2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم همون استرادیول هست و برای انتقال جنین فریز استفاده میشه و اتفاقا لازم هست چون قبل انتقال فریز مع ...

شما هم باivfباردار شدی؟شما هم از استرادیول استفاده میکنی؟

میشه یکم از انتقالت بگین الان چ داروهایی استفاده میکنید و این ک چند وقتتونه؟

اره ببخشید عکس رنگی خیلی اشنا نیستم تا حالا نگرفتم 

عزیزم من آی وی اف انجام دادم پیش دکتر رستمی، بار اول که میری مطب،اول براتون تشکیل پرونده میدن، بعدش با خانم دکتر کنار دکتر رستمی ویزیت میشی و آزمایشها و سونو و  عکس رنگی و تمام چیزایی که لازم هست انجام میدین وبا جواب اونها میرید دوباره مطب و بقیه کارای لازم بر اساس جواب آزمایشات براتون انجام میشه. اگه سوالی هم داری بپرس عزیزم

دقیقا این دردو من داشتم دکترم بهم گفت از بس فعالیت نداشتی همه ماهیچه های بدنت منقبض شدن ک الان بعد ک ...

ممنون عزیزم نظرت برام مفید بود 🌹 منم سعی میکنم کم کم بیرون برم چند وقتی بخاطر لک بینی خونه بودم بیشتر استراحت بودم الان تا یکم راه میرم زیر شکمم درد میگیره پس مشکلی نداره خیالم راحت شد  !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
شما هم باivfباردار شدی؟شما هم از استرادیول استفاده میکنی؟ میشه یکم از انتقالت بگین الان چ داروهایی ...

آره گلم منم ivf بودم، انتقال فریز داشتم، الان 4 تا استرادیول دارم، یک آسپرين 80،یه شیاف، دو تا آمپول، لووتیروکسین و فولیک اسید، الانم 6 هفته و 6 روزم

دقیقا منم همش کشاله رونم و زیر نافم و کلا همه جای زیر نافم و ...... همش درد میگیره کافیه پاشم بشینم ...

عزیزم میفهمت گاهی این دردا خسته کننده میشه ولی جای شکر داره خدا بهمون نعمت با ارزشی داده ان شالله لک بینیت رفع میشه گلم استراحت داشته باش خدا یار و یاورتون باشه 🙏🏻🌹

عزیزم منم جای شما بودم حتما همین حس و حال رو پیدا می کردم ولی چون مواردی که با فقط یک جنین مامان شدن ...

درست میگی واقعا، من ک زنگ زدم گفت دوتا جنین هات خیلی خوبه کیفیتشون منتظریم اون یه دونه هم کند رشدش بلاستوسیت شه فریز کنیم 

اگه میگفت کیفیت اون دوتا پایینه من میمیردم واقعا 

توکل بخدا، خدا بخواد میشه

الان خیلی خیلی بهترم شکر بازم ممکن بود اونام تشکیل نشن

عزیزدلم فکر و استرس از همه چی بدتره با این حال کاملا درکت میکنم چون از شرایطت گفتی و حس میکنی دکترت ...

اره گلم درست میگی توکل برخدا بجز اعتماد کردن چاره ای نداریم مهم فقط فسقلیلات بخیر خوشی بدنیا بیاد هرسختی باشه بجون میخرم !

الهام جان تو خوبی نینی خوبه ؟ انشالله تا ببینیم خواست خدا چیه زیاد به بی بی چک اعتقاد ندارم دفعه پیش ...

شکر عزیزم ماهم خوبیم 🌸 مادر فکر گذشته رو نکن ان شالله هرچی بخیر صلاحته پیش بیاد 🙏🏻😍

آره گلم منم ivf بودم، انتقال فریز داشتم، الان 4 تا استرادیول دارم، یک آسپرين 80،یه شیاف، دو تا آمپول ...

مبارکت عزیزم,بسلامتی تورو خدا ببخش ایقد سوال میکنم

دکترتون گفته استرادیول رو تا ماه چندمتون استفاده کنی؟آمپولتو چی؟

آره گلم منم ivf بودم، انتقال فریز داشتم، الان 4 تا استرادیول دارم، یک آسپرين 80،یه شیاف، دو تا آمپول ...

آجی استرادیول ایرانی استفاده میکنی یا خارجی؟

آخه خارجیشو هرچی میگردم نیس خوزستان اصلا نیس اصفهانم چندجا نبود 

عزیزم ان شاالله زودی خوب بشی کامل، ولی خدایی چرا اینا این جورین اخه😂😂😂😂، تو مقالات خودشون میگن 1 ...

ان شالله ننه ژان   یعنی هفته شماری میکنم به ۱۴ برسم تا تموم بشه   خدایی کسایی که حالت تهوع ندارن داخل بهشتن فیض میبرن 😆