عزیزم اولا اگر ذخیره بالا داری یا حتی بعضی دوستان با ذخیره 3 ونیم هم هایپر شدن، احتمال هایپری هست بیشتر به ژنتیک و ذخیره بالا بستگی داره، اگر خیلی ذخیره ات بالا هست احتمالا سیکل آنتاگونیست که کوتاه هست برات شروع کنن و همین اول بگم اگر صلاح بر انتقال فریز بود اصلا و ابدا اصرار نکن فرش باشه چون خیلی خطرات داره، حتی یه هایپر شدن کم ریسک با بارداری ممکنه پر ریسک بشه و اصلا به صلاح نیست
اما من ذخیره ام 6 و خورده ایی بود و یه کیست آندومتریوما با سایز متغیر بین 2 تا 4 سانت تو تخمدان چپ، هنوزم هست البته، از روز اول که داروهام شروع شد فکر کنم 21 پری بهم استرادیول داد تا پري بعدی اومد، من شروع کردم روزی سه تا سفیده تخم مرغ خوردن، تو غذا قاطی می کردم که بشه تحمل کرد، بعد که گونال اف ها شروع شد هم ادامه دادم به خوردن همونا ولی کردمش روزی 4 تا 5 عدد، برنجو کم کردم، به جاش همش پروتئین خصوصا می گفتن گوشت مرغ که من بوقلمون می خوردم یا گوشت قرمز، آب زیاد می خوردم با پیاده روی با همسرم، هر دو ژل رويال خوردیم، به همسرم ولمن میدادم و از مدتها قبل ویتامین سی250 و ای 100 روزانه،
خلاصه روز پانکچر هم بهم گفتن هایپری و احتمالا انتقال نداری مگه جنین ها همه بی کیفیت باشن که نشه فریز کرد و مجبور بشیم انتقال بدیم، چون خیلی اوضاع اسپرم های همسرم خراب بود حتی اولش خواستن تخمک هام رو فریز کنن ولی معجزه شد
مشکل همسرم هم چسبندگی شدید اسپرم ها به هم بود احتمال زیاد به خاطر مشکل ایمنی، که قبلش بهمون تو ظرف نمونه یه مدیوم مخصوص ریختن تا بعدا بهتر واش بدن، چند بار واش های مختلف دادن تا اثر کرد