2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام خانم ها من هشت هفته و چهار. روزم  زيز دلم از صبح دردميكنه  قبلا ميگرفت و ول ميكرد ...

با دکترت مطرح کن شاید ایزوپرین بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
با دکترت مطرح کن شاید ایزوپرین بده.... 

سلام عزيزم من امروز روز شش انتقالمه سه روز اول خيلي درد پري داشتم ولي الان انگار ن انگار انتقال دادم😐😐😐خيلي نكرانم كه نكرفته....بنظر شما بايد علايم بدنم نشون بده يا نه؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ی سوال،تا چند وقت قبل از سیکل میتونیم فولیک اسید بخوریم؟بعد منم فولیک ۵ میخورم مشکلی نداره ؟

معمولا کم کم 3 ماه قبل شروه میکنی و احتمالا تا آخر بارداری خواهی داشت... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان . من بعد از مدتها اومدم . تبریک به همه عزیزانی که مادر شدن 🎈❤🎉 یه سوال دارم لطفا راهن ...

عزیزم چند روز اول کاملا طبیعیه مال دستکاری.... 

انشالله به زودی خبر بتای تپلتو میدی.... 

سلام خانما شب بخیر منو یادتون میاد دوبار انتقال منفی داشتم دکترمو عوض کرده بودم خواستم بگم هیچموقع ا ...

خدایا شکرتتتتتت.... 

گوارای وجودت عزیزم.... 

معمولا کم کم 3 ماه قبل شروه میکنی و احتمالا تا آخر بارداری خواهی داشت... 

ممنونم آنا عزیز

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره امروز روز چهارم انتقالمه . کار خونه نمیکنم . حتی آشپزی هم انجام نمیدم اما خسته که میشم پا میشم ر ...

راه رفتن ایرادی نداره عزیزم فقط خودت و خسته نکن

خدا جونم شکرت...
اره من دقیقا احساس میکنم الان میاد بیرون تازه مقعدمم خیلی احساس سنگینی میکنه

شما چند هفته ای؟منم همینجورم.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان از نگین خبری شد؟؟؟ آیا رویا زایمان کرد؟؟؟ و آیا مامان سبحان گلمون چی ؟ از الها ...

سلام منم اومدم همین خبرا رو بگیرم😀😀انشالله ک همشون خوب و خوشن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم چون خودم سابقه این لرز داشتم خواستم بهت بگم  این به خاطر مشکل ایمنی بدن هست که رحم جنین ...

عزیزم منم لرز داشتم اون درد رحم به خاطر پس زدن جنینه؟😢

خدای مهربونم شکرررررت .
سلام خانما انشالله که حال دل همه خوب باشه من از صبح دردها و انقباضاتم شروع شده رفتم بیمارستان هنوز ...

عزیز دلم انشالله ک تا حالا بسلامتی زایمان کرده باشی و پسر لجبازمون صحیح و سلامت اومده تو بغلت و خیالت راحت شده.اگه زایمان نکردی سر زایمانت و اگه بسلامتی زایمان کردی موقع شیر دادن گل پسری برا همه منتظرا و باردارا و خصوصا برای سلامتی نی نی نگین جون لطفا دعا کن.