2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 

خانم ها من سه روز زير دلم سمت راست يه نقطه تير ميكشه و درد ميكنه جابجا شدني يا زياد نشستني بعضي وقتها ممتد بعضي وقتها ميگيره و ول ميكنه 

٧ هفته رفتم سونو حرفي از خارج رحمي نزد بهم دكتر 

فقط گفت يكيش قلب داره يكيش نداره الان نگران سقط يا خارج رحمي هستم شما اطلاعاتي در اين موردها داريد

لطفا راهنمايي كنيد

فردا ٩ هفته تموم ميشه 

مرسی از پاسخگوییت عزیزم . من بار سومم هست و دیگه جنین ندارم . واقعا خسته شدم . از طرفی هم وقتی پا می ...

عزیزم من پریود شدم اما هنوز سینه هام سفته و دردناک .ربطی به علائم نداره خدا بخواد بده میده من خواهرم خودشو کشت بچشو سقط کنه اما الان ماشالله ۸ سالشه .اون بالایی باید بخواد اینا همش دل خوش کنکهای خودمونه ‌. امیدوارم اینار مامان شدی و میای خبرای خوش بهمون میدی .حتی شنیدن خبر بارداری بچه ها به اندازه بارداری خودمون لذت بخشه .برا من که اینجوریه 😍

سلام  خانم ها من سه روز زير دلم سمت راست يه نقطه تير ميكشه و درد ميكنه جابجا شدني يا زياد نشست ...

عزیزم اگر دو تا ساک حاملگی دیده شده نگران خارج رحمی نباش.این دردایی هم که می گی اکثر بچه ها داشتند.به امید خدا سری بعد که میری سونو کلی سوپرایز میشی

سلام  خانم ها من سه روز زير دلم سمت راست يه نقطه تير ميكشه و درد ميكنه جابجا شدني يا زياد نشست ...

اگه یه بار بهتون گفتن خارج رحمی نیس پس فکر خارج رحمی رو از سرت بیرون کن

درد و تیر کشیدن بدون لکه بینی نگرانی نداره فقط میتونین یه آزمایش ادرار بدین ک عفونت ادراری هم نداشته باشین دیگه خیالتون راحت میشه

انشالله قلب دومی هم رویت میشه و اگه ب صلاحت نباشه جذب اون قل دیگه میشه ک بازم ناراحتی نداره

وتا میتونین ب درد محل ندین قول میدم خیلی زود براتون عادی بشه چون درد و تیرکشیدن باید وجود داشته باشه چون رحم رشد میکنه و چون ماها حداقل یه بار پانکچر شدیم رحم ما دستکاری ویه جورایی زخمیه

پس100% اگه با بارداری فرد عادی تفاوتهایی داریم

نتررررررس اسسسسسترس ممنوع

تو انتقال دومتون نسبت به انتقال اولتون کار اضافه تری انجام دادن؟

انتقال اول و دوم+ اما ادامه دار نبودن شهرستان

انتقال سوم _ گاندی و چوبساز

انتقال چهارمم مثبت شد و ادامه دار شهرستان

هیچ کاری نکردم با این تفاوت ک نیم ساعت بعد از انتقال بشدت مثانم پربود بلند شدم رفتم دسشویی

بعد اونم 2ساعت تو راه بودم اومدم خونم

بعد اونم خونم طبقه سوم بدون اسانسور

یه هفته استراحت اما روز سوم مهمون برام اومد ک کلی ظرف شستم ولی سرپا زیاد نبودم

بعد یه هفته سرکار رفتم

بادام و تخمه کدو خیلی میخوردم

تو 6هفته لکه بینی روشن ک رفتم سونو قلب نداشت فقط 3روز استراحت

ه هفته بعد رفتم سونو قلب رویت شد خداروشکر

دوباره تو هفته 9خونریزی روشن تاجاییکه کاملا لباسامو تشک و چنتا پد خراب کردم شب بود استراحت کردم و پاهام همش بالابود بشدت هم درد داشتم

حتی سونو هم نرفتم ترجیح دادم استراحت کنم چون میدونستم سونو درمانی نیس فقط تشخیصه پس بهترین درمان استراحت و امپول و شیاف ک من همرو داشتم بعد 2روز رفتم سونو خداروشکر خوب بود

2هفته استراحت ک دیگه لکه بینی هم نداشتم رفتم ان تی بعد اون دوباره لکه بینی و درد مرتب پریودی

تا هفته 16 درد ادامه داشت ازمایش ادرار دادم ک عفونت داشتم شیاف و قرص خوردم بهتر شدم اما خوب نشدم

الانم هفته 25 بازم درد و تیرکشیدن و سنگینی

ببخشی طولانی شد خاستم بگم همتون توکلتون بخداباشه چون علائم خصوصا درد همه طبیعیه و خدا بخاد براتون حفظش میکنه

انتقال اول و دوم+ اما ادامه دار نبودن شهرستان انتقال سوم _ گاندی و چوبساز انتقال چهارمم مثبت شد و ...

تازه ویزیت هفته22هم ک رفتم گفتن مستعد زایمان زودرسی اونم رد کردم

تا الان بخیر گذشت

دیروز ازمایش ادرار ماهیانرو تکرار کردم ک گفت پروتئین دفع کردم

ومطمئنم ایناهم میگذره چون من واقعا ادم ندارم فشارم پایینه ممکنه خطای ازمایشگاه باشه پس استرس بیجا ممنوع

در ضمن تازه یه هفتس من بطور ضربان حرکن نینیمو خیلی خیلی پایین بطوریکه فک میکنم تو واژنمه احساس میکنم

داستان منو بخونید و بیهوده از چیزی نترسین

من هفت خوان رستمو دارم رد میکنم و فک کنم بجز اونایکه نزدیک زایمانشونه هفته بالاتون منم 

پس از من تجربه بگیرید و نترسید فقط مواظب خودتون باشین و احتیاطات رو رعایت کنید دوستان من

گلم منم نمی دونم اون چی بوده، ولی اگر خون ریزی سنگین داشتی قرص آهن و غذاهای مقوی و گرم فراموش نشه تا ...

ممنون عزیزم،حلوا گرمه هست درست کردم خوردم 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
تازه ویزیت هفته22هم ک رفتم گفتن مستعد زایمان زودرسی اونم رد کردم تا الان بخیر گذشت دیروز ازمایش اد ...

وااای چقد حرف زدم اصلا علاقه ای ب تایپ کردن ندارم اما چون میدونم اینجا هممون محتاج کمک همدیگه هستیم دیگه زیادی مزاحمتون شدم

معذرررررت از همگی😘😘😘😘

واای خاک برسرم ببخشید محیا جون یادم رفت بپرسم🙈🙈🙈🙈🙈ببخشید توروخدا اینروزا اینقدر حالم خرابه که ا ...

وای دور از جون عزیزم سرت سلامت باشه، شما محبت میکنی حالا هر وقت شد ممنون میشم و دعاگوتونم خواهش میکنم دعا کن خدا نی نی بده اون کوفتی ها اصلا لازم نشه

...
عزیرم منم یه حجم بزرگ سفید رنگ که روش کمی صورتی بود دفع کردم و درد بدی قبلش داشتم. ضخامتم ۱۱ و نیم ب ...

درسته،،یکی از دوستانم پارسال که باهم انتقال دادیم و جوابم نگرفتیم😝اونم همینجوری شد حالا که ازش پرسیدم میگفت برده بودم نشون پرستار کلینیک دادم گفته پوسته و آندومتر رحم ت بوده احتمالا برا منم همین ضخامت رحم بوده...ممنونم دوستم💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

آهان اینم بگم من 3ماه قبل انتقال اخر چون داشتم طبیعی اقدام میکردم روز دوم وسوم پریودی فقط زیره سیاه وسیاه دونه مث چایی دم میکردم میخوردم

ک پریودی سومم کاملا متفاوت بود یعنی برخلاف پریودیام ک قبلش با لکه بینی بود اینسری بدون لکه و کاملا بدون درد و یه چند روززودتر و مقدارش بیشتر و روانتر اومد

روز 10 عادتم ک میشه 3روز قبل انتقالم داروی امادگی بارداری دکتر تبریزیان اینترنتی خریدش کردم یه قوطی کوچیک سفید بود

تو اب جوشوندم گذاشتم ولرم بشه. بعدشم حدود نیم ساعت توش نشستم و ب دوتا از دوستامم ک باهم انتقال دادیم گفتم و 3تامون انجام دادیم

هر3تامون مثبت

و اون دوتا الان دوقلو باردارن