2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
بچه ها سلام،خوبید؟من امروز روز یازدهمه انتقالمه این چند وقتو نیومدم میترسیدم استرس بگیرم،برام دعا کن ...

سلام عزیزم...منم بار دومه و مثل شما رور یازدهمه😊😊😊😊

هیچ علامتی هم ندارم...

ایشالله که مثبتی+++..شما چی علامت دارید؟ بی بی گذاشتید؟

[QUOTE=97216404]نمیدونم وا... زی زی جان ولی خوب ۳۵ تومنم زیاده. نه ایشون که اصلا مبلغ دیگه ای نگفتن به عنوان زیر میز ...[

عزیزم میدونم چی میگه خدا خودش کمکت کنه من خودم دو سه ماه وقت عملمو عقب انداختم تا پول عملمو جور کنم

زنگ بزن بیمارستانی که آصف جاه عمل میکنه بپرس هزینه عملت چقدر میشه اینطوری راحتتر میتونی تصمیم بگیری ان شاءالله هر چی خیره برات اتفاق بیوفته😘😘

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام،خوبید؟من امروز روز یازدهمه انتقالمه این چند وقتو نیومدم میترسیدم استرس بگیرم،برام دعا کن ...

سلام ترانه جوون.عزیزم انشاءالله ک اینبار مامان شدی گلم 🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم...منم بار دومه و مثل شما رور یازدهمه😊😊😊😊 هیچ علامتی هم ندارم... ایشالله که مثبتی+++ ...

ای جانم به سلامتی عزیزم ان شاءالله مثبت شی

والا چند روز پیشا کمر درد شدید داشتم ولی الان دل درد  و کمرد درد ندارم فقط سینه هام از دیروز درد میکنه که سری قبلم این علائمو داشتم،امروز یه بی بی چک زدم تز سری قبل مونده بود برام ولی منفی بود،البته اون خط محو و بی رنگو بعد یه ربع انداخت ولی منفیه بی بی چک بی تربیت

شما چی؟بی بی چک گذاشتی؟

ای جانم به سلامتی عزیزم ان شاءالله مثبت شی والا چند روز پیشا کمر درد شدید داشتم ولی الان دل درد ...

واای خب اگه خط محو داره مثبته دیگه😍😍

من هنوز جرات نکردم...اصلا نخریدم والا بی بی میبینم دگرگون میشم😁😁والا هیچ وقت روی خوش ب من نشون نداده این بی بی...

ازمایشتون کیه؟؟واس من روز ۱۶ انتقال زدن..دق میدن ادمو😎😎

واای خب اگه خط محو داره مثبته دیگه😍😍 من هنوز جرات نکردم...اصلا نخریدم والا بی بی میبینم دگرگون می ...

نه بابا من این خطو همیشه میبینم هیچوقتم مثبت نشده

نخر به نظرم چون وقتی میذاری هی دوباره دلت میخواد بذاری ببینی چی میشه

آزمایش منو ۲۷ نوشته برام

واسه شما میشه جمعه؟

نه بابا من این خطو همیشه میبینم هیچوقتم مثبت نشده نخر به نظرم چون وقتی میذاری هی دوباره دلت میخو ...

ایندفعه با دید مثبت ببینش...البته بی بی مهم نیست ایشالله ازمایشت مثبته😍😍😍😍

اره فعلا که جرات نکردم بخرم😁

میشه شنبه

سلام دوستاي گلم  اگه قابل باشم دعاگوي همتون هستم و دعاي توسلها رو ميخونم ولي زياد روحيه خوبي ن ...

عزیزم همه درکت میکنیم مردای ما هم درک نمیکنن😁

خدا بیامرزه مادرتونو روحشون قرین رحمت الهی🌷👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه عزیزم فکر کنم قطعی منفیه چوندبیبچکم کاملا منفیه

از کجا میدونی قطعیه

قطعی فقط با ازمایش معلوم میشه😕😕

حالا اینهمه موندی فرداهم برو آز بده. تموم شه دیگه😊

ان شالله مثبتیم

من امروز دوباره دلم روشن شد. نمیدونم چرا. ولی امید دارم😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

ان شاالله همه ی دوستانی که انتقال دادن خبر مامان شدنشونو بیارن و جشن بگیریم حسااابی😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم