2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مسی جان کجایییی رفتی سونو

بچه ها اگه کسی بلده صدا کنه 

Masi عدد هم داره اما دقیق ایدیش و بلد نیستم😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای گلم ما یه مشکلی داریم یه مدته خیلی آرامشمونو ازمون گرفته ممنون میشم تو دعاهاتون برا رفع مشکلم ...

سلام ب همگی 

انا جون

از ته دلم دعا میکنم بزودی مشکلتون حل بشه وارامش به زندگیتون برگرده ...خوشحالم که هستی ....ببوس کوچولوهاتو 

چ حس خوبیه که اینهمه تیکر بارداری میبینم 

Niva

زین 

زینبی بابا 

خاکستری 

وخیلی از دوستای جدیدمون ...ان شالله همه چی خوب پیش بره 

مامان سبحان عزیز 

مرجان ولوبیاش 

رویا جان

دیگه چیزی به زایمان نمونده ان شالله بسلامتی نینیا بیان بغلتون ..

پرپر جون 

دوست قدیمی ...خوشحالم تو تاپیک می ببینمت ..مواظب خودت وکوچولو باش 

برا دوستان جدیدمون هم  دعا میکنم زود تیکر بارداری بزنن .

مسی جان کجایییی رفتی سونو بچه ها اگه کسی بلده صدا کنه  Masi عدد هم داره اما دقیق ایدیش و بلد ...

سلام مامان ارامش عزیزم😘😘😘

صدات تو‌گوشم پیچید و اومدم😀

ممنون که به یادم بودی😘😘

من رفتم سونو و خدا رو هزار مرتبه شکر همه چی خوب بود جز اینکه قل دوم رشدش متوقف شده بود🤭😳

وقتی دکتر گفت شاخ دراوردم گفتم مگه دوتا بود گفت اره دفعه پیش دوتا ساک رویت شد که یکیش ضعیف بود اصلا باورم نمیشد با اون بتا دوتاش لانه گزینی کرده باشه.

به هر حال خدا خواست نینی ام یک یکدونه بمونه😍😍

وای مخم سوت کشیدددددد....  من فکر میکردم همه تخمکا و لقاح دادن و نهایت 2 تا جنین شده....

نه آناجون این بلایی بود که اولین سری سرم اومد 

فقط تو رویان دکتر اشرفی بود که وقتی فهمید از اون همه تخمک دوتا جنین شده و همسرم آزوعه برام نوشت سری بعد تخمکای اضافی فریز شه 

واقعا دکتر خوبی هستند 

خداجونم شکرت       
سلام ب همگی  انا جون  از ته دلم دعا میکنم بزودی مشکلتون حل بشه وارامش به زندگیتون برگ ...

شاینا جون خوبی عزیزم. دخترگلت چطوره؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام مامان ارامش عزیزم😘😘😘 صدات تو‌گوشم پیچید و اومدم😀 ممنون که به یادم بودی😘😘 من رفتم سونو ...

عزیییزم خداروشکر ک فسقلت خووبه😙

واای  کار خدا رو میبینی واقعا من بخاطر همین میگم دربرابر اراده خدا این اعداد و ارقام هیچی نیست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون نفسی جان میتونی نگاه کنی چقدر آهن داره؟

عزیزم رو جلدش زده28mg

سلام عزیز دلم ..دخترم خوبه خدارو شکر فقط باید وزن بگیره ...التماس دعا دارم 

عزیزم خداروشکر ک خووبه هرچی زمان بگذره بهتر وزن میگیره. مهم اینه خوب شیر بخوره

عزیییزم خداروشکر ک فسقلت خووبه😙 واای  کار خدا رو میبینی واقعا من بخاطر همین میگم دربرابر اراد ...

ممنونم نفسی جون😘😘

اره واقعا خواست و‌اراده خدا بالاتر از همه چیزه😍 از دیروز تا حالا هنگم واقعا که چطوری اینجوری شد

یه سوال دوستان.ممنون میشم جواب بدین.من خیلی زیر دلم انقباض دارم و از هفته ۷ که لک بینی پیدا کردم تا الان که هفته ۱۱ تموم شد دیگه سونو نرفتم.تا آخر تی  که برم واسه ان تی.شما این مشکل رو نداشتین؟