2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم من چون قبلا جراحی رحم داشتم انقباضات رحمی برام خطرناکه شنیدم که قرص شدید میکنه انقباضات رو اگه ...

آهان عزیزم پس دکترت صلاح ندونسته هرکاری بهتره انجام بده این روزا میگذره و به امید خدا به زودی مامان میشی🌻

قربونت برم عزیزم ان شاالله توکل به خدا امیدم به خودشه...

الحمدالله❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزی جون تو که شرایط اون سری و یادتِ مثبت بود چند بار آز بتا دادم اومد پایین بعدشم استرس خارج رحمی و ...

عزیز دلم قرار نیست که همیشه اتفاق های ناخوشایند برامون بیوفته. منم دفعه قبل بتام افت کرد اما اینبار خوشبختانه همه چی داره خوب پیش میره. وقتی به لطف خدا شک میکنی و میترسی  یعنی قدرت و رحمتشو نمیبنی خدای نکرده   مطمئن باش که ایندفعه همه چیز خوب پیش میره شک به دلت راه نده که نوبت نوبت خودته😘😘😘

آزی جون،ان شاالله برای غربالگری کی میری؟ دکتربرات تاریخ غربالگری رمشخص کرده؟  راستی بر غربالگر ...

راستش من خودم به عنوان خانم دکتر 🤪🤪🤪که کم کم دارم از نی نی سایت فارغ التحصیل میشم تصمیم گرفتم تو هفته سیزده برم یعنی تقریبا ده روز دیگه که دیگه جنسیت هم درست و حسابی معلوم باشه😊😊اما باید ببینم اون خانم دکتر 😎😎😎😎که چهارشنبه پیشش نوبت دارم نظرش چیه!!!؟😂😂😂

آرامش جان شما سردردت بهتر شد؟ 

اره خدارو شکر اما کلا هی خودش و نشون میده که من روشو کم میکنم سرم و کلاه زمستونی میزارم که گرم بمونه سردرد نشم😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم خوردن چیزای ترش ضرر داره تو بارداری؟  من همه اش دلم لواشک و البالو خشک میخواد  میخ ...

دقیقا منم همش ترش میخورم و دوس دارم چیزای نمکی و ترشی بخورم😄

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ننه اگه بدونی این فکرای شیطانی اعصاب نذاشته    بعد لک بینیها خیلی حساس شدم ،،ایندفعه برای ...

الهام جان من که میدونی لک دارم و حتی خونریزی

امروز سونو و ازمایشم و ردم گفت استرادیولت و کم کن و فکر کنم تا هفته دیگه که۱۰هفتم انشالله کامل قطع میشه و پروژسترونم گفت تاهفته۱۲ داری و از هفته۱۲ کم میکنی و قطع میشه اونم

نگران نباش

پردنیزولونمم که برا ایمنی هستش گفت۲هفته نصفه بخور و بعد ۲هفته یک روز در میون نصفه و بعد کامل قطع🌷کلا داروها تا ماه ۴ قطع میشه عزیزم

نفس راحت که میکشم مخصوصا از دست شیافا😂😂😂 ولی من درد رحم دارم مخصوصا کنار تخمدان ها انگار کشیده م ...

دقیقا منم همش کشاله رونم و زیر نافم و کلا همه جای زیر نافم و ...... همش درد میگیره کافیه پاشم بشینم راه برم

هر کاری کنم درد داره اما طبیعیه برا بعضیا اینجوریه بازم خدارو شکر 🌷🌷🌷🌷

نفس راحت که میکشم مخصوصا از دست شیافا😂😂😂 ولی من درد رحم دارم مخصوصا کنار تخمدان ها انگار کشیده م ...

عزیزدلم فکر و استرس از همه چی بدتره با این حال کاملا درکت میکنم چون از شرایطت گفتی و حس میکنی دکترت قابل اعتماد نیست.دقیقا حسی که من دارم.وقتی بهم گفتن داروهاتو قطع کن با ترس و لرز اینکارو کردم حالا شما اونوری لااقل دکتراش علمشو دارن ولی اینجا ادم نمیدونه چی بگه.مخصوصا جایی که من هستم.دکترم حتی درست حسابی سر از ای وی اف درنمیاره...خلاصه چاره ای نداریم جز توکل به خدا و حفظ ارامش

ان شاالله صحیح و سالم بغلشون میگیریم.اگه درد و انقباض داری به دکترت بگو‌ شاید دارو بده یا بگه شیافو یه مدت داشته باشی.ولی درنهایت مجبوریم اعتماد کنیم بهشون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دقیقا این دردو من داشتم دکترم بهم گفت از بس فعالیت نداشتی همه ماهیچه های بدنت منقبض شدن ک الان بعد ک ...

من جفتم خیلی پایین و نباید راه برم میتونم باز با اینا انجام بدم همین کمربند و قرص اینا

یا شما این شرایط منو نداشتی جفتت پایین باشه ؟ یا لک و خونریزی داشته باشی عزیزم؟🌷🌷

من جفتم خیلی پایین و نباید راه برم میتونم باز با اینا انجام بدم همین کمربند و قرص اینا یا شما این ش ...

عزیزم هنوزم لک و خونریری داری؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ببخشید شکم بند درست بود نه کمربند اصلاح میکنم گفت شکم بند ببند منم شکم بند پاک سمن گرفتم و الان ه ...

از چه ماهی کمربند و میشه استفاده کرد؟ راضی بودین از پاک سمن؟💜

دوستان جواب اين آزمايش رو بهم ميگيد لطفا🌹🌹

این فکر کنم برا سرم ای وی ای جی هستش قبلش میدن