2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم.نگفتم.خوب نیست که..منظورم این بود به دکترت بگو لک داری بعد استفاده کن..

دکترم در دسترس نبود عزیز به ماما گفتم گفت بزار شیاف 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم تو این هفته ها هم شنیدم از دوستام لک داشتن ولی باید حتما به دکتر اطلاع بدی، شاید هماتوم ا ...

وای خدا کنه از جفت نباشه . هفته دیگه نوبت دکتر دارم اتفاقی نیوفته

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام به همه خانمهای گل ، امیدوارم حال همتون خوب باشه ، من اینماه اگه خدا بخواد میخوام برم واسه انتقا ...

بستگی داره ، من از روز سوم رفتم و گفت از همین امروز روزی دو تا بخور تا۵ روز.بعدش بکن ۳ تا. و روز دهم باز بیا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزيزم شايد كار كردي يا سرپا ايستادي ؟ همون شياف رو استفاده كن و استراحت كن ولي به دكترت هم حتما بگو ...

دعا کن عزیز چیز خاصی نباشه چون یه لخته کوچیک هم دفع کردم

امپوله برا چیه ؟

عزيزم آمپول پرولوتون رو منظورتونه براي چي هست ؟ همون پروژسترون هست كه معمولا توي ٣ ماه دوم اگر لكه بيني يا احتمال زايمان زودرس وجود داشته باشه پروژسترون به پرولوتون تبديل ميشه كه دوزش بيشتره و معمولا هفته اي يا دو هفته اي يك بار تجويز ميشه .

عزیزم خونه ماهم ۴۰ تا پله داره . اونسری فقط روز اول بالا رفتم و بعد تا ۱۵روز بیرون نرفتم. یکی از اقو ...

عزیزم با خیال راحت برو بزن، من کل دو هفته سر کار بودم، غذا و ظرف شستن و گرد گیری هم با خودم بود فقط خودمو خسته نمی کردم

دعا کن عزیز چیز خاصی نباشه چون یه لخته کوچیک هم دفع کردم

عزيزم مطمئن باش كه هيچي نيست ، من هفته ١١ خونريزي داشتم اساسي ولي خدا رو شكر هيچ اتفاقي هم نيفتاد ، اگر استرس داري همين الان بلند شو برو سونو ، مطمئنم كه ني ني ات سالمه .

وای خدا کنه از جفت نباشه . هفته دیگه نوبت دکتر دارم اتفاقی نیوفته

نگران نباش گلم حتی اگر از جفت باشه با استراحت حله، تا روز سونو بیشتر استراحت کن، دستشویی فرنگی برو، و مراعات کن، اصلا و ابدا هم نگران نباش