2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
درسته عزیزم.. نمیدونم چرا حس میکردم تا روز ۵ جنین ب رشدش ادامه داد و روز ۶ با اون لرز که بهم دست داد ...

عزیزم شما هم لرز داشتی ؟منم شب ۴ تب و لرز داشتم با درد شدید رحم 

خدای مهربونم شکرررررت .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها از صبح لک هام بشکل تیکه های سیاه شروع شد ببخشید تازه داره میره رو به قرمزی گلوله هایی عین نخ . دردم شدید به توصیه دوستان ی کم شربت زعفرون خوردم حالت تهوع امونمو بریده چکار کنم ؟؟؟؟ دردا چی میگه😢

دو تا جنین ۳ روزه انتقال داده بودم ۳ تیر ، چکار کنم راحت دفع شه امروز .فردا حتما باید برم اداره نمیخوام اون لخته هایی که دوستان میگن بشه برا روزهای هفته که ادارم خدایا ۲۱ روز پروژسترون و حموم نرفتن و کلی داستان  که نیاد الانم از اینور بوم افتادم چکار کنم زودتر  بیاد. خدایااااااااااااااا .خداییتو شکر 

اره فدای سرشون. من شبا ک از درد خواب نمیرم لبخند میزنم و دستم میذارم رو شکمم میگم اینا دردای شیرینه ...

عزیزم خدا برات حفظش کنه وروجکو.آمین انشالله ک قسمت همه منتظرا بشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم جنینی که مشکل داشته باشه بالاخره یجا متوقف میشه هرچه زودتر بهتر  الان مال من تیتر تا ۴۲ ...

من ک منفی شده بودم انگار بچه هامو از دست داده بودم. همش میگفتم ۳ تا از جنینام از پیشم رفتن . صبح ک از خواب بیدار میشدم میگفتم یعنی همه چی تموم شد؟! من  اون فریزام رو هم دوست دارم. شاید نتونم درکت کنم درکش خیلی سخته که بدونی چسبیده به رحمت و از دستش دادی.. اما این روزام میگذره و محکم تر از قبل ادامه میدی.. یه چی به دلم افتاد بهت بگم  اینسری هر روز برا خودت و بچت صدقه بزار کنار ولو خیلی کم .

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم شما هم لرز داشتی ؟منم شب ۴ تب و لرز داشتم با درد شدید رحم 

بله من صبح روز ۶ با لرز از خواب بیدار شدم دندونام بهم میخورد در حد چند ثانیه  و سردمم نبود.. از روز دوم تا روز ۶ گاهی تیر کشیدن تخمدان داشتم و بعد از اون لرز هیچ علامتی نیومد.. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلامممم عزيزم ان شاءالله به سلامتي فارغ ميشي، اتفاقا ميخواستم ازت بپرسم درباره بارداري دوم، به ...

ممنونم عزيزم ، خانمي بارداري دوم كه با وجود بچه كوچيك سخت هست ولي خوب خدا هم خودش كمك ميكنه ، دكتر من بهم گفته بود بعد از اينكه دخترم حدود ١٤ ماه اينطورها شد ميتونم اقدام كنم ولي خوب براي ما ديگه مثل معجزه شد ، الان هم مطمئنم سخته ولي ان شا الله خدا خودش كمكم ميكنه ، شما فكر كنم سنت از من كمتر باشه به نظرم بتوني وقتي دخترت حدود ١٨ ماه اينطورها شد اقدام كني تا ني ني جديد هم به دنيا بياد بزرگتر ميشه دخترت . 

البته دو تا بچه پشت هم يك خوبي هم كه داره اين هست كه كلا ٣ الي ٤ سال از زندگي درگير سختيهاي بچه داري ميشي ولي بعدش ديگه وقتي از اين دوران خارج بشي ميتوني براي زندگيت برنامه ريزي ديگه اي داشته باشي .

ان شا الله خدا به همه منتطرها ني ني ناز بده و به شما هم يك آبجي يا داداش گل براي دخترت .

سلام دوستان ـ من فردا انتقال دارم دعا کنین واسم جنین خوب تشکیل شده باشه . دیگه داره استرسام زیاد میشه توکلم فقط به خداست

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
مامانای خوشکل...شما واس معده درد چی میخورین؟ دکترم گفت رانیتیدین و پنتاپرازول برات بنویسم بخوری منم ...

عزيزم من شربت معده آدي ژل ميخورم ، دكترم برام نوشته و همسرم هم از داروخانه پرسيده بود گفته بود اين نوعش توي بارداري مجازه .

آزی جون رابطه ای بین amh , fsh , lh با کیفیت تخمکا وجود داره؟ منطورم اینه که این شاخصا فقط کمیت تخمک ...

عزیزم در مورد کیفیت نمیدونستم از همسرم پرسیدم گفت قطعا بین این هورمون ها و کیفیت و کمیت تخمک ارتباط هست مثلا سرژ بی موقع lh میتونه باعث پیر شدن سریعتر تخمک بشه و یه توضیحاتی که من خیلی متوجه نشدم 😂اما گفت این به پروسه ی خیلی پیچیده و پیوسته که قطعا تمام عناصرش با هم ارتباط نزدیک دارن مثلا ممکنه کسی که همیشه هورمون هاش منظم بوده به هر علتی که حتی میتونه روانی باشه نظمشون تو یه سیکل بهم بخوره و این خودش تا اخر باعث بروز مشکلاتی میشه که تا اخر سیکل ادامه پیدا میکنه. همسرم میگه چون این مسایل خیلی پیچیده است تو مواردی مثل شما و یا حتی خود من دکتر نمیاد اونقدری وقت بزاره و ریز این مسائل رو توضیح بده یا بررسی کنه چون عمدتا دیگه بعدش خیلی قابل بررسی هم نیست و امکان داره کاملا تصادفی بوده باشه

سلام دوستان عزیزم صبح ادینه شما بخیرو خوشی  عزیزان یا بنده مطلب رو اشتباه به عرض شما عزیزان رس ...

عزيزم من با حرف شما ناراحت نشدم منظور من اين بود بيشتر مراكز كاملا خصوصي هم اين آزمايشها رو انجام نميدن ، حتي همون مركزي هم كه شما ميگي اينجا از دوستان بودن كه ميرفتن ولي ميگفتن اين آزمايشها رو براشون ننوشتن ، ظاهرا خودمون بايد دنبال انجام اين آزمايشها باشيم . 

عزیزم چرا نشه ان شاء الله به زودی میایی میگی باورت نمیشه +++ شدی، بعد میگی باورت نمیشه قلب دیدی، بعد ...

انشالله عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

دوستای خوبم من فردا انتقال دارم میشه برام دعا کنید؟ خدا دعا در حق دیگری رو زودتر اجابت میکنه. توان این همه دارو رو نداره بدنم . بار دوممه .. دفعه اول خیلی امید داشتم ..