2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
عزيزم ديدم سوالت در مورد كندر بود من از مشاور دكتر روازاده پرسيدم براي خوردنش  گفت ما فقط دو ...

آره منم تو ریحانه بهشتی دیدم نوشته بود تو ماه سوم مصرف بشه به مدت دوهفته،فقط نمیدونستم دوهفته آخر ماه سوم باشه ممنون ک گفتی❤چون دارم یدوفولیک میخورم خوندم جاهایی ک میگن دیگه این قرصا ک اسیدفولیک دارن مثل کندور عمل میکنه دیگه نخورید چون برای بچه خوب نیست،واسه همین برام سوال شد بخورم یا نه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیز دلم انشاللله به امید خدای ارحم الراحمین تشکیل شده🌷🌷🌷🌷🌷

انشاالله ممنون عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزان  من فردا صبح پانکچر دارم، خیلی استرس دارم تاحالا اتاق عمل نرفتم

سلام عزیزم به سلامتی، ان شاء الله کلی جنین تپل در انتظارته، منم مثل شما خیلی میترسیدم ولی خیلی زود تموم میشه و خوبیش اینه بی هوشی، فقط بعد از به هوش اومدن بگو برات شیاف دیکلوفناک بذارن تا هیچی حس نکنی

😂😂😂😂 عزیزم ان شاالله 10 روز دیگه خوش خبر باشی، تنها نکته مثبت شما همین زمان کم انتظار هست، اینج ...

انشالله   توام به سلامتی و راحتی بگذرونی این دورانو.

اینجا جنین ۳روزه انتقال بدن، آزمایشش میشه ۱۴روز بعدش.

بعد از اونو نمیدونم چی کار میکنن.

آزی جان میخام ولی نمیتونم هم کنجکاوم هم با این سرچا اروم میشم یا باید گریه کنم یا مطالعه  دفعه ...

هفته هفتم رفتم سونو دکتر گفت اصلا جنینی نمیبینم یه نقطه ی خیلی کوچیکه که نمیدونیم چیه در صورتیکه روند رشد بتام خوب بود  

سلام به همگی دوستان ۹ روزه که آمپولهای سیکلموو شروع کردم من قبلا دوبار پانکچر داشتم هر دوبار ۱۲ تا ...

مونیکا جون چه آمپولایی تزریق میکنی ؟تعداد زیاد نمیشه مگه اینکه دکتر دقیق نتونه فولیکولا رو بشماره در سونو  دوبعدی  پیش میاد تعدادی از فولیکولا پشت هم قایم بشن واسه من پیش اومده  ۵تا دیده شدن اما ۹ تا جنین برام تشکیل شد 

ان شاالله خوش خبری خانمی😍😍😍😍

الهی امین...بادعاهای شما

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
مونیکا جون چه آمپولایی تزریق میکنی ؟تعداد زیاد نمیشه مگه اینکه دکتر دقیق نتونه فولیکولا رو بشماره در ...

ارمغان جون پیورگان روزی چهارتا,ارگالوترون هم از روز ۷ داشتم

خداکنه اخه چندتا ریز بود دکتر اونا رو نشمرد گفتم شاید با خوردن چیزی اونا هم رشد کنن?سیاهدونه بخورم یا ضرر داره

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
ان شاالله به سلامت ني ني نازمونو بدنيا بياري تروخدا برام دعا كن حالم خوب نيست و منم ني ني دار بشم

کاش لایق باشم.... کارم هر ساعت و هر دقیقه دعا کردن. هر بار که میشینم و بلند میشم.... خدا خودش به همه منتظرا رحم کنه