2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
آزی جانم  به اون دل با ایمانت بگو برام به درگاه خدا دعا کنه.....دعا کنه منم از درگاهش ناامیدنشم ...

خدا هیچ کس رو از درگاهش ناامید برنمیگردونه عزیزم. به خدا شک ندارم که دوباره باردار میشی حتما لیاقشو داشتی که خدا یه فرشته بهت سپرده من همیشه به یادت هستم همه ی پست هات رو میخونم و همیشه منتظر شنیدن خبرهای خوب ازت هستم. 😘😘

دوستان ترجمه آز mther میتونیند بگین

گلم نوشته اون زیر گروه از mthfr که مربوط به ترومبوز(لخته شدن خون در عروق) هست جهش نداره و فقط یه زیر گروه که خیلی اهمیت زیادی نداره جهش هتروزيگوت داره،

در کل خوبه ولی باز نظر متخصص مهم هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه عزیزم شماکه از من زودتر رفتین..خیلی ذهنم درگیره..امروز انقدر تو رویان معذرت میخوام بالا اوردم دا ...

گلم منم اشتباه کردم زود رفتم، ولی تا وقتی اندازه قطب جنینی به 5 میلی متر نرسیده فرصت هست برای دیدن قلب، هیچ الزامی نداره شروع هفته 6 قلب رو ببینن، 

به خاطر ترس و اضطراب شدید بوده، منم اولین بار لک دیدم خیلی خودمو باختم و همش تهوع و...، گلم اصلا نباید مقایسه کرد، ان شاء الله با داپلر می بینن عزیزم اصلا به خودت استرس نده، اغلب بعد از 6 هفته و 2 روز قلب دیده میشه

کی سونو کرد شما رو؟ 

گلم منم اشتباه کردم زود رفتم، ولی تا وقتی اندازه قطب جنینی به 5 میلی متر نرسیده فرصت هست برای دیدن ق ...

زینب جون من امروز یه خرابکاری کردم هر ۱۲ ساعت باید شیاف بزارم از ۲ شنبه شب شروع کردم . امروز ظهر ساعت ۱۲ یادم رفت. الان ساعت ۶  عصر گذاشتم حالا شیاف ساعت ۱۲ شبو چیکار کنم؟ از طرفی گفتم ۱۲ شب و ۱۲ ظهر بزارم شیافارو تا اخر

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
زینب جون من امروز یه خرابکاری کردم هر ۱۲ ساعت باید شیاف بزارم از ۲ شنبه شب شروع کردم . امروز ظهر ساع ...

نگران نباش منم از این سوتیا دادم، فقط امشب مثلا ساعت 1 شب بذار که یهو فاصله کم نشه بعد از فردا روال عادی، خیالت راحتی هیچچچچچ اتفاق بدی نمیفته، فقط سعی کن زیاد تکرار نشه 

نگران نباش منم از این سوتیا دادم، فقط امشب مثلا ساعت 1 شب بذار که یهو فاصله کم نشه بعد از فردا روال ...

مرسی گلم . من که شبا بیدارم و رو تخت با گوشیم بازی میکنم تا ساعت ۲ هم بیدارم. خدا خیرت بده استرس گرفته بودم یهو😘😘

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام خانوما من روز ۴ انتقال جنینم  دیروز دندونم عقلم شکست من باید چیکار کنم ؟؟ خیلی نگرانم&nb ...

سلام عزیزم، نگران نباش اگر می تونی برو زودتر بکشن برات، الان خطری نداره ولی هر چی بگذره هم شرایط خودت بدتر میشه هم اذیتت می کنه و اون موقع تا سه ماهه سوم نمیشه کاری کرد، عکس داری ازش؟ حتی قدیمی اشکال نداره، ببر با اون بکش

والا😁 اتفاقا امروز تو مطب براش یه دختر پسندیدم.... البته تو شکم‌ مامانش بود...ولی خب میگن مادرو بب ...

😂😂😂😂😂 ای جووونم 

ان شاءلله بسلامتی زایمان کنی 💓💓💓💓

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم، نگران نباش اگر می تونی برو زودتر بکشن برات، الان خطری نداره ولی هر چی بگذره هم شرایط خود ...

آخه الان تازه روز ۴ هستم میترسم 

از یه طرفم آسپرین و هپارین هم دارم اونارو اونوقت چیکار کنم 😢

خداجونم شکرت