2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
سلام مجدد... من اومدم.... اینم جوجه اردک من... مرد جنگجوی مامانش... ممنون که دعام کردین.... زایمان س ...

سلام عزیزم، مبارکتون باشه😍😍😍😍😍

قربونش برم آخه چه گل پسر نازی خدا حفظش کنه براتون دانشگاه رفتنش و دامادیشو ببینی🤩🤩🤩🤩🤩 خدایا شکرت چه قدر امروز روز خوبیه

اصلا اشک شوق تو چشام جمع شده💖💖💖💖💖💖💖😘😘😘😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم همچنین شما❤️ به من گفت ۸ هفته و‌دو روز ولی قبل سونو بود و بر اساس تاریخ پری ماما حساب ...

کلا صدای قلبش و منم گفتم نمیخام بشنوم چون شنیدم ضرر داره و به جنین فشار میاد تو هفته های ما.خود دکتر سونو هم گفت افرین ما هر چی به همه میگیم الان برا جنین ضرر داره خودشون اصرار دارن بشنون میگفت تو ماه های بالا میزاریم اشکال نداره🌷🌷🌷نسل امید هم جز بهترین هاست عزیزم معروف

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من فقط با همسرم رفتم، اصلا به کسی دیگه نیاز نیست، مادرم هم نفهمید😉😉😉فقط اگر همسر کسی باید بیوپسی ...

ما همزمان با پانکچر بیوپسی هم کردیم ولی همراه نبردیم فقط من و همسرم😉😉کاملا مخفیانه😎😎😎

عزیزم تا اونجایی که من اطلاع دارم دکتر آصف جاه ی هزینه جدا به غیر بیمارستان میگیرن پارسال من از دوست ...

راستش ۵ تومن مطب بگیره بعد بیمارستانم ۱۵ تومن بشه میارزه حداقل ۴۰ تومن دکتر پادمهر نمیشه.به هرکی میگم میگه هزینه عملشو خیلی زیاد گفته چه خبره هر چقدم مشکلت زیاد باشه انقد نمیشه. واقعا ادم میمونه به این دکترا میشه اعتماد کنی یا نه😑

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
خوب خداشکر،ایشالله ک هرچی خیره پیش بیاد،من ک تازه ۱۲ مرداد نوبت گرفتم ب نظرت من ک دوسال اقدامو دارو ...

والا اونو نمی دونم، فقط مورفولوژی همسرتون چنده؟ اگر پایین باشه فکر کنم یه راست بگن میکرو، البته سن هر دو شما هم مهمه، معمولا اگر شرایط خیلی خراب نیست و سن هر دو زیر سی سال باشه آی یو آی پیشنهاد میدن چون عوارض میکرو زیاد هست و بارداری با میکرو پر خطر محسوب میشه ولی با آی یو آی انگار طبیعی باردار شدی 

عکس رنگی از رحم هم میگیرن و ذخیره تخمدان

سلام دوستاي گلم 

اگه قابل باشم دعاگوي همتون هستم و دعاي توسلها رو ميخونم ولي زياد روحيه خوبي ندارم نزديك سال مامانمه و اين روزها داره برام مرور ميشه و تو اين حالم و تنهاييم خيلي به وجودش احتياج دارم . همسرمم خيلي عصبيم ميكنه و انگار اصلا شرايط منو نميفهمه. 

برام دعا كنين.🌹🌹🌹

مرسی کارش خوب هست یا نه تو زمینه لاپارا؟ هزینه شم که خیلی خوب دادی اخه تا ۱۰ تا ۲۰ قابل قبوله من بای ...

كارشون خوبه خيلى تعريف مى كنن، توى همون مركز ابن سينا هم هستن

راستش ۵ تومن مطب بگیره بعد بیمارستانم ۱۵ تومن بشه میارزه حداقل ۴۰ تومن دکتر پادمهر نمیشه.به هرکی میگ ...

يعني پادمهر دو برابر آصفجاه ميگيره؟! چه خبره مگه؟ دير اومده زود ميخاد بره

بازم انصاف آصفجاه. من پارسال با آصفجاه عمل شدم 3 تومن زير ميزي و 8.600 فاكتور بيمارستان شد البته من ميومكتومي عمل باز بود و هيسترو

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
به من گفت اقدام کن تا باردار شی . شش ماه گذشت و نشدم از دی ماه رفتم برای انتقال هر دفعه یه چیزی پیش ...

انشا.. ایندفعه نتیجه گرفتی و مامان هستی .منم بعد انتقال اخرم خواستم دکترم عوض کنم منم برام منفی شدن مهم نبود وگرنه سه بار باهاش انتقال نمیدادم دکتر معینی متعهد نبود و نیست زیادی بیخیاله اصلا وقت نمیزاشت و کلا حرفم که نمیزد چرا نباید تو اینهمه سونو میگفت من کیستم شدیده هردفعه میپرسیدم میگفت کوچیکه مهم نیست الانم که من به این روز افتادم و باید نگران باشم روده و کلیه ام از کار نیوفته😢 پیش طرازی بعد انتقال اخر وقت گرفتم که اخرای مرداد مطب وقت داد حالا سه شنبه تو کلینیک ابن سینام وقت گرفتم امیدوارم ببینمش و قبول کنه برام قبل لاپارا پانکچر بکنه.

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...