2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید رویان توی اصفهانه؟رویان بهتره یا مرکز مشتاق هم از نظر کیفیت هم هزینه؟

نه تهرانه

والا من هیچجا نرفتم جز همین رویان

کاش بقیه دوستان که میدونن جواب سوالتونو بدن😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
ساکشن مثل مکنده میمونه دهانه رحم میزارم .تمیز میکنن . ولی کورتاژ دیواره رحم تراش میدن برا تمیز کردن ...

ممنون عزیزم

امروز با رییس بخش زنان بیمارستان نفت ویزیت شد ایشونم گفت با دکترت موافقم اگه خودش دفع نشد ساکشن کن روش بهتریه و کم خطر 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنون عزیزم امروز با رییس بخش زنان بیمارستان نفت ویزیت شد ایشونم گفت با دکترت موافقم اگه خودش دفع ن ...

تارا جون چند روز پیش اومدم پیامتو دیدم خیلی ناراحت شدم نتونستم چیزی بگم خیلی سخته و سختترم میگذره ان شاالله خیلی زود دوباره باردار بشی عزیزم این روزا برات کمرنگ بشن...

الحمدالله❤
عزیزم منم لرز داشتم اون درد رحم به خاطر پس زدن جنینه؟😢

عزیزم تجربه من تو این شش بار انتقال نشون داده اون درد به خاطر اینه که لانه گزینی جنین کامل صورت نمیکیره و اگر هم صورت گرفته باعث پس زدن میشه و قبول نمیکنه جنینو.وبه عنوان یک شی خارجی تصور میکنه .واسه همینه من بعدش تب ولرز همراه با سرماخوردگی شدید و بعد تبدیل به آنفولانزا میشد.وحتی لبام ورم می کرد.

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
سلام عزیزم ان شاالله که به سلامتی مادر شدی گلم، فقط حسابی براشون دعا بخون، ان شاء الله 9 ماه مهمونت ...

ممنون از دعای قشنگت😍😍

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
میشه برا من ویژه دعا کنی؟؟؟؟😍😍😍😍 من دوشنبه میرم برا ازمایش خیلی دوست داشتم کسی حرم امام رضا یا ...

ان شالله حتما عزیزم ان شالله عیدی تو از امام رضا بگیری و تو حرمش شکلات یا شیرینی پخش کنی🍭🍬🍭🍬🍭🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
عزیزم اخه بدنت دیگه بهش نیاز نداره  چرا مصرف کنی؟مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد ولی از نظر علمیش راس ...

ممنون عزیزم با حرفاتون منصرف خرابکاری شدم  

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
تارا جون چند روز پیش اومدم پیامتو دیدم خیلی ناراحت شدم نتونستم چیزی بگم خیلی سخته و سختترم میگذره ان ...

ممنون نگین جان از همدردیت دیگه قسمت اینجوری بود 

نی نی تون چطوره؟ انشالله که همه چیز اوکی هست و نگرانیها تموم شده

الهامي جون چرا نگراني هر كاري بهت گفتن همون كار رو انجام بده ، من سري قبل تا همون ٤ ماه اول آمپول پر ...

ننه اگه بدونی این فکرای شیطانی اعصاب نذاشته  بعد لک بینیها خیلی حساس شدم ،،ایندفعه برای کنترل و رشد جنین رفته بودم دکتره میگفت من نمیدونم این داروها رو باید کی قطع کنی برام عجیبه یه دکتر نفهمه چطور پیشش ادامه بارداری رو برم 😶 به دکترم اطلاع دادم میگفت این دکتره تازه کاره 😶 و یه دکتر باید کارشو بلد باشه خودش برام توضیح داد کی باید قطع کنم !

بخاطر همین خیلی ازین دکترا ترس دارم و اعتمادی بهشون ندارم

عزیزم تجربه من تو این شش بار انتقال نشون داده اون درد به خاطر اینه که لانه گزینی جنین کامل صورت نمیک ...

واقعا در این حد حس میشه؟!

من از روزی که لک لانه گزینی دیدم روزی چند ساعت سمت راست سرم و چشم راستم بشدت درد میکرد بعد چند هفته این درد متوقف شد خوشحال بودم دردم تموم شده غافل از اینکه جنینم متوقف شده و توقف سردرد هم به همین خاطر بوده

سلام دوستان من امروز روز ۱۱ انتقالم هیچ علائمی ندارم هیچی فقط گاهی انگار تو پهلوم اندازه یه نقطه منق ...

به به ننه جدید در راه داریمممم خوش خبر باشییی گلی🙏🏻🌹😍❤️