2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
دوستان ترجمه آز mther میتونیند بگین

عزیزم پروتروپین ظاهرا نرماله.... 

Mthfr هم هتروزیگوته..... 

پای وان رو چک نکردن؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به من همچین چیزی نگفتن البته دمای اتاق  اینجا تا ۴۰ درجه هم میره بالا اگر کولر روشن نباشه برا ه ...

عزیزم من همیشه تو یخچال یونولیت نگهداری میکردم و توش دماسنج ميذاشتم و با تعویض یخ دماشو کنترل میکردم..... 

همیشه زیر 20-25 نگه می‌داشتمشون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من ماه پیش تو سیکل ای وی اف بودم منوتروپین استفاده کردم ۱۲ تا تو ۶ روز به گفته دکترم تو سونو تخمدان هام به داروها واکنش نشون نداده و باید این ماه پری شم تا دوباره دارو رو شروع کنم اما الان ۴ روز از تاریخم میگذره و من پری نمیشم درد زیر شکم هم دارم گر کرفتگی زیاد اما از طرفی بخاطر عفونت مقاربت محافظت شده داشتم و امکان بارداریم نیست با پزشکم تماس گرفتم میگه باید بی بی چک بزنی آخه من مطمئنم باردار نیستم  تازه تو این ماه ۱۰ تا دونه قرص دوفاستون هم خوردم الان ۱۵ روزه که قرص رو قطع کردم اما از پری خبری نیست مگه دوفاستون تنظیم و تقویت رحم رو انجام نمیده؟چیکار کنم😢😢

گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد   
سلام بچه ها نگین از خودش خبری نداده؟

سلام عزیزم.هنوز فکرکنم جواب سلفری نیومده.ان شاالله که خوش خبره

@negin69    

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من ۱۸ خرداد انتقال دادم کار خاصی نکردم عزیزم فقط استراحت کردم و آب زیاد خوردم و اینکه ایمان داشتم خد ...

ممنون عزيزم از دعات انشاالله 

جنينات بلاست بودن ؟ چند تا جنين انتقال دادي ببخشيد زياد سوال پرسيدم

فدات عزیزم....  منم دلتنگتونم....  انشالله دستهای کوچولوی وروجکات ببوسم....  تا غا ...

قربونت عزیزم خوبکاری میکنی 

پسر بچه ها خیلی شیطونتر هستن ماشاءلله 😍😍😍

شما خوب و خوش باشی حال ماهم خوبه عزیزم💜💜💜

خداجونم شکرت       
باشه هنوز فرصت داری، خیلی زود بهت گفتن، بار اول گفتی شاخ درآوردم این قدر زود گفتن بیایی ان شاالله م ...

اخه عزیزم شماکه از من زودتر رفتین..خیلی ذهنم درگیره..امروز انقدر تو رویان معذرت میخوام بالا اوردم داشتم میمردم...بنظرت ده روز دیگه با سونو داپلر نشون میده؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰