2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
نه عزیزم حتی یک ساک کوچیک حاملگی تیتر رو تا ۹ هزار بالا میبره اون که دفع شده دیواره رحمه که چون صخیم ...

درسته عزیزم.. نمیدونم چرا حس میکردم تا روز ۵ جنین ب رشدش ادامه داد و روز ۶ با اون لرز که بهم دست داد از بین رفت.. دکتر میگه لرز بخاطر استرست بود.. میدونم نمیتونم ثابتش کنم البته اینم درسته حتی اگه ۶ روز زنده بود بازم ب صورت اون حجم دفع نمیشد... بتامم ک ۲ بود

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
درسته عزیزم.. نمیدونم چرا حس میکردم تا روز ۵ جنین ب رشدش ادامه داد و روز ۶ با اون لرز که بهم دست داد ...

عزیزم جنینی که مشکل داشته باشه بالاخره یجا متوقف میشه هرچه زودتر بهتر 

الان مال من تیتر تا ۴۲ هزار رفت بالا ولی رشد نکرد و تهش یک سقطم رو دستم گذاشت بدتر از اینم میتونست باشه که برم تا هفته ۱۲ یا بیشتر

پس اگه قراره متوقف بشه هرچی زودتر بهتر اقلا دردسرش کمتره و دلبستگی هم ایجاد نمیشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانای خوشکل...شما واس معده درد چی میخورین؟ دکترم گفت رانیتیدین و پنتاپرازول برات بنویسم بخوری منم ...

عزیزم دکتر منم برام پنتوپرازول20 نوشت و از چند تا دکتر پرسیدم گفتن هیچ مشکلی ندارا تا آخر بارداری میتونی بخوری.منم خیلی معده م اذینم میکنه.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مامانای خوشکل...شما واس معده درد چی میخورین؟ دکترم گفت رانیتیدین و پنتاپرازول برات بنویسم بخوری منم ...

به منم پنتوپرازول ۴۰  داده

یه روزم خوردم ولی میترسم 

معده ام داغونه یه اب نمیتونم بخورم اگه بخورم دیگه خفه میشم 😖 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم آخه من هنوز وارد سیکل نشدم،اگر خدا بخواد قراره دو ماه دیگه شروع کنم،من الان ۳ماه دارم میخورم ت ...

راستش عزیزم نمیدونم این مدت و از دکترتون بپرسین 

من شنیدم تو بارداری ۵ نخورین قبلش و چیزی نگفتن عزیزم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم دکتر منم برام پنتوپرازول20 نوشت و از چند تا دکتر پرسیدم گفتن هیچ مشکلی ندارا تا آخر بارداری می ...

عزیزم.چطوری میخوری و چ وقت؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
به منم پنتوپرازول ۴۰  داده یه روزم خوردم ولی میترسم  معده ام داغونه یه اب نمیتونم بخورم ...

میگن داروی بیضرری هست که ولی منم هنوز نخوردم.تاجایی ک بتونم تحمل میکنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.چطوری میخوری و چ وقت؟

گفته صبح ناشتا یه دونه بخورم ولی من خودم هر وقت خیلی اذیت میشم میخورم.با اینکه گفتن هیچ مشکلی نداره ولی سعی میکنم همیشه نخورم.نفسی شما لگدای نی نی رو حس میکنی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
گفته صبح ناشتا یه دونه بخورم ولی من خودم هر وقت خیلی اذیت میشم میخورم.با اینکه گفتن هیچ مشکلی نداره ...

اره من دیگه کامل حسش میکنم عزیزم..ولی بعضی روزا خیلی کم.هست تکونش یهو چندساعت خبری ازش نیس وروجک😁

من این روزا کلا دردای جدید گرفتم شبا ک اصلا خواب نمیرم درد معده وپهلو و اینکه کلا حس میکنم همه اعضای بدنم داره فشرده میشه داخل همدیکه.

اره من دیگه کامل حسش میکنم عزیزم..ولی بعضی روزا خیلی کم.هست تکونش یهو چندساعت خبری ازش نیس وروجک😁 ...

وای منم شبا ب زور میخوابم همش حس میکنم یه چیزی سر معده م مونده.دستام ثابت بمونه خواب میره پام قفل میشه.خخخخ فدا سر نی نیامون.میگم من گاهی بچه لگد میزنه تو واژن هم حس میکنم لگدشو شما اینجوری نیستی؟

سلام گلم خیلی ناراحت شدم ولی اصلا اصلا به حرفشون اهمیت نده ماهایی که همسرامون آ زو هستن خییییلی راه ...

سلام خانمی خوبی؟اگر اشکالی نداره و ناراحت نمیشین میشه بگی همسر شما ازواسپرمی از چ نوعی هستن؟

وای منم شبا ب زور میخوابم همش حس میکنم یه چیزی سر معده م مونده.دستام ثابت بمونه خواب میره پام قفل می ...

اره فدای سرشون. من شبا ک از درد خواب نمیرم لبخند میزنم و دستم میذارم رو شکمم میگم اینا دردای شیرینه و واسه همه منتظرا ارزو.میکنم این دردای شیرین رو 😊

نه من تو.واژن حس نمکنم ولی اکثرا خیلی پایین.حسش میکنم  اما تیر کشیدن واژن رو دارم

گلم واسه من آزمایش ذخیره رو سه سال پیش جدا نوشته بودن، شما جایی تا حالا انجام نداده بودی قبلش؟چون گف ...

باید مدارک تو اداره رو ببینم . اینقدر دکتر و پرونده و ازمایش دارم  اونو پیدا کنم باید . پیداش نکردم 

ای بابا زینب جون من زیادی بدنم قویه از جمعه پیش داروهامو قطع کردم بجز یک لک کوچیک روی پد چیزی رویت ن ...

چاي كوهي كه به تركي بهش ميگن توكلوجه دم كن بخور

يا رازيانه 

اون كمك ميكنه به زودتر پريود شدن