایران میرم😔😔😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
هومت کجایی دختر صدبار اومدم خبری ازت بگیرم

منفی بود برناجان

نمیدونی چقد امیدداشتم😔😔😔

سراسر وجودم امید بود

میگفتم بی برو برگرد مثبته

پس اون درد پریودی دهم انتقال برا چی بود😞😞

منفی بود برناجان نمیدونی چقد امیدداشتم😔😔😔 سراسر وجودم امید بود میگفتم بی برو برگرد مثبته پس ا ...

هومتدجان من همینکه بیلیچک منفی شد فهمیدم جواب منفیه دلم نیومد قطعی بهت بکم بخاطره اینه خودمم حال وحوصله ازمایش زو ندارم

ممنونم عزیزم من فقط اسمهارو ندارم فعلا همینطوری نیت کسی که نوبتشه میخونم😊بازم ممنون  

دقیقا زیر همین پست شما مصی جان اسامی رو گذاشته، فقط چند نفر در طی روزهای دیگه بهش اضافه شدن که لیست دقیق نیست، دیگه نیت کن به نام هر کس بوده 

زیر یک

عزززیزم، میدونم الان تو این شرایط هیچی نمیتونه برات تسلی خاطر بیاره ولی ان شاالله معجزه ی خدا شامل حالتون بشه و جایگزینی برای خاطرات غمگین در حال حاضرتون باشه جانم

همسرم اسپرم تحرکش افتضاح مورفولوژی هم صفر ولی اینبار از بیضه هاش اسپرم گرفتن دکتر طرازی گفت اگه جواب ...

نه گلم هر اسپرمی قدرت بارور سازی نداره، هر جنینی هم قدرت ادامه رشد و لانه گزینی نداره، این وسط حرف اول رو محتوای ژنتیکی جنین میزنه که از اسپرم و تخمک تشکیل شده، بعد هم شرایط رحم 

آره عزیزم هفته پیش رفتم همه چی خوب بود خدا روشکر.نی نی رو که میبینی همه دردات یادت میره 😻😻

عزیزمم خدا رو شکر .. انشالله بسلامتی بغلش بگیری برا ما هم دعا کنید ک سالم باشه

خدا جونم شکرررت