2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
زينب جون سه روزه فريز شدن ولي اين كار رو روشون انجام بدند چه مشكلاتي رو ميشه بررسي كرد؟ چون انروز از ...

تارا جون از اتاق فرمان اشاره ميكنن خاكستري نبود مرجان بود كه بتاش افت كرد ب٦ و ب١٢ خورد، به هرحال شما كه جهش داري پاي وان رو، ريپلاي كن ازش بپرس

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم مهربون،خدا نکه داره برات دردونه هاتو،به سلامتی انتقال بدی و نه ماه بعد بغلشون کنی

قربونت بشم مرررسي از دعاي قشنگت🥰🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خييييلي سخته حق داري تارا خيلي سخته ولي تو قوي تر از اين حرفا هستي با افسردگي چيزي درست نميشه فقط آد ...

محیا جان مطمئنم خیبی مامان خوبی میشی، امیدوارم خدا به زودی دلتو شاد کنه🤲🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏🙏

سلام گلم اسم آمپولم Elonvo بود يدونه  موفولوژيش ٢درصد نرمال بود كه قبلش ويتامين فرتيل پلاس و E ...

خیلی ممنون از جواب کاملت عزیزم انشااله که با دفعه اول برات مثبت شه

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
ممنون عزيزم  فكر كنم بايد يك فكري بحال افسردگيم كنم از سر شب ميگيرم ميخابم چند ساعتي يبار بيدا ...

تارا جان یه مقدار گلاب روی بالشتت بذار خیلی خاصیت آرام بخشی داره، گل مریم چند تا بخر تو اتاق خوابتون بذار، اینا بوهای گرم هست هم مغز رو گرم می کنه هم خاصیت ضد افسردگی داره

نمی گم ناراحت نباش و تو خودت بریز، ولی با این چیزای کوچیک خیلی می تونی به خودتون کمک کنی

دوستان من تو امامزاده صالح نشستم دعا توسل امروزو اینجا خوندم .. یه بارم به نیت همه بچه ها میخونم . ا ...

دست درد نکنه عزیزم خیلی محبت کردی، چه قدر حالم جا اومد از خوندن پستت، الهی حاجت روا شی🤲🤲🤲🤲😚😚😚😚😚

خیلی ممنون از جواب کاملت عزیزم انشااله که با دفعه اول برات مثبت شه

ممنوون گلم انشالله شما زود زود مامان بشي 

هنوز پانكچر انجام ندادي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
کاش منم همون لحظه میرفتم دسشویی، داشتم میترکیدم، ولی نذاشتن پاشم، اشکم دراومد واقعا، انقد استرس بهم‌ ...

عزیزه دلم ماها فقط خودمون میدونیم چقدر سختی کشیدیم منم انگار میخ تو مثانم فروکردن 

زينب جون سه روزه فريز شدن ولي اين كار رو روشون انجام بدند چه مشكلاتي رو ميشه بررسي كرد؟ چون انروز از ...

خیلی عالیه، پس احتمال زیاد بشه pgd کرد

گلم نمی دونم چه ناهنجاری هایی رو میشه بررسی کرد ولی میزان موفقیت لانه گزینی جنین های pgd شده  سالم نزدیک 60 درصد هست و احتمال بارداری موفق منجر به زایمان خیلی بالاتر میره

ببین تو غربال هم همه سندرم ها رو نمی تونن بررسی کنن پس چرا داره با قوت انجام میشه

حداقل کلی بهتون اطلاعات میده، راستی هر وقت دفع داشتی اون قسمت مشکوک به ساک بارداری رو تو سرم نمکی قابل تزریق ببر پاتولوژی، خیلی کمک کننده هست، ممکنه بگن اولین سقط نیاز به بررسی این مدلی نداره ولی بگو فرصتت کمه و می خوایی بررسی بشه

نه آزمایشگاه نیلو .

پس حتما تو مرکز ناباروری انجام بدن همسرتون چون فقط اونها اعتبار داره، تو آزمایشگاه مراکز ناباروری با چشم و زیر میکروسکوپ موفولوژی و بقیه فاکتور ها چک میشه که خیلی دقیق هست ولی تو آزمایشگاه های خوب با کامپیوتر هست که اصلا و ابدا قابل اطمینان نیست، و همه چی رو گل و بلبل نشون میده به اشتباه

مرسى عزيزم انشالله قسمت تك تك منتظرها🌸🌸 ببخش اگه اشكال نداره اسمشو نگم چون كسى نمى دونه ميكرو انج ...

عزیزم😍😍😍زایمان کردی؟مبارک باشه❤️❤️هزارتا بوس برای دختر خوشگلمون😘😘😘😘😘😘

سلام عزیزم. مبارک باشه قدم کوچولوتون.میشه از تجربه هاتون واسه ما بگیذ؟ اینکه مشکل چی بود؟ کدوم دکتر ...

سلام عزيزم ممنوم🙏🏼💕

عزيزم من ايران ميكرو انجام ندادم و مشكلمون واريكوسل همسرم و تعداد كم اسپرمها بود

٥ تا جنين داشتم كه هر بار فقط يكى انتقال مى دادن و بار اول و دوم منفى شدم و بار سوم مثبت شدم

آزمايش Dfi هم انجام نداديم چون خيلى از آزمايشهارو لزومى نمى دونستن انجام بديم كلا اروپا از نظر اين چيزا سختگيرن