2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
من فقط با همسرم رفتم، اصلا به کسی دیگه نیاز نیست، مادرم هم نفهمید😉😉😉فقط اگر همسر کسی باید بیوپسی ...

همسر من باید بیوپسی بشه.منم حتی مامانم نمیدونه.فقط خواهر شوهرم میدونه.اگه لازمه ببرمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیم عالی انشا..هر چه زودتر هم بدون وقفه برو برای انتقال که زودتر جواب بگیری و مامان شی چون ب ...

به من گفت اقدام کن تا باردار شی . شش ماه گذشت و نشدم از دی ماه رفتم برای انتقال هر دفعه یه چیزی پیش اومد و عقب تر افتاد تا الان که انتقال دادم و تازه شش روز گذشت.پانکچرم با دکتر ذوالقدر بود و دوبار انتقالم من از اون راضی نبودم نه بخاطر جواب نگرفتن بلکه بخاطر اینکه تو هیسترو سپتوم رو گفت نداشتی در صورتی که سه ماه بعدش آصف جاه گفت داشتی و تو فیلم لاپرا هم بوده . به نظرم برو پیش طرازی برای پانکچر . دکتر خوبیه . ولی در مجموع من مشکلی نداشتم غیر از درد که طبیعیه

صفحه 9763 لیستمون از ۱۲ ام شروع کردیم . امروز میشه  روز دوازدهم گلم

مرسی گلم، فکر کنم اگر امروز به نیت نفر 11 و 12 بخونیم درست بشه،

واقعا ممنونم از دقتتون، من یه چند روز چون دائم اسامی جدید اضافه کردم، گوشیم هم دائم نظم اونا رو بهم میریزه، فکر کنم این جور شده

لعنتی ها جواب نمیدن از غصه نصف جون شدم به نظرت قبل، 36ساعت پانچکر به هیچ وجه انجام نمیشه؟

اگه میتونی حضوری برو، من صبح زود حضوری رفتم و دکارمو دیم و بهشون گفتم و راهنماییم کردن، خدارو شکر خیالم راحت شد

نه زینب جان پژوهشگاه اهواز ربطی به رویان نداره من خودم اول فکر میکردم زیر نظر اونهاست بعد متوحه شدم ...

عزیزم شما مطمئنید؟آخه خود پزشکاشون که میگن زیر نظر رویان فعالیت میکنه،

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلم گلوتامین رو بذار برای بعد پانکچر اونم درصورتی که انتقال نداشته باشی این جور مطمئن تره

چرا عزیز؟ مگه گلوتامین ضرر داره؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
همسر من باید بیوپسی بشه.منم حتی مامانم نمیدونه.فقط خواهر شوهرم میدونه.اگه لازمه ببرمش

آره پس حتما با همون خواهر شوهرتون با یک آقای دیگه که همسرتون باهاش راحته بريد ، و ترجیحا با آژانس چون سخته رانندگی بعدش، ان شاء الله که حتما نتیجه می گیرین گلم

با 8 ساعت اختلاف اصلا نمیدونم چی شد یهو اشتباهی فکر کردم برا امروز هس در حالیکه قبلش یادم بود من تبر ...

خب نمیشه ریسک کرد عزیزم، یه مرکزی حضوری برو بگو مشکلتو، ولی راه حل داره، نگران نباش، خودشون میدونن چیکار کنن، ان شاالله که حل بشه مشکلتون به حق این روز عزیز

ممنونم نفسی جون😘😘 اره واقعا خواست و‌اراده خدا بالاتر از همه چیزه😍 از دیروز تا حالا هنگم واقعا که ...

کار خدا همینه، فکر کنم خوشحال میشه ما هنگ کنیم😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙏🙏🙏🙏 خیلی هم می چسبه این مدلی برو به اون بنده خدا که می گفت بتا دلچسب نیست بگو، والا

خوب همین دیگه نمی دونیم ضرر داره یا نه، بهتره روزه شک دار نگیری، معمولا هم دیدم برای هایپری شدید سرم ...

خوب خداشکر،ایشالله ک هرچی خیره پیش بیاد،من ک تازه ۱۲ مرداد نوبت گرفتم ب نظرت من ک دوسال اقدامو دارو استفاده کردمو نشده واسپرم شوهرم ضعیفه خیلی برم بگم ای وی اف میخوام بشم دکتر قبول میکنه؟ یا حتما ای یو ای میگن بشم؟ چون تحرک اسپرم گرید آ شوهرم صفره

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
ممنون ازت ولی ظاهرا خیلی دیر وقت ویزیت میده چطور وقت بگیرم که زودتر برم

گلم من شنیدم نامه جراحی ببری از یه دکتر دیگه زود وقت میده، خودم واسه ویزیت می خواستم برم پیشش منشی گفت اگر از یه متخصص زنان عادی دیگه نامه ببرم واسه عمل حتی بین مریض هم می بینه