2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
عزیزم اسم منو تو لیست گذاشتین؟۲۷ آزمایش دارم، الان باید ۱۳ بار بخونم دعای توسلو؟

گلم آره تو گوشی خودم میذارم از فردا می تونی ببینیش، آره گلم بهتره، اگر نشد هم یه بار امروز بخون یک بار به نیت بقیه روزا، خدا سخت گیر نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیگم درکت میکنم ولی میدونم چقدر سخته این همه امیدت تبدیل به ناامیدی بشه برو ی مدت برای خودت ز ...

دقیقا امروز همینجور بودم یهو دیدم پنج سال از زندگیم هدر رفته بعد ندتها امروز رفتم دفتر کارم نشستم بهتر شدم دیگه ولش کردم بچه رو

بچه ها من ازمایش دادم بتام ۹۳ زده...امیدی هست؟؟؟خیلی پایینه؟؟چند باید باشه؟؟؟

مبارک باشه عزیزم 😍😍چرا امیدی نباشه عددش مهم نیست مهم اینه تو آزمایش بعدی عدد بتا بالا رفته باشه

خدا جونم شکرت...
زمانی که تو رویان تحت نظر بودیم هم انقد شدید نبود. حرکت داشتن مورفولوژی داشتن دیگه صفر نبودن. میشه ا ...

گلم قطعا مخرب نبوده ولی چند تا عامل هم گفتم، گرما، ماه رمضان، بالا رفتن سن همه اثر داره، نگران نباش با یه اورولوژیست خوب مشورت کن شاید واقعا نیاز به این همه تقویتی نباشه

دقیقا امروز همینجور بودم یهو دیدم پنج سال از زندگیم هدر رفته بعد ندتها امروز رفتم دفتر کارم نشستم به ...

ان شاءالله تو همین بیخیلیا خدا معجزشو قسمتت کنه و حسابی سورپرایز ت کنه😍😍

خدا جونم شکرت...

منم منفی بود😔😔😔😔😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام دوستان

برای ازمایش غربالگری اول باید ناشتا برم چون قندم برام نوشته دکتر طرازی ک بهم گفتن سونوت ناشتا نباش ک بچه حرکت کنه  بعد من شنیدم برای ازمایش خونش باید برگه سونو ببرم ب دکتر گفتم گفت  روز قبلش برو سونو فردا ازمایش بده اخع من شنیدم زنداداشم همین طور بوده البته سونو ازمایش تو ی روز داده ولی من ک نمی تونم ناشتا برم سونو بعد برم ازمایش مجبورم ی روز برم سونو فردا ازمایش اشکال نداره؟

سونوگرافی حسین صدری و ازمایشگاهم نیلو خوبن؟

بچه ها ممنون الان از سر کار اومدم دیدم کلی پیام دوستای خوبم برام فرستادن خیلی ممنون از همه خیلی ، خداروشکر که کلی انسان خوب و همدل هنوز هست ببخشید که جواب تک تک و ندادم ولی چند ماه استراحت میکنم دوباره از اول شروع میکنم فقط درسی که گرفتم اینِ که باید تمام ابعاد زندگیم و با هم میش ببرم کار درس بچه همسرم باهم .... بازم ممنون از همه اتون ❤❤❤❤

@هومت   عزیزم ان شاالله خوش خبر باشی، منتظریم

منفی بود😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اره واقعا خدا محافظ نی نیامون باشه ..من هفته پیش ک سونو رفتم گفت یکیش توقف رشد کرده خیلی نگران اون ی ...

آره عزیزم هفته پیش رفتم همه چی خوب بود خدا روشکر.نی نی رو که میبینی همه دردات یادت میره 😻😻