2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام دوستان جنین وک فریزمیکنن ازکجامیقهمن مال کیه 

گلم جنین هامون با کلاسن، کلی اسم و آدرس و دم و دستگاه دارن، مال ما خیلی آدرسش با حال بود، رنگ نمی دونم کجا هم آبی بود، یکی دیگه اومده بود روز انتقال مال اون قرمز بود، خيلي بامزه

نگران اونجاش نباش

ایشالله. خدا دل هردوتامون رو شاد کنه چند تا جنین انتقال دادی من 6 تا فریز داشتم 4 تاش رشد کرد وخوب ب ...

گلم به چند تا زبون زنده دنیا بگم هیچچچچچ اشکالی نداشته بلند شدی، هانا جون تو اروپا 10 دقیقه بعد بهش گفتن به سلامت، الان نی نیش بغلشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم همه انجام میدن یا نه چون خیلی جدیده، ما picsi کردیم اونم فرق داره باز🤪🤪🤪🤪

Picsi چیه؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام دوستان خواهشن هرکس اطلاعی داره کمکم کنه من طول دهانه رحمم یا همون سرویکس ۳۰ میل بودتوهفته ی ۲۴ ...

عزیزم منم شنیدم و دکترم هم گفت اما برای کسانی که زود شروع کنن به تزریق.من یادمه ۹ هفته بودم به دکترم گفتم برام بنویسه همین حرفو زد گفت اثرش روی جنین تو سه ماهه اول هست وصلاح نیست الان بزنی و بهتره از ۱۴ هفتگی به بعد تزریق کنی. که برام از همون ۱۴ هفتگی به بعد نوشتن وزدم.نگران نباش گلم ...بهتره بزنی بد به دلت راه نده

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
مرسی عزیزم، چرا هنوز دارم، ولی گفت هماتوم نداری، نگران لک نباش، ولی کیست آندومتریوما شده بود 4 سانت ...

خدا رو شکر که هماتوم نداری،قبل از انتقال کیست داشتی؟؟

من که ی بند خوابیدم 

راستی از آخرین پری حساب کرد گفت ۵ هفته هستی؟شما چندم خرداد انتقال دادی؟

خدا جونم شکرت...
Picsi چیه؟ 

والا الان دقیق یادم نیست جزئیاتش ولی مخفف physiologic intracytoplasmic sperm injection هست، 

بعد از شستشوی اسپرم‌ها، یه موادی میزنن که بهترین اسپرم ها رو متوقف می کنه و بهترینش رو که ساکن شده انتخاب می کنن و بعد تزریق داخل تخمک

گلم ما اصلا بهشون نگفتیم چی کار کنن، تو آزمایشگاه خودشون شرایط رو بررسی کردن و انجام دادن، فکر تو درگیر اینا نکن فقط برای اطلاعات عمومی بدون 

تاراجان دکتر نسیم ناصری تو یافت آباد هم خیلی خوبه کارش، متاسفانه الان شمارشو ندارم ولی از ابن سینا ب ...

زینب جان مرکز گفت فقط یکی از سونوگرافیهای که مورد تایید خودمونه برو دیگه ناچارا عصر میرم سونوگرافی برنا.

گفتم حداقل واسه یک هفته برام دارو بنویسید گفتن نمیشه همین امروز برو سونو و فردا جوابو بیار تا تلفنی با دکترت چک کنیم ۰ه عجله ای دارن اینا؟ 

شیاف و امپول پروژسترون هم تا دوشنبه دارم فقط

در مورد تیترم گفتم گفتن یکت تیتر نشونه قطعی نیست و ممکنه فردا تکرار کنی افت کرده باشه که البته درستم میگن.

خلاصه که حسابی از خجالتم دراومدن هرچی این چند ماه مهربون بودن الان دیگه اون روی سکه رو نشون دادن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
میشه توضیح بدی دقیقا چکار کردین و اینکه مشکلتون چی بوده؟

گلم مشکل اصلی ما sperm agglutiation بر اثر حمله بدن همسرم به اسپرم های خودش بود، تا وقتی تو بیضه بودن اوکی بوده احتمالا (طبق نظر دکترشون) ولی موقع انزال مواد کشنده بهشون اضافه می‌شده و همه رو نابود می کرده، جز یه تعداد کم که برای بارداری طبیعی یا آی یو آی کافی نبود

اول که شروع کردیم مشکلمون خیلی حاد نبود ولی یه بار همسرم تی کرد اوضاع خراب شد، یه بار شک به تورشن ناقص بیضه کردن و جراحی دوباره خراب تر شد، وسط عمل فهمیدن تنگی مجاری ادراری داره، که چند ماه بعد دوباره عمل کرد، بعد خودم فهمیدم آندومتریوز دارم 

هیچی دیگه اصلش دلو زدیم به دریا و بدون توجه به وخامت اوضاع فقط و روحیه دادن دکترم یهو شروع کردیم

کلا سبک زندگیمون هم سعی کردیم سالم بشه، فقط روغن زیتون و کنجد و کمی روغن حیوانی، حذف شکر و به جاش عسل تغذیه ایی ولی با ساکاروز 2 درصد(به گفته خود کندو دار)، ژل رویال، مصرف مداوم ویتامین سی و ای توسط همسرم با ولمن، مصرف عرقیات و اینا 

ولی ختم 100 هزار صلوات ماه رجب دو سال داشتم، اون معجزه اصلی بود

من بر عکس با ال دی تمام دردام رفت، فقط بگم الان که ال دی دارین، این ماه بعیده تخمکی در کار باشه چون ...

پس چرا ال دی دادن بهم زینب جان من و همسرم مشکلی نداریم فقط لوله سمت راستم کمی چسبندگی داره و به درخواست خودمون داریم میکرو میشیم