2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
عزیزم به سلامتی،جنین تشکیل شد براتون؟آز dfi هم دادین شما؟ آره حتما رفتم پیشش بهش میگم

از سری پیش سه تا جنین فریز داشتم که یکیش ازبین رفت دوتاش رو انتقال داد دکترم 

چون همسرم آزو هستش  dfiندادیم 

شما روز چند انتقالی؟

خداجونم شکرت       
از سری پیش سه تا جنین فریز داشتم که یکیش ازبین رفت دوتاش رو انتقال داد دکترم  چون همسرم آزو هس ...

واسه ماام آز dfi ننوشتن،روز یازدهم تموم شد،۱۳ تیر انتقال دادم اگه روز اولم حساب کنیم صبح وارد روز ۱۲ میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه ماام آز dfi ننوشتن،روز یازدهم تموم شد،۱۳ تیر انتقال دادم اگه روز اولم حساب کنیم صبح وارد روز ۱۲ ...

منم ۱۶ انتقال دادم ۳۰ این ماه آزمایش دارم 

علائم داری ؟؟؟

خداجونم شکرت       
سلام مجدد... من اومدم.... اینم جوجه اردک من... مرد جنگجوی مامانش... ممنون که دعام کردین.... زایمان س ...

اي جانم رويا جون ماشا الله لا حول ولا قوة الا بالله ، مباركت باشه خانمي ، ان شا الله قسمت همه منتظرها بشه از اين گل هاي خوشبوي بهشتي .

نه علائم خاصی ندارم دل دردو کمردرد داشتم که دو سه روزه قطع شده سینه هامم درد میکرد از دیروز اونم خوب ...

سینه درد که یه کم دارم از قبلم داشتم استرادیول که میخورم سینم درد میگیره 

دل درد پریودی ندارم نمیدونم چرا 

کمر درد هم تو این سه باری که انتقال جنین داشتم فقط روز دوم بود 

در کل علائم ندارم 

خداجونم شکرت       
عزیزم منم لک لانه گزینی ندیدم، ببین حق میدم استرس یه مقدار داشته باشی ولی داغون نه، تو دیگه الان مام ...

واااااای توروخدا خیلی استرس گرفتم، من پی آر پی انجام دادم ولی شب قبل از انتقال، نزدیکی کردم، یعنی تأثیر نداشته پی آر پی؟؟ آخه اصلاً چیزی نگفتن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام مجدد... من اومدم.... اینم جوجه اردک من... مرد جنگجوی مامانش... ممنون که دعام کردین.... زایمان س ...

ای جوووونم خداحفظش کنه عزیزم ماشاءلله ماشاءلله 

دستای کوچولوشو ببوس عزیزم 😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗

قدمش خیر باشه ❤❤❤❤

خداجونم شکرت       
[QUOTE=97200695]گلم بستگی داره خیلی کلی هست این واژه  اگر fnaباشه یعنی با سرنگ می کشن ولی ممکنه ...

دوست عزیزم،اگر شوهرتون از طریق ببضه میخوان مستقیم اسپرم بگیرن،بیهوشی داره و یکم شکاف میدن و بعدش درد داره و راه رفتن سخت براشون وتا۲۴ ساعت استراحت مطلق دارن ونباید رانندگی کن،...ولی اگر خودشون میخوان تست رو تحویل بدن نیازی به همراه ندارن..حالا اگر بخوان اپیدیدیم انجام بدن فکر میکنم بی حسی باشه که اونم باز همراه نمیخوان.‌ولی من ی کلیپی دیدم که از طریق اپیدیمی اسپرم میگرفتن بیهوش کرده بودن اون آقا رو.....

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏