2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
متاسفانه رویان چون پژوهشی و زیر نظر جهاد دانشگاهی این اتفاقات زیاد میوفته  دوستان بنا به تجربه ...

دوست عزیزم این حرف رو تایید نمیکنم

من خودم یه بیمارستانی میرم پانکچر میکنم که بیای ببینی در میری

ولی تمام کارها رو خودِ خودِ پزشکا انجام میدن و بچه های دانشجو فقط ناظر هستن 

متاسفانه این باب شده که بیمارستان های دولتی خوب نیستن و پزشک ها کار اصلی رو انجام نمیدن و به مریض اهمیت نمیدن و ازمایش نمیدن و...

در صورتی که من یک سال تمام با بیمارستان دولتی بسیار شلوغ سرکار دارم و واقعا با چشم میبینم که همه پرسنل حتی منشی که وقت میده تحصیل کرده رشته مربوط به زنان هست و کار رو به درستی و با دقت و دلسوزانه انجام میدن

(دیدم نوشتی منظوری نداشتی این متن رو نوشتم برای بقیه که به اشتباه نیافتن)

به نظرم سواد فردی مهمتره ،اول باید خود شخص به حدی برسه که یه اطلاعات نسبی از وضعیت پیش آمده ش داشته باشه تا بتونه تو روند درمان به دکترش کمک کنه تا زودتر به نتیجه برسه

دکتر ها وقتی میبینن شما اطلاعات خوبی دارید برخوردشون تغییر میکنه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم  سقط قبلی داشتم این کیسه سفیدو 😭😭البته با انتقال نبود اون بارداریم با لترزول و امپول بارد ...

اره سفید رنگ بود و معذرت میخوام خون زیادی داخلش بود.. تاحلا میگم تجربش رو نداشتم اینطوری یدفعه دفع کنم،،من ی هفته بعد از اینکه داروهام رو قطع کردم پریود شدم الان هم ی خونریزی معمولی دارم ولی دیروز قبل دفع بشه درد خیلی بدی داشتم 

عزیزم خدا بزرگه....

خدا همیشه بندهای رو که بیشتر دوست داره بیشتر منتظر میذاره پس همیشه باید شُکرش کرد و امید داشت....

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
عزیزم جنین فریز  از شهرستان اوردی پیش چوبساز.یا اینجا دوباره پانکچر و ...

پیش چوبساز کل مراحلو از اول رفتم ک بیخود با سهل انگاری هایپرم کرد و بعد 3ماه دوباره رفتم انتقال

الان پس گاندی هم ذخیره جنین داری یا نه دیگه نداری

ندارم

از33فولیکولی ک ازم کشید فقط 4تاش جنین شد

اونم دوتاش در حین بلاست از بین رفتن

دوتا انتقال دادم ک روز انتقالمم چوبساز خودش رفت تهرانی نژاد انتقال داد اونم منفی شدم

عزیزم توضیحات پست قبلیمو بخون😘

خوندم. چندبار هم خوندم ولی بازم به نظرم باتوجه به fshنرمالم عجیبه برام ذخیره 1.95

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ندارم از33فولیکولی ک ازم کشید فقط 4تاش جنین شد اونم دوتاش در حین بلاست از بین رفتن دوتا انتقال دا ...

تهرانی نژاد خیلی دکتر خوبیه .اتفاقا این سری میخوام برم پیش اون .شاید قسمتت نبوده .ایشالله الان بهترینها برات پیش بیاد

چون گفتن سقط و توقف رشد در 8هفته اول 70% مربوط ب مشکلات اسپرم و کروموزومهاش ربط داره

اتفاقا چهارشنبه چوبساز بمن گفت دنبال علت نباش هزار علت میتونه داشته باش انتقال بده امید بخدا بعدیا شاید بمونه برات ولی در عین حال گفت معرفینامه بدم همسرت بره اورولوژ که خب البته چون ایشون همکاری نمیکنه من نگرفتم معرفینامه واسه اورولوژ رو

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام خانما

انشالله که حال دل همه خوب باشه

من از صبح دردها و انقباضاتم شروع شده رفتم بیمارستان هنوز یک سانت باز شده بود. برگشتم خونه تا وقتی شدت دردها بیشتر شد بعد برم

خواستم بگم به یادتون هستم و دلم پیشتونه... خدا خودش در حق هممون خدایی کنه

شما هم برای من و جوجه ام دعا کنید🙏🙏🙏🙏

ندارم از33فولیکولی ک ازم کشید فقط 4تاش جنین شد اونم دوتاش در حین بلاست از بین رفتن دوتا انتقال دا ...

من هربار خوردم به تهرانی نژاد یک بلایی سرم اومد

در مورد هایپری خودمونم باید حواسمون باشه من روز ۷ ام مصرف داروهام بود حس کردم پهلوهام خیلی درد میکنه چون از روز دوم سیکل روزی ۳۰۰ واحد پیورگان میزدم که دوز بالاییه. به درخواست خودم رفتم سونو و دیدن نزدیک به هایپرم داروهامو کم کرد چوبساز و پانکچرم انداخت جلوتر روز ۱۳ سیکل پانکچر شدم و یک مقدار از داروهامم اضافی اومد مونده یخچال

تارا جون حس کردم رویانی  پس گاندی میری؟ اونجا ارولوژی کیه

عزیزم من از اول گاندیم نمیدونم اینجا اورولوژ کیه فقط یبار دیدم امیرجنتی واسه عمل بیوپسی اونجاست

سلام خانما انشالله که حال دل همه خوب باشه من از صبح دردها و انقباضاتم شروع شده رفتم بیمارستان هنوز ...

عزیزم پیشا پیش بهت تبریک میگم و بخیر خوشی بغل بگیری🙏🏻🌹🌸

التماس دعا دارم گلم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸