2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم.منم.همینو شنیدم ک تکونا الان مهم نیست. اونروزم ک رفتم.مطب دکترم خاستم بپرسم یادم رفت... پسرمن ...

عزیزم منم نی نی نسبت به اوایل ضربه هاش خیلی شدیدتر و واضحتر شده

گاهی وقتا الکی منو نگران میکنه.شایدم تقضیر خودمه.نمیدونم.دیشب تلافی کرد و خیالمو راحت کرد...منم یکی دو هفته دیگه صبر میکنم بعد برای بررسی اوضاع هماتومم میرم سونو...ببخشید هی میام اینجا شماهارو هم اذیت میکنم

این وروجک فقط میخواد منو ضایع کنه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام ان شاالله زود مامان بشی.میتونم بپرسم پی جی دی چیه؟دکتر برایما نوشته میکرو+pNA نمیدونید یعنی چی ...

ميتونم بپرسم كجا و كدوم دكتر براتون نوشتن pna ؟؟ راستش من جنينام ضعيف دراومد خيلي حساس شدم رو كار جنين شناس، ديگه توان ندارم ميخوام ايندفعه به كمك خدا جايي انجام بدم كه جنين شناسيش به روز باشه، برا همين ممنون ميشم بگيد كه كدوم مركز همچين امكانات جديدي داره

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان تارا عصر انشاءالله میره سونو و قلب نی نی شو‌می بینه😍 نگین جون هم دوباره از رو‌تکرار کرده و ت ...

انشالله که خبرهای خوبی بیارن ما خاله ها از دل نگرانی در بیایم

ممنون دوستی جان که خبر دادی😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
وای زینبی جون خداروصدهزار مرتبه شکر خیلی خوشحال بودم از صبح از سردرد دارم میمیرم قرص استامینوفن هم خ ...

عزیزم آب بخور تا میتونی سر درد خیلی وقتا برای کم آبی بدن هست.

آب حتما بخور نه میوه و چای و ... آبکی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها خدا رو شکر قلب داشت 👶👶👶👶👶

عزيزم خيلي خيلي تبريك ميگم انشالله اين دوران رو به سلامتي بگذروني و ني ني رو سالم بغل كني❤️🌼❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خوبید خانما... من خیلی ناراحتم امروز رفتم سونو بعد از کلی امپول سوپرفکت و گونال دکتر گفت باید ا ...

چرا اين دكتر نفهم قبل زدن داروها نگفته بايد وزنتو كم كني بعد وارد سيكل بشي واي كه چقدر اين دكترا بي وجدانن 

هايپر شدن كه واسه هر كسي ممكنه پيش بياد اشكال نداره در عوض جنين زياد داري اشكال نداره ولي دكترتو عوض كن سري بعد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سوپر فکت برای چیه؟ دوست عزیز روز چندم پری پانکچر شدی ؟ ممنونم بابت پاسخت 

سوپر فکت یه امپول زیر جلدیه که دقیق نمیدونم ولی فکز کنم کاری میکنه که تخمدان فعالیتش متوقف بشه موقتا روز 16 پانکچر شدم

عزیزم ان شاالله به زودی جواب مثبت بگیری و مامان کلی بچه بشی، درمانگاه واسشون عادی شده تند میزنن درد ...

انشالله عزیزم 

💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
نفسي جون سلام شمام همسرتون سينال داشتن قبل از شروع پانكچرتون؟ چن تا زدين؟ از چن وقت قبل پانكچر شروعش ...

نه عزیزم شوهرمن.هیچوقت امپول نداشته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم، من یه سوال داشتم، دفعه پیش گفتم باید یه دکترم یادآوری کنم برای آمپول تشکیل ریه، حالا این ...

عزیزم نگران نباش... منم خودم به دکترم گفتم... آخه دو تا از دوستام که همزمان انتقال داده بودیم زایمان زود رس داشتن... از طرفی خودمم یکسره انقباض داشتم طوری که همش باید ایزوپرین میخوردم. بهش گفتم اونم ۶ تا بتا داد... سه تاشو همزمان در یک روز زدم و سه تای بعدی رو ۲۴ ساعت بعد... تا چند روز حرکتای جنین کم میشه اما دوباره خوب میشه... فقط من خودم به شدت درد ریه و گلو گرفتم تا یک هفته

عزیزم نگران نباش... منم خودم به دکترم گفتم... آخه دو تا از دوستام که همزمان انتقال داده بودیم زایمان ...

رویا جون.چ خبر...گل پسر همچنان باادب نشسته سرجاش؟😄

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها خدا رو شکر قلب داشت 👶👶👶👶👶

خداروشکر خداروشکر

انشالله همیشه سالم وسلامت باشید

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
عزیزم منم نی نی نسبت به اوایل ضربه هاش خیلی شدیدتر و واضحتر شده گاهی وقتا الکی منو نگران میکنه.شاید ...

عزیزم.راحت باش...این نگرانی بخشی از مادرانگیمونه دیگه.

نگرانیهای ما ک تمومی نداره...انشاءالله قسمت تک تک دوستامون🙏