2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

8.لیانا 21

9.برنا 11

10.masi_007

11.yasinam، پریچهر 61

12.pangol

13.پریچهر 61، و آرامش

14.مریم_مادر

15.بهار 213, صنم

16.zizgol

17.سارا 1369

18.آزی اهوازی

19.رویا مشهدی

20.تورک آنا

21.محیا

22.نسرین_مهر

23.elin 6262

24.آینوووووش 3

25.samaneh_m

26.rakhsh 67

27.pary 12

28. نیلاسمان

29. ninitopol, armaghan

30.لی_لا1

31.مینویی فندق داره 

32.الهام 67 

33.مرمر40 

34.ysf

35.سهیلا_جون

36 فاطیما259

37.afshannn

38.mazin70

39.yasimah

40. محمد باران

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبین منم مثل شما منتظرم و این ماه رفتم تو سیکل ivf امیدوارم منم بپذیرین تو جمعتون 😊😊ا ...

سلام عزیزم خوش اومدی ان شاء الله مامان کلی نی نی بشی همین ماه، گلم نگران نوع دارو نباش، اونی که به صلاحت بوده برات تجویز شده

سلام دوستان، برای آمپول پرژسترون و آنوکسا که غیر یخچالی هستن و من تو یخچال گذاشته بودم زنگ زدم داروخونه گفتم یه وقت مشکلی نباشه، داروخونه گفت چون گذاشتی یخچال دیگه استفاده نکن و به درد نمیخوره، گفتم بگم اینجا چون سوال چندتا از دوستای گلمون هم بوده و بقیه دوستانمون هم اطلاع داشته باشن، خودم هم دوباره باید برم بگیرم آمپولا مو ان شاالله

سلام به روی ماه تک تک دوستای گلم.....  امیدوارم بهترینا منتظر تک تکتون باشه....  من یه م ...

سلام آنا جون دلمون برات تنگ شده بود 

خدا دختر و پسر گلتو برات حفظ کنه ،دستای نازشونو ببوس از طرفم 😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
سلام من هفته ى پيش لاپاراسكوپى كردم اين هفته بايد پريود مى شودم ولى ٢روزه عقب انداختم طبيعيه؟ چقدر ت ...

سلام عزیزم به سلامتی، خدا رو شکر به مامان شدن نزدیک تر شدی، گلم طبیعیه ولی چند  روز نمی دونم

بچه ها گاهی اوقات به سرم میزنه رگم بزنم حتی ی بارم این کار کردم فقط اصلی رونزده بودم ولی تاچندوقت نم ...

عزیزم قرار شد مامان عاقلی باشی خانمی، تو دنیای ناباروری افرادی رو میشناسم که قد سن شما حتی بیشتر درگیر این قضیه بودن، کلی تیکه شنیدن و سال های تلخ جواب نگرفتن رو گذروندن، عزیز دلم شما کلی وقت داری، شما قراره مادر صبوری باشی و به بچه هات صبر یاد بدی، من شک ندارم کمتر از یک سال دیگه حامله میشی به سلامتی 

مراقب خودت باش