2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خدا بخواد هیچ غیر ممکنینیست....  به رویا جون گفته بودن قلبش ضعیف میزنه....  بعد کلی خونر ...

خداروشکر..ـمنم سپردم بخدا...انشاالله برام نگهش داره

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما٫ میشه منو راهنمایی کنین من تو سیکل آی وی اف هستم سونوی روز شش کلا سه تا فولیکول داشتم٫ ...

احتمالش هست که بیشتر بشه. منم اولین سونو دکتر گفت ۱۰، ۱۱ تا داری. ۱۹ تا تخمک ازم گرفتن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام خانما انشالله که حال دل همه خوب باشه من از صبح دردها و انقباضاتم شروع شده رفتم بیمارستان هنوز ...

رویا جون انشاله که نی نیتو ب سلامتی بغل کردی

الهی همه بچه ها بزودی این لحظه شیرینو تجربه کنن واسه هممون دعا کن

عزیزم تولد امام رضاست روز یکشنبه🍭🍬🍰🎂🍨🎁🎉🎊 اگه لایق بودم رفتم حرم دعا گوی همه بچه های این سای ...

میشه برا من ویژه دعا کنی؟؟؟؟😍😍😍😍

من دوشنبه میرم برا ازمایش

خیلی دوست داشتم کسی حرم امام رضا یا امام حسین برام دعا کنه☺️☺️☺️

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بچه ها امروزم یه بیبیچک دیگه گذاشتم یه خط خیلی کمرنگ داره زیر نور دیده میشه کسی بوده روز 12 انتقال ب ...

🤣🤣🤣🤣

اخر کار خودتو کردی😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام خانما انشالله که حال دل همه خوب باشه من از صبح دردها و انقباضاتم شروع شده رفتم بیمارستان هنوز ...

ای جون بالاخره گل پسر اومد حتما تا الان زایمان کردی رویا جون تبریک میگم خدا حفظش کنه زیر سایه پدر و مادر باشه عزیزم

خدا جونم شکرت...

زینب جون شما که رویان انتقال دادین و مثبت شدین

بهتون نگفتن تا کی باید استرادیول و شیاف رو ادامه بدین؟؟

و سوال بعدیم اینه که وقتی جواب موبت شد رفتی رویان؟؟اگه رفتی کدام بخش رفتی؟؟

ببخشید سوالام زیاد شد😁

اخه باید برنامه ریزی کنم اگههههه مثبت شد چجوری و کی  برم رویان😊

سلام به نی نی سایتی های عزیز. کسی هست از میکرواینجکشن تو ابن سینا نتیجه گرفته باشه؟ نظرتون راجب ابن ...

سلام عزیزم من نتیجه گرفتم ولی نمیتونم یگم شما هم برید حتما نتیجه میگیرید چون هر کس شرایطش فرق میکنه در کل من راضی بودم ان شاءالله شما هم نتیجه بگیرید

خدا جونم شکرت...
واقعا درکت میکنم باورت نمیشه بی بی هامو با چراغ قوه هم نگاه میکردم تا شاید یه چیزی توش پیدا کنم. خدا ...

منم همينطور زير چراغ قوه انقددددد نگاه ميكنم تا شايد چيزي ببينم😔يعني ميشه منم مثل شما روزي كه بچه هام كنارم و تو دلم نشستن اين خاطره مو تعريف كنم برا كسي؟؟

...
منم همينطور زير چراغ قوه انقددددد نگاه ميكنم تا شايد چيزي ببينم😔يعني ميشه منم مثل شما روزي كه بچه ه ...

حتما چرا که نه   همیشه اینو تو ذهنت نگه دار. محیا جان پیاممو خوندی؟ریپلایی نکرده بودم

هومت جان شما چکار کردین در حال استراحتی غذا درست میکنی بیبیچک دیگه امتحان نکردی؟

هیچی منتظر نشستم

میدونی مامانم ۵تا بی بی چک برام گرفته

میگم روزی یدونه بذارم بلکم اسراف نشه🤣🤣🤣

شاید عصری امتحان کنم باز😁😁

نه یه بار غذا درست کردم شبش دل درد پریودی گرفتم. دیگه نمیذارن کاری بکنم

دراز میکشم ولی کم

بیشتر میشینم. بعضی وقتام راه میرم

اخه مامانمو و خواهرم اومدن پیشم. دیگه لازم نیست خودم کاری بکنم😅😅

سلام دوستان از نگین خبری شد؟؟؟ آیا رویا زایمان کرد؟؟؟ و آیا مامان سبحان گلمون چی ؟ از الها ...

عزیزم نگین هنوز جواب رو نگرفته.  البته تا دیروز

رویا جان احتمالا باید تا الان گل پسرش بغلش باشه که انشالله خدا قسمت همه ی منتظرای اینجا بکنه

مامان سبحان هم مشغول سر و کله زدن با دختر نازشه و خداروشکر روبراهه

الهامی هم از خودش خبر داد خداروشکر خوب بود