2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046681 بازدید | 684536 پست
چی بخورم چکار کنم خیلی درد دارم😭چرا چیزی نمیاد

مطمئنید باردار نیستین؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب آزمایشم ۰۱. بود

اخی عزیزم😞

خدا بزرگه. ان شالله انتقال بعدی

زعفرون غلیط دم کن بخور. دمنوش آویشن هم خوبه

ان شالله زودتر از این درد خلاص شی عزیزم😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام دوستان عزیزم صبح ادینه شما بخیرو خوشی 

عزیزان یا بنده مطلب رو اشتباه به عرض شما عزیزان رسوندم یا برداشت شما دوستان اشتباه بوده که قطعا فکر میکنم مورد اول بوده باشه

خواستم بگم خدمتتون هر کسی وقتی برای درمان اقدام می‌کنه اول همه توکل می‌کنه به خدا و دوم به دستاوردهای پزشکی و پزشکان عزیز 

تجربه و تحصیلات پزشک تو این مراحل حائز اهمیت ،من منظورم این بود متاسفانه یا خوشبختانه تو مراکز دولتی ازمایش ها و طول درمان طولانی تر هست البته نه نسبت همه اشخاص 

بعضی دوستان تو یه مرکز با ده بار انجام دادن هنوز موفق نشدن وبعضی ها به لطف خدا بار اول مادر شدن 

من حرفم با مادری بود که می‌گفت سه بار سقط داشتم دکتر هنوز متقاعد نمیشه ازمایش های انعقادی و ایمنی رو تجویز کنه؟

ولی تجربه ثابت کرده مصرف داروهای هورمونی ریسک بالایی داره پس چرا از اول نباید کاملا همه چی رو مورد بررسی قرار بدهند؟حتما بعد از چند بار ازمون و خطا ؟؟؟

به هرحال بنده قصد ناامید کردن مادران رو نداشتم ولی کمی واقع بین هم باشیم بد نیست 

حرف من اصلا با مراکز خصوصی یا دولتی نیست 

حرف من اهمیت دادن و ارزش و احترام قائل شدن به نظر و خواسته بیمار 

اگه با پیام های قبلیم ناراحتتون کردم عذرخواهی میکنم 

@زینبی_بابا    

@مامان_سبحان    

سلام دوستان گلم،من امروز روز دوم پری بود بعد از جواب منفی،ی پوسته سفید رنگ نسبتا بزرگی دفع شد از بدن ...

عزیرم منم یه حجم بزرگ سفید رنگ که روش کمی صورتی بود دفع کردم و درد بدی قبلش داشتم. ضخامتم ۱۱ و نیم بود اونم ۵ روز قبل انتقال .. فک کنم بخاطر ریزش آندومتره.. البته من اولین انتقالم بود  و تجربه قبلی نداشتم..ممنکنه جنین تا قبل از لانه گزینی زنده بود و این دفع بخاطر جنین بوده؟ من خیلی فک کردم اما همه بمن گفتن جنین خیلی ریزه اون تایم و اون دفع دیواره رحممه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
زینب جون رفتم ازمایشهای خونه رو نگاه کردم ی از پیدا کردم ۲۱ مرداد ۹۷ انجام داده بودم اما توش ذخیره ن ...

گلم واسه من آزمایش ذخیره رو سه سال پیش جدا نوشته بودن، شما جایی تا حالا انجام نداده بودی قبلش؟چون گفتی حدود 3 و خورده ایی بود ذخیره ات

عزیرم منم یه حجم بزرگ سفید رنگ که روش کمی صورتی بود دفع کردم و درد بدی قبلش داشتم. ضخامتم ۱۱ و نیم ب ...

نه عزیزم حتی یک ساک کوچیک حاملگی تیتر رو تا ۹ هزار بالا میبره اون که دفع شده دیواره رحمه که چون صخیم شده بوضوح دیده میشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
فاصله بین دو تا پانکچر چه مدت باید باشه؟ 

نمی دونم عزیزم، فقط تارا جان بعد سقط حسابی بدن ضعیف میشه، غذاهای مقوی بخور، آها راستی یه ادویه زایمان هم هست از عطاری ها بگیری کمک می کنه برای بعدش هم خوبه

نمی دونم عزیزم، فقط تارا جان بعد سقط حسابی بدن ضعیف میشه، غذاهای مقوی بخور، آها راستی یه ادویه زایما ...

ای بابا زینب جون من زیادی بدنم قویه از جمعه پیش داروهامو قطع کردم بجز یک لک کوچیک روی پد چیزی رویت نشده کاش بدنم ضعیف بود ایشون خودش میومد بیرون اخرشم باز کارم به بیمارستانو بیهوشی.... میکشه

راستی زینب جون ساکشن همون کورتاژه؟ دکترم گفت اگه خودش دفع نشد بیا ساکشنش کنم من اونروز فکر کردم همون کورتاژه ولی انگار فرق داره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
انشالله،یعنی میشه منم مادر بشم 😢؟خدایا معجزت رو به منم نشون بده 

عزیزم چرا نشه ان شاء الله به زودی میایی میگی باورت نمیشه +++ شدی، بعد میگی باورت نمیشه قلب دیدی، بعد میگی باورت نمیشه تکون میخوره😍😍😍😍

سلا دلارام جان خوبی عزیزم چه خبر رفتی یزد؟چی شد؟

سلام عزیزم خوبی؟ والا یزد بهمون گفتن چون فقط یه ماه از بیوپسی گذشته نمیتونه دوباره عمل بشه باید سه ماه دیگه بگذره تا التهاب و ورم ناشی از عمل خوب بشه تو این سه ماه هم گفتن کلیه داروهای قبلی قطع بشه و فقط تاموکسیفن و فولیک اسید و ویتامین سی مصرف کنه.ما که اینهمه صبر کردیم این سه ماه هم روش..فردا نوبت داریم پیش امیر جنتی.اگه دکتر امیر جنتی هم همون نظر رو داشت خب ما هم صبر میکنیم.اگه نظرشون با نظر دکترای یزد یکی باشه باید تا سه ماه بیخیال همه چی بشم.سرم رو با ورزش و کلاس موسیقی گرم کنم شاید بی قراری و بی تابیم واسه نی نی کمتر بشه.فقط نمیدونم اقوام رو چیکار کنم.همه یا باردارن یا نی نی کوچولو دارن میبینمشون دلم میگیره واسه وضع و حال خودم.خدا همه ی نی نی ها رو واسه مامانا حفظ کنه .مامانا رو هم واسه نی نی ها حفظ کنه و عمر طولانی بهشون بده.

چه تابستون نحسی بود واسه من☹ بدترین تابستون عمرم. امیدوارم واسه بقیه خوب باشه.حداقل بعد از سه ماه که بیام تو تاپیک دیگه همه مامان شده باشن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام دوستان گلم،من امروز روز دوم پری بود بعد از جواب منفی،ی پوسته سفید رنگ نسبتا بزرگی دفع شد از بدن ...

گلم منم نمی دونم اون چی بوده، ولی اگر خون ریزی سنگین داشتی قرص آهن و غذاهای مقوی و گرم فراموش نشه تا بدنت انرژی از دست رفته رو جبران کنه

آره عزيزم بعد از سالها خدا يه دختر بهم داد ان شاءالله كه قسمت همه منتظرا هرررچه زودتر ، خدارو شكرررر ...

ان شاالله خدا گل دختری رو براتون حفظ کنه، منم خدا رو شکر، باید دو هفته دیگه برم داپلر برای رشد جنین و بررسی تعداد ضربان قلب